Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Jungle Match

Duik in een majestueus regenwoud in Jungle Match! Polly, een vrolijke papegaai, staat klaar om je rond te leiden in dit uitdagende online spelletje.

Hoe snel kun jij alle edelstenen in de vorm van exotisch fruit en bloemen bij elkaar zoeken in dit puzzelspelletje? Polly zal je een aantal nuttige adviezen geven voordat je aan de slag gaat in de eerste van honderden levels!

Hoe speel je Jungle Match?

Reis door een regenwoud in dit drie-op-een-rijspelletje. Je moet de edelstenen in groepjes van drie of meer plaatsen om ze van het bord te verwijderen. Er zijn ook taken in elk level, maar slechts een beperkt aantal zetten om ze te voltooien!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN SLEEP om de edelstenen naar verschillende plekken op het bord te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer geweldige online spelletjes? Check dan deze! 

  1. Merge Fruit
  2. Treasures of the Mystic Sea
  3. Tic Tac Toe Paper
  4. Line Puzzle 

Wie is de maker?

Jungle Match is gemaakt door Softgames.