Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Jetpack Joyride

Hoe ver kun jij door het lab vliegen in Jetpack Joyride? Kun jij ontsnappen in deze zijwaarts-scrollende endless runner van de makers van Fruit Ninja? Kijk hoe lang je het kunt volhouden zonder in het gevaarlijke lab te verongelukken!

Hoe speel je Jetpack Joyride?

Barry Steakfries, een gefrustreerde handelsreiziger, heeft een geheim project ontdekt dat is ontwikkeld door een kwaadaardig lab: een gevaarlijke jetpack met geïntegreerde machinegeweren!

Zodra hij deze rugzak aantrekt, moet hij zo snel mogelijk uit het lab zien te ontsnappen. Vlieg door de tunnels en ontwijk de vallen. Het is totale chaos in dit actiespel, met veel coole jetpacks en kostuums om vrij te spelen, en allerlei lasers, raketten en andere hindernissen die je moet ontwijken. Je kunt ook andere gekke voertuigen vrijspelen.

Probeer zo veel mogelijk gouden munten te pakken terwijl je wisselt tussen rennen en vliegen. Je jetpack wordt door kogels omhoog gestuwd, en je schiet op iedereen die onder je door rent. Dit spel bevat de perfecte hoeveelheid afwisseling om je scherp te houden. Zorg dat je zoveel mogelijk sectoren van het kwaadaardige lab doorkruist!

Spelbesturing

  • Houd de linkermuisknop ingedrukt om omhoog te vliegen
  • Laat de knop los om te dalen

Speel andere games zoals Jetpack Joyride

Kijk voor meer spellen met jetpacks ook eens naar Slingshot Jetpack. Of ga naar ons overzicht van endless runner spelletjes om andere games in dit genre te spelen.

Je kunt ook een aantal andere vergelijkbare spellen vinden in onze verzameling ontwijk-spelletjes en ons overzicht ren en verzamel-spelletjes.

Wie is de maker van Jetpack Joyride?

Jetpack Joyride is gemaakt door Halfbrick.

Wanneer is Jetpack Joyride uitgebracht?

De oorspronkelijke releasedatum van Jetpack Joyride was 1 september 2011 (voor iOS). Meer versies voor andere systemen werden uitgebracht in 2012. Dit is het derde spel in de Barry Steakfries-serie, na de eerdere games Age of Zombies en Monster Dash.