Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Atari Missile Command

Deze steden worden aangevallen! Alleen jij kunt ze beschermen in Atari Missile Command!

Het klassieke arcadespelletje is terug in een spannende versie met retro graphics uit de jaren 80. Je kunt dit spelletje gewoon lekker thuis spelen met je favoriete browser. Geen kwartjes vereist! Dit is slechts een van de geweldige titels uit de Atari Classic-collectie.

Jouw missie, mocht je ervoor kiezen die te accepteren, is de zes steden te beschermen tegen een spervuur aan raketten, waarvan sommige zelfs afbreken in meerdere delen. Hoelang kun weet jij het vol te houden in dit eindeloze offensief? Vecht terug met je eigen raketten, maar pas op! Je hebt maar een beperkt aantal, dus je zult je doelwitten zorgvuldig moeten uitzoeken en je tegenaanval precies moeten timen.

Ga jij de uitdaging aan? Dit is een spelletje dat gamers over de hele wereld al 40 jaar in zijn ban houdt! De eerste editie van Missile Command werd in 1980 in speelhallen uitgebracht. Sindsdien is het populaire en invloedrijke spelletje overgezet naar zowel pc's als spelcomputers. Het verscheen zelfs in Terminator 2: Judgement Day, de populaire scififilm uit 1991 met Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton, én in de slotscène op Ridgemont High van de komische film Fast Times uit 1982.

Hoe speel je Atari Missile Command?

Atari Missile Command is een online versie van het klassieke arcadespelletje. Neem de controle over drie raketwerpers terwijl je een aantal steden beschermt tegen een reeks luchtaanvallen. Weet jij de steden te verdedigen tegen raketten en vijandige straaljagers en tegelijkertijd een geweldige highscore neer te zetten?

Spelbediening

  • BEWEEG DE MUIS boven een raketwerper die je wilt gebruiken.
  • KLIK ER MET LINKS OF RECHTS OP om een raket af te vuren.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vijf actiespelletjes die je geweldig zult vinden!

  1. Missile Outbreak
  2. Bubble Shooter Classic
  3. Clash of Armor
  4. Missiles Attack
  5. Vex 3

Wie is de maker?

Geloof het of niet, maar Atari Missile Command is gemaakt door Atari.