Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Riot Escape

Werk samen met de politie of vecht samen met een groep demonstranten in Riot Escape. Lukt het jou om door elk level van dit spannende online spelletje te komen?

De eerste van verschillende rellen staat op het punt te beginnen in dit 3D-actiespelletje. Tijdens elke rel moet je je tegenstanders ontwijken of aanvallen. Gelukkig zijn er coole upgrades, wapens en zelfs voertuigen die je kunnen helpen. Kun jij elk gevecht in één stuk doorkomen?

Hoe speel je Riot Escape?

Je zult in opstand komen of een rel proberen te beëindigen in elk level van dit gekke vechtspelletje. Wanneer je samenwerkt met de demonstranten moet je een voertuig proberen te bereiken dat je in veiligheid brengt. Als je een politieman bent, moet je zo veel mogelijk demonstranten aanvallen.

Spelbediening

Toetsenbord

  • DRUK OP DE PIJLTOETSEN of W, A, S, D om te rennen of aan te vallen.

Muis

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om te rennen of aan te vallen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze coole online spelletjes ook eens.

  1. Stick Duel Battle
  2. Drunken Boxing: Ultimate
  3. Squid Challenge
  4. Happy Wheels

Wie is de maker?

Riot Escape is gemaakt door YSO Corp.