Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Atari Breakout

Maak je klaar om wat stenen te slopen in Atari Breakout!

Het populaire arcadespelletje is terug in deze gave editie, en is slechts een van de titels uit de Atari Classics-collectie. Neem de controle over een of meer peddels terwijl je alle stenen in elk level probeert te vernietigen met een handjevol ballen. Je krijgt er maar een paar, dus wees voorzichtig!

Deze editie van het klassieke spelletje heeft een aantal nieuwe modi. Je kunt bijvoorbeeld met twee peddels spelen of stenen langzamer laten gaan als deze onderin het scherm komen. Weet jij alle stenen te vernietigen in elk uitdagende level?

Breakout wordt gezien als een van de meest populaire videospelletjes aller tijden vanwege zijn verslavende gameplay. Het spelletje heeft zelfs een geheel nieuw genre gecreëerd nadat het in 1976 voor het eerst uitkwam. Het is zelfs ontworpen door een team waartoe Steve Jobs behoorde voordat hij met Apple begon.

Sindsdien heeft Breakout talloze imitaties geïnspireerd, maar er zijn ook officiële vervolgen, zoals Super Breakout uit 1978. Je weet nooit wanneer het volgende spelletje verschijnt. Gedurende de jaren is het spelletje ook verschenen als verborgen easter egg op Google en vroege versies van de Apple iPod!

Hoe speel je Atari Breakout?

Atari Breakout heeft meerdere verschillende modi met allemaal unieke functies. Jouw doel is om alle stenen op het scherm te vernietigen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de peddel te bewegen.
  • KLIK MET LINKS om elke ronde te beginnen.

Soortgelijke spelletjes

Als je graag klassieke online spelletjes speelt, check dan ook deze geweldige titels.

  1. Mr. Pong
  2. Air Hockey Online
  3. Neon Invaders
  4. Bowling Club
  5. Classic Pinball

Wie is de maker?

Atari Breakout is gemaakt door Atari.