Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Yummy Tales 2

Ga terug naar de boerderij voor weer een drukke dag in Yummy Tales 2. Het is bijna lunchtijd in dit schattige drie-op-een-rijpuzzelspelletje. 

Alle dieren beginnen honger te krijgen. Het is aan jou om ze hun favoriete eten te geven in dit vervolg op het populaire online spelletje van Softgames. Zoek de groenten en het fruit zo snel mogelijk bij elkaar. Er zijn ook handige boosters die je kunt verzamelen als je elk dier bezoekt.

Hoe speel je Yummy Tales 2?

Voer de dieren op een drukke boerderij in dit heerlijke puzzelspelletje. Je moet tijdens elk uitdagend level heerlijke groenten en fruit in groepjes van drie of meer plaatsen.

Spelbediening

  • KLIK EN SLEEP om elk type voedsel in identieke groepjes van drie of meer te plaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens. 

  1. Fish Story
  2. Mora Rush
  3. 10x10 Gems Deluxe
  4. Solitaire Story TriPeaks

Wie is de maker?

Yummy Tales 2 is gemaakt door Softgames.