Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Neon Invaders

Voor deze brutale aliens is het menens. Het is tijd om terug te vechten in Neon Invaders!

Neem controle over een van de krachtige laserkanonnen in dit arcadespelletje geïnspireerd op by Space Invaders. Deze losgeslagen aliens stoppen pas als ze aan diggelen liggen! Verberg je achter de barrière en wacht op het juiste moment om hun ruimteschepen aan te vallen. Je zult echter voorzichtig moeten zijn.

Die barrière is niet voor eeuwig. De aliens worden ook sneller wanneer je het merendeel van hun schepen hebt vernietigd. Sommige moet je zelfs meerdere keren raken. En je kanonnen hebben ook beperkte energie. Dus vecht terug met alles wat je hebt en raak vooral die vliegende schotels. Als dat je lukt, verdien je een extra kanon!

Hoe speel je Neon Invaders?

Neon Invaders is geïnspireerd op Space Invaders, het klassieke arcadespelletje dat werd uitgebracht in 1978. Gebruik je laserkanonnen om de aanvallende alienruimteschepen te vernietigen voordat ze de onderkant van het scherm bereiken.

Spelbediening

  • PIJL-LINKS om naar links te gaan.
  • PIJL-RECHTS om naar rechts te gaan.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om te schieten.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier actiespelletjes die je moet uitproberen!

  1. Mr. Pong
  2. Spaceugh!
  3. Starblast.io
  4. Bullet League: Robogeddon