Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Heroes of Match 3

Er is zojuist een nieuwe dreiging aan de kust van dit betoverende koninkrijk opgedoken! Verdedig het rijk koste was kost in Heroes of Match 3.

De dappere koning Donuttan werkt samen met zijn beste krijgers en dapperste dichters om het op te nemen tegen een groep monsters dat vastberaden is hun eiland te veroveren. Sluit je bij hen aan terwijl ze hun magische krachten en de beste combinatievaardigheden gebruiken om terug te vechten in dit leuke en uitdagende mobiele spelletje

Hun vijanden zullen niet weten wat ze overkomt als de koning en zijn vrienden ze aanvallen met dingen als taarten en struiken! Zorg dat je het getal naast de aanvalsvoorwerpen bekijkt. Hogere getallen richten meer schade aan en laten de trefpunten van de monsters tot nul dalen. Hou ook de gezondheidsmeter van de koning tijdens elk knotsgekke gevecht in de gaten.  

Hoe speel je Heroes of Match 3?

Heroes of Match 3 is een puzzelspelletje waarin je je krachten bundelt met koning Douttan en zijn vrienden terwijl ze in elk level hun eiland tegen indringers beschermen. Ze zoeken verschillende magische voorwerpen bij elkaar om naar hun tegenstanders te gooien. Door er vier of meer op een rijtje te zetten, krijg je coole personages en handige items. 

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om items bij elkaar te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om een item te ruilen en aan twee of meer identieke items te koppelen. 

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar drie-op-een-rijspelletjes die je geweldig zult vinden. 

  1. Sugar Heroes
  2. Candy Riddles: Free Match 3 Puzzle
  3. 1,001 Arabian Nights
  4. Bubble Shooter Classic

Is Heroes of Match 3 Available op de mobiel te spelen?

Ja! Ga samen met koning Douttan mee op je favoriete apparaat door het spelletje via Google Play of de Apple App Store te downloaden.

Wie is de maker? 

Heroes of Match 3 is gemaakt door Clever Apps Pte. Ltd.