Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Jewels Blitz 5

Er wacht weer een glinsterende reis op je in Jewel Blitz 5! Hoe snel kun jij de kostbare edelstenen bij elkaar zoeken in dit spannende drie-op-een-rijspelletje?

Ga terug naar de jungle waar een prinses je zal begeleiden bij je eerste stop op wat zeker een spannend avontuur zal worden. Zoek zo snel mogelijk identieke juwelen bij elkaar door ze in groepjes van drie of meer te plaatsen. Er zijn ook tal van krachtige boosters die je daarbij kunnen helpen in dit juwelenspelletje.

Hoe speel je Jewel Blitz 5?

Verwijder identieke juwelen van het bord door ze in groepjes van drie of meer te plaatsen in dit 3-op-een-rij-puzzelspelletje. Er zijn ook bepaalde doelen die je in elk level moet zien te bereiken. Zo moet je bijvoorbeeld zes rode en tien blauwe edelstenen verwijderen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om juwelen bij elkaar te zoeken en van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze coole online spelletjes ook eens!

  1. Yummy Tales 2
  2. Jungle Match
  3. Back to Candyland 4: Lollipop Garden
  4. Garden Tales 2

Wie is de maker?

Jewel Blitz 5 is gemaakt door Softgames.