Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Lab Escape Online

Tijd om op de vlucht te slaan in Lab Escape Online!

Iemand heeft bij het laboratorium ingebroken en alle vreemde labdieren en andere wezens vrijgelaten. Jij werkt samen met een nogal vreemd wezentje met een enorme eetlust in dit compleet geschifte en hilarische avontuurspelletje.

Hij is best zwak en zal het niet lang buiten het veilige lab uithouden als jij hem niet een handje helpt. Je moet zijn gezondheidsmeter gevuld houden door hem te helpen een heleboel andere bewoners van het lab op te eten die ook proberen te vluchten.

Er liggen heel wat munten verspreid over het lab. Pak er zoveel mogelijk om ze in te ruilen voor coole upgrades die de overlevingskansen van je wezen aanmerkelijk vergroten. Een dikke huid of een paar voelsprieten zullen hem zeker helpen!

Hoe speel je Lab Escape Online?

Lab Escape Online is een verzamel- en renspelletje. Jij helpt een vreemd wezen uit een lab te ontsnappen terwijl hij zijn buren opschrokt!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om het wezen omhoog te laten rennen.
  • LAAT LOS om hem omlaag te laten rennen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer geweldige actiespelletjes? Check dan deze coole titels!

  1. Hungry Hal
  2. Happy Snakes
  3. Chrome Dino
  4. Swooop

Kan ik Lab Escape op de mobiel spelen?

Jazeker! Plan je volgende ontsnapping op je favoriete mobiele apparaat door het spelletje via Google Play of de Apple App Store te downloaden.

Wie is de maker?

Lab Escape Online is gemaakt door kiz10.com.