Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Jewels Blitz 4

Ga samen met Maya op een epische zoektocht in Juwels Blitz 4. Ze kan je hulp goed gebruiken in dit magische online spelletje!

Maya is een Maya-prinses die op avontuur gaat in een jungle vol puzzels en opwinding. Ze is vastbesloten een reeks lang verloren edelstenen en andere kostbare voorwerpen terug te vinden. Ga mee op haar reis in het vierde deel van deze populaire drie-op-een-rijserie.

Hoe speel je Jewels Blitz 4?

Jewels Blitz 4 is een puzzelspelletje dat je op avontuur stuurt naar het hart van een jungle in Midden-Amerika samen met een dappere prinses genaamd Maya. Ga met haar mee terwijl ze schatten verzamelt en identieke items van drie of meer bij elkaar zoekt om ze van het bord te verwijderen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN SLEEP om de items naar verschillende plekken op het bord te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer geweldige online spelletjes? Zo ja, zoek dan niet verder! Probeer deze geweldige titels. 

  1. Yummy Tales
  2. Super Candy Jewels
  3. Heroes of Match 3

Wie is de maker?

Jewels Blitz 4 is gemaakt door Softgames.