Kaartspellen

 • Meesters van klassieke solitaire
  Spelen
  Meesters van klassieke solitaire
  347 keer gespeeld

  Ben jij sneller dan de klok in deze klassieke versie van solitaire? Probeer alle kaarten te combineren in de modus met een of de modus met drie draws.

 • Thirty-One
  Spelen
  Thirty-One
  22092 keer gespeeld

  Het zijn net ruilkaartjes: je blijft ze gewoon inwisselen totdat je de juiste kaarten hebt!

 • Spin Solitaire 2
  Spelen
  Spin Solitaire 2
  13050 keer gespeeld

  Win jij deze spannende online versie van het klassieke kaartspel? Je kunt zelf kiezen hoeveel rondes je speelt maar hou die klok in de gaten. Je zal niet veel tijd hebben om in elke ronde alle kaarten te matchen.

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  3833196 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

  Solitaire FRVR is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Mahjong Deluxe 2
  Spelen
  Mahjong Deluxe 2
  20790 keer gespeeld

  Dit populaire bordspel komt nogmaals tot leven in deze betoverende online versie. Kies je eigen bord uit en bepaal zelf de positie van je tegels voordat je aan de slag gaat.

 • Solitaire Solitaire
  Spelen
  Solitaire Solitaire
  32260 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij de kaarten in de juiste volgorde leggen in deze online versie van Solitaire? Stel je vaardigheden op de proef en probeer ze zo snel mogelijk weg te spelen.

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  25798 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Domino's deluxe
  Spelen
  Domino's deluxe
  4306 keer gespeeld

  In deze luxe versie van het klassieke spel kan je het niet tegen een, maar tegen wel drie computertegenstanders opnemen! Je kan zelfs een team vormen met een van hen om je andere tegenstanders te verslaan.

 • Agnes Solitaire
  Spelen
  Agnes Solitaire
  6779 keer gespeeld

  Kun jij alle kaarten wegspelen in deze uitdagende versie van het klassieke kaartspel? Leg de kaarten op de juiste plek op tafel en probeer een topscore te behalen. Of geef je het op?

 • Spider Solitaire HD
  Spelen
  Spider Solitaire HD
  15127 keer gespeeld

 • Klondike solitaire kaartspel
  Spelen
  Klondike solitaire kaartspel
  8860 keer gespeeld

  In deze online editie kan je twee verschillende versies van het klassieke kaartspel spelen. Probeer de nieuwe kaarttrekmodus of de modus met drie kaarten. Beide zullen een flinke uitdaging voor je zijn!

 • Freecell basis
  Spelen
  Freecell basis
  46574 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij alle kaarten combineren in deze uitdagende versie van Freecell? Bekijk de kaarten met aandacht en doe je best om de tafel zo snel mogelijk leeg te maken.

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  10566 keer gespeeld

  Je hebt niet veel tijd om alle vakjes in deze kubus met elkaar te matchen. Kijk in deze 3D versie van Mahjong goed naar de mysterieuze symbolen. Kan jij ze allemaal combineren voordat de tijd op is?

 • Mahjong Chain: Classic
  Spelen
  Mahjong Chain: Classic
  19097 keer gespeeld

  Deze traditionele versie van het populaire bordspel bevat 10 unieke levels. Zoek snel alle gelijke tegeltjes bij elkaar voordat de tijd om is!

 • Skyscraper Solitaire
  Spelen
  Skyscraper Solitaire
  22968 keer gespeeld

  Pas op dat je geen hoogtevrees krijgt in deze coole versie van het klassieke kaartspel. Speel de kaarten zo snel mogelijk weg en probeer alle levels te voltooien.

 • Oude Rome Solitaire
  Spelen
  Oude Rome Solitaire
  31279 keer gespeeld

  Verken de straten van het oude Rome en zoek alle gelijke kaarten bij elkaar. Denk je dat het je lukt voordat de tijd om is in deze online versie van het klassieke solitaire-spel?

 • Spinsolitaire: strandresort
  Spelen
  Spinsolitaire: strandresort
  2233 keer gespeeld

  Ga op reis naar dit strandresort en speel dit ouderwets leuke kaartspel. Kies uit drie verschillende speltypes voor zowel de beginnende als doorgewinterde kaartspelers.

 • Dagelijkse sudoku
  Spelen
  Dagelijkse sudoku
  1692 keer gespeeld

  In deze online versie van het geliefde spel staat je elke dag een nieuwe puzzel te wachten. Kan jij de juiste plek voor elk getal vinden?

