Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

5 Roll

Weet jij alles bij elkaar op te tellen in 5 Roll? Ontdek of je een geweldige score kunt behalen in deze versie van het klassieke dobbelspel.

Kijk of het geluk aan jouw zijde is terwijl je de dobbelstenen gooit en alle vakjes op het scoreblad probeert te vullen. Probeer een heleboel punten te verdienen in dit puzzelspelletje dat is geïnspireerd op Yahtzee.

Hoe speel je 5 Roll?

Het doel van 5 Roll is een bepaalde reeks dobbelstenen te krijgen. Tijdens elke ronde heb je drie kansen. Selecteer de dobbelstenen die je wilt behouden terwijl je de combinaties probeert te krijgen die op het scoreblad staan vermeld.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de dobbelstenen te rollen en te selecteren.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag bordspelletjes? Probeer dan deze fantastische online spelletjes.

  1. Roll The Ball
  2. Ludo Legend
  3. Rummikub
  4. Dice Push

Wie is de maker?

5 Roll is gemaakt door Arkadium.