Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

ArmedForces.io

Je volgende gevechtsmissie gaat van start in ArmedForces.io. Grijp een wapen en trek ten strijde in dit FPS (first-person) schietspelletje!

Werk samen met andere spelers en bereid je voor op een deathmatch, of verover met je team de vlag van de vijand. Ga in dit actiespelletje je tegenstanders te lijf met alles van machinegeweren tot granaten en fragmentatiebommen. Raakt je ammunitie op, of wordt je door een van je vijanden beslopen, dan heb je altijd nog je gevechtsmes.

Zorg wel dat je tactisch vest nog intact is voordat je ineens oog in oog komt te staan met een van je vijanden. Je kunt tijdens en na elke veldslag ook veel munten verdienen. Ruil ze in voor betere wapens en pantsers, of voor supply drops, waardoor er vaker bevoorrading wordt aangeleverd. Zo kun je een belangrijke voorsprong krijgen op het vijandelijke team.

Hoe speel je ArmedForces.io?

ArmedForces.io is een schietspelletje vol actie. Trek met je getrainde soldaat het veld in en maak bommen onschadelijk, verover de vlaggen van je vijanden, en zorg koste wat het kost dat je de aanvallen van je tegenstanders overleeft!

Spelbesturing

Toetsenbord

  • W, A, S, D OF DE PIJLTJES - rennen.
  • R - wapen herladen.


Muis

  • BEWEEG DE MUIS om rond te kijken.
  • MUISKNOP LINKS om te schieten.
  • MUISKNOP RECHTS om te richten.


Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze gave online gevechtsspelletjes:

  1. Subway Clash 3D
  2. Bullet Force
  3. Airport Clash 3D
  4. Gunz.io


Wie is de maker van ArmedForces.io?

ArmedForces.io is gemaakt door JulGames.