 • Driedubbel mahjong
  Spelen
  Driedubbel mahjong
  29033 keer gespeeld

  Mahjong kent iedereen wel, maar heb je deze lastige variant van dit eeuwenoude spel wel eens gespeeld?

 • Soliataire basic
  Spelen
  Soliataire basic
  8191 keer gespeeld

  Deze editie van het geliefde kaartspel is perfect voor zowel beginners als meer ervaren spelers. Probeer de versie met een stapel om één kaart te trekken. Als je naar een grotere uitdaging op zoek bent, probeer dan de versie met drie kaarten.

 • Solitaire in Troje
  Spelen
  Solitaire in Troje
  11738 keer gespeeld

  Verken de eeuwenoude stad Troje in deze leuke versie van het populaire kaartspel. Zoek de kaartenparen en speel alle kaarten weg voordat de tijd om is.

 • Refuge Solitaire
  Spelen
  Refuge Solitaire
  6652 keer gespeeld

  Geniet van een majestueus uitzicht op een prachtig bergmeer terwijl je de kaarten matcht in deze ontspannende online versie van het klassieke spel. Leg de kaarten in de buitenste stapel in de juiste volgorde op de onderliggende stapels.

 • Dubbel Klondike Solitaire
  Spelen
  Dubbel Klondike Solitaire
  4302 keer gespeeld

  Tweemaal zoveel lol en een dubbele uitdaging! Dat is wat deze versie van Klondike Solitaire je biedt. Probeer te spelen met het trekken van een of drie kaarten tegelijk. Kan jij alle kaarten van elke stok in zo min mogelijk tijd met elkaar combineren?

 • Spider Solitaire: Classic
  Spelen
  Spider Solitaire: Classic
  45160 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle kaarten koppelen in deze online versie van het populaire kaartspel? Ga naar de tafel en kijk of je een topscore kunt halen.

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  7618 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel staan je drie verschillende modi te wachten. Als je nog nooit Spider Solitaire hebt gespeeld, speel dan de eenvoudige modus met maar één kaart. Er is ook een moeilijke modus voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een echte uitdaging met vier decks.

 • Freecell Solitaire: Classic
  Spelen
  Freecell Solitaire: Classic
  9129 keer gespeeld

  Probeer deze klassieke versie van dit geliefde kaartspel eens uit! Leg de kaarten bij elkaar in de juiste volgorde om zoveel mogelijk punten te verzamelen.

 • Best Classic Solitaire
  Spelen
  Best Classic Solitaire
  135866 keer gespeeld

  Je kunt je Patiencevaardigheden verbeteren met deze online kaart-game. Je kunt ook twee verschillende speelwijzen uitproberen. Paar de kaarten zo snel als je kunt.

 • Solitaire-verslaving
  Spelen
  Solitaire-verslaving
  3501 keer gespeeld

  Deze unieke versie van het klassieke kaartspel is ontzettend verslavend! Kan jij in elk uitdagend level alle getallen en kleuren met elkaar combineren voordat de tijd op is?

 • Crescent Solitaire
  Spelen
  Crescent Solitaire
  18947 keer gespeeld

  Ga op een leuke verkentocht door deze unieke versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kan je alle kaarten matchen die op deze tafel in een halve maan zijn geplaatst? De klok tikt dus blijf goed opletten.

 • Veertig dieven Solitaire
  Spelen
  Veertig dieven Solitaire
  1310 keer gespeeld

  Deze mysterieuze versie van Solitaire heeft drie verschillende moeilijkheidsniveaus. Het makkelijke niveau is inderdaad eenvoudig maar durf jij ook het moeilijke niveau aan in dit uitdagende spel?

 • Algerian Patience Solitaire
  Spelen
  Algerian Patience Solitaire
  13732 keer gespeeld

  Je concentratie en geduld wordt zeker beloond in deze online versie van het beruchte solitaire-spel. Hoe snel kun jij alle kaarten koppelen?

 • Daily Solitaire Change
  Spelen
  Daily Solitaire Change
  2369 keer gespeeld

  Geniet elke dag van een nieuwe uitdaging in deze online versie van het populaire kaartspel. Hoe sneller je speelt, hoe meer punten je krijgt tijdens de dagelijkse bonus.

 • Bliksemkaarten
  Spelen
  Bliksemkaarten
  6078 keer gespeeld

  Kun jij de computer verslaan in dit snelle en woeste kaