Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Ninja Legend

Betreed een koninkrijk vol actie en opwinding in Ninja Legend. Kun jij lang genoeg in leven blijven om het laatste gevecht in dit epische ninjaspelletje te bereiken?

Een lange reis staat op het punt te beginnen in dit spannende actiespelletje. Bundel je krachten met een onverschrokken ninja terwijl hij het opneemt tegen een heel leger meedogenloze schurken. Je hebt snelle reflexen nodig om ze allemaal te verslaan, maar er zijn genoeg extra wapens en handige items die je onderweg kunt verzamelen.

Hoe speel je Ninja Legend?

Ben je goed genoeg om een legende te worden in dit mik- en schietspelletje? Gooi snel speren, messen en andere wapens naar de vijanden die je tegenkomt terwijl je je een weg baant door het koninkrijk.

Spelbediening

  • BEWEEG DE MUIS om te richten.
  • KLIK MET LINKS om aan te vallen, je schild te gebruiken, items te gebruiken en meer.

Soortgelijke spelletjes

Groot fan van leuke online spelletjes? Check dan deze geweldige titels!

  1. Pizza Ninja Mania
  2. Ninja Rabbit
  3. Rabbids: Volcano Panic
  4. Might and Magic: Armies

Wie is de maker?

Ninja Legend is gemaakt door Yizhiyuan.