Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Forest Match

Een avontuur staat op het punt van beginnen in Forest Match. Wat ga jij allemaal ontdekken in dit magische online spelletje?

Zoek de bosbessen, champignons en andere items zo snel mogelijk bij elkaar in elk uitdagende level van dit drie-op-een-rijspelletje. Er zijn ook betoverende boosters die je echt zullen helpen tijdens je reis door een pittoresk bos vol plezier en fantasie.

Hoe speel je Forest Match?

Je moet de items die je in het bos vindt in groepjes van drie of meer plaatsen om ze van het bord te verwijderen in dit puzzelspelletje. Je wordt vergezeld door een magische fee die je een aantal nuttige tips geeft terwijl jij je trektocht voortzet.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN SLEEP om de items naar verschillende plekken op het bord te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog een paar magische online spelletjes spelen? Check dan deze titels.

  1. Garden Tales
  2. Dream Pet Link
  3. Jigsaw

Wie is de maker?

Forest Match is gemaakt door Softgames.