Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Atari Asteroids

Ergens in de ruimte zou dit zomaar allemaal kunnen gebeuren! Maak je klaar om de kosmos in te knallen in Atari Asteroids!

Dit tijdloze spelletje is terug met deze geweldige editie die je zo in de browser kunt spelen. Het is slechts een van de vele delen in de Atari Classics-serie, bestaande uit meerdere populaire titels van dit beroemde spelletjesbedrijf.

Bestuur verschillende ruimteschepen en probeer zo lang mogelijk te overleven te midden van asteroïden en dodelijke vliegende schotels. Als je vast komt te zitten, kun je altijd de stuwraket activeren of de hyperruimte in gaan! Haal jij een epische highscore voordat je laatste schip te pletter slaat?

Asteroids wordt gezien als een van de meest invloedrijkste arcadespelletjes aller tijden. Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 1979 en is vandaag de dag nog steeds het bestverkochte spelletje van Atari. Het heeft daarnaast meerdere vervolgen en versies voor pc en andere spelcomputers voortgebracht.

Hoe speel je Atari Asteroids?

Atari Asteroids is een gratis versie van het klassieke actiespelletje. Neem de controle over een aantal ruimteschepen en probeer ze heel te houden. Je vliegt ermee door verschillende regio's in de ruimte tjokvol asteroïden die je moet zien te vernietigen voordat je naar het volgende level kunt.

Spelbediening

Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om op de knoppen aan de rechterkant van het scherm te drukken.

Toetsenbord

  • DRUK OP DE PIJL-LINKS en PIJL-RECHTS of op A en D om te draaien.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om te schieten.
  • DRUK OP W om de stuwraket te activeren.
  • DRUK OP S om de hyperruimte in te gaan.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar schietspelletjes en andere titels om uit te proberen.

  1. Bubble Shooter Classic
  2. 3D Pinball
  3. Tank Trouble 2
  4. 8 Ball Pool

Wie is de maker?

Zoals je waarschijnlijk al hebt geraden, is Atari Asteroids gemaakt door Atari.