Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Bridge Water Rush

Bouw een brug en versla de andere spelers in deze race naar de top! Verzamel treden om een brug over het water te bouwen en zorg er steeds voor dat je je tegenstanders voor bent. Om dit actiespelletje te winnen moet je snel zwemmen en efficiënt verzamelen; lukt het jou om sneller te zijn dan de rest?

Hoe speel je Bridge Water Rush?

Jouw doel is om het bovenste platform zo snel mogelijk te bereiken door treden te verzamelen en ze vooraan het speelveld op te stapelen tot een trap over het water. Zwem rond om de zwevende treden van jouw kleur op te pakken en breng ze naar de banen om te bouwen. Maar kijk uit: wanneer je tegenstanders hun treden naar dezelfde baan brengen, zullen ze de jouwe vervangen. Dan zul je deze treden opnieuw in jouw kleur moeten neerleggen voordat je verder kunt. Als je als eerste een baan met jouw kleur gevuld hebt en het bovenste platform bereikt, heb je de ronde gewonnen.

Spelbesturing

Gebruik de muis of het touchscreen om jouw personage te bewegen. Het oppakken en neerleggen van de blokken gaat automatisch wanneer je naar de juiste plek beweegt.

Wie heeft Bridge Water Rush gemaakt?

Dit 3D-actiespelletje is gemaakt door YAD.

Wanneer is dit spel uitgekomen?

Bridge Water Rush is in november 2022 uitgebracht.

Spelletjes die lijken op Bridge Water Rush

Als je Bridge Water Rush leuk vindt, kun je tussen onze verzamel & renspelletjes kijken voor meer games zoals deze.