Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Atari Games

Over Onze Atari Games

Ga terug in de tijd met onze geweldige collectie Atari Games. Pak een flesje Kindercola, ga lekker zitten in een ouderwetse fauteuil en ontdek de grootste hits uit de jaren 70 en 80. In die tijd was Atari de trendsetter in de wereld van videospelletjes. 

Pong, Breakout en Missile Command zijn slechts enkele voorbeelden van hun meest populaire arcade spelletjes uit dit tijdperk. Deze drie titels, samen met vele andere, werden later overgezet naar de Atari 2600, een spelcomputer die voor het eerst in 1977 in Noord-Amerika werd uitgebracht. Deze spelcomputer had zoveel impact dat er in de vroege jaren 90 nog steeds nieuwe werden gemaakt en uitgebracht! In totaal werden er circa 30 miljoen Atari 2600-consoles verkocht gedurende de opmerkelijke 15-jarige productiecyclus.

Nu kun je een aantal van de meest beroemde Atari-videospelletjes ooit gewoon vanuit je browser spelen! Ga de ruimte in in Asteroids of neem het op tegen een klein leger van enorme insecten in Centipede. Er wachten tal van klassieke online spelletjes op je in deze te gekke collectie!