Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Ninja Climb

Ninja Climb is een hypercasual reactiespelletje. Beklim de muren met de ninja terwijl je alle hindernissen ontwijkt.

Hoe speel je Ninja Climb?

Je ninja beklimt de gebouwen door langs de twee muren omhoog te klauteren. Om de balkons, uithangborden, lantaarnpalen en andere hindernissen te ontwijken, kun je van de ene muur naar de andere springen.

Verzamel onderweg een aantal verschillende bonus-icoontjes waar je ninja een speciale superkracht van krijgt. Bijvoorbeeld een ninjavlieger, waarmee je een flink aantal meters omhoog kunt vliegen. Of een schild dat je eenmalig beschermt als je tegen een hindernis botst. Hoe hoger je klimt, hoe hoger je score!

Spelbesturing

  • Klik met de muisknop om te springen
  • Tik op mobiele apparaten met touchscreen het scherm aan met je vinger om te springen

Speel meer gratis online games zoals Ninja Climb

Vind je dit spelletje leuk, probeer dan ook de rest van onze gratis online ninja spelletjes! Heb je Fruit Ninja al geprobeerd? Of test je ninja skills en reactiesnelheid in de ultra-moeilijke modus van het spannende parkour spel Vex 8.

Wie is de maker van Ninja Climb?

Ninja Climb is gemaakt door MarketJS.

Wanneer werd Ninja Climb voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 4 maart 2024.