Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Fruit Ninja

Fruit Ninja is een behendigheidsspelletje waarin je het fruit met je zwaard doormidden moet snijden. Maak er een kleurrijke ravage van en laat het vruchtensap alle kanten op spatten!

Hoe speel je Fruit Ninja?

Veeg met je muis of je vinger over het scherm om het fruit met je zwaard te snijden. Pas op: tussen het fruit dat de lucht in wordt geslingerd, vliegt er ook af en toe een bom voorbij!

Als je per ongeluk een bom doormidden hakt, ben je meteen af. Gelukkig kun je bonus-items winnen waardoor de bom uit de weg gestoten wordt als je er eentje raakt.

Dit spel heeft drie game modes waar je uit kunt kiezen:

  • CLASSIC MODE - Deze spelmodus heeft één level dat eindeloos doorloopt. Drie keer een vrucht missen betekent dat je eruit ligt. Als je een bom laat exploderen dan ben je direct af.
  • ZEN-MODUS - In deze spelmodus zijn er geen bommen en ben je ook niet af als je vruchten mist. Je kunt er gewoon 1:30 minuten lang op los hakken met je zwaard.
  • ARCADE-MODUS - In deze spelmodus kun je 60 seconden lang verwoed hakken en snijden. Het is een chaos van bonussen, en je bent niet af als je het fruit mist.

Je kunt je spelersniveau upgraden door verschillende missies uit te spelen. Tik op de Sensei's Swag-knop om coole nieuwe wapens vrij te spelen.

Speel andere games die lijken op Fruit Ninja

Als je dit actie spelletje leuk vindt, kijk dan ook eens naar Fruit Slice, of een van de vele andere games uit onze verzameling spelletjes met fruit.

Of snijd de kwaadaardige robots in stukken met je laserpistool in Slice Them All! 3D. We hebben ook een grote verzameling andere populaire arcade spelletjes die je gratis kunt spelen op onze site. Veel plezier!

Wie is de maker van Fruit Ninja?

Fruit Ninja is oorspronkelijk gemaakt door Halfbrick, een studio die je misschien wel kent van Jetpack Joyride. Deze HTML5 port van het spel is verzorgd door Y2G Pte. Ltd.

Wanneer is Fruit Ninja gepubliceerd?

Dit spel is op 15 januari 2023 gepubliceerd op onze gratis spelletjes site.