Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Ninja Spelletjes

Over Onze Ninja Spelletjes

Blijf in de schaduw en vertrouw op je instinct en training in onze spannende ninja spelletjes! Je bevindt je op vijandelijk gebied en overal dreigt gevaar. Als je niet snel bent, leg je misschien wel het loodje. Nou ja, je personage dan. Je snapt het waarschijnlijk wel.

Je gebruikt wapens als zwaarden, nunchucks en werpsterren in de uitdagende missies van deze waanzinnige actiespelletjes. Neem het op tegen machtige samoerais in een epische strijd tot de dood, of gebruik je skills om pizza's aan stukken te hakken. Je kunt je door honderden vijanden hakken en snijden of veel maffere dingen zoals ballonnen in deze avontuurspelletjes. De keuze is aan jou! Wat het avontuur ook voor jou in petto heeft in deze gratis online spelletjes, weet jij je ninjakunsten te perfectioneren?

Wat zijn de populairste Ninja Spelletjes?

 1. Fruit Ninja
 2. Shadow Ninja Revenge
 3. Bob de Rover 4: seizoen 3 Japan
 4. Ninja Legend
 5. Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
 6. Ninja Climb
 7. Ninja Up!
 8. Pizza Ninja Mania
 9. Ninja Run
 10. Stick War: Ninja Duel

Wat zijn de beste Ninja Spelletjes op mobiel?

 1. Fruit Ninja
 2. Pizza Ninja Mania
 3. Bob de Rover 4: seizoen 3 Japan
 4. Ninja Run
 5. Kung fu gevecht: sla ze in elkaar

Wat zijn de nieuwste Ninja Spelletjes?