Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Solitaire Story Tripeaks

Maak een wandeling rond een majestueus meer in Solitaire Story TriPeaks. Er valt heel wat werk te verrichten in dit charmante solitairespelletje.

Daarnaast staan er ook een heleboel doelen op je to-do-lijst. Je verdient sleutels voor elk doel dat je met succes voltooit in deze charmante online versie van het geliefde spel van Softgames. Probeer jokerkaarten te gebruiken, speel zoveel mogelijk hartenkaarten en nog veel meer.

Hoe speel je Solitaire Story TriPeaks?

Solitaire Story TriPeaks is een unieke en erg leuke versie van het tijdloze kaartspel. Verzamel sleutels en kras verschillende doelen van je takenlijst terwijl je in elk level de kaarten op elkaar afstemt op basis van hun waarden.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om kaarten en meer bij elkaar te zoeken.

Soortgelijke spelletjes

Groot fan van puzzelspelletjes? Probeer deze geweldige titels dan ook eens.

  1. Kings and Queens: Solitaire TriPeaks
  2. Microsoft: Solitaire Collection
  3. Garden Tales
  4. Mergest Kingdom

Wie is de maker?

Solitaire Story TriPeaks is gemaakt door Softgames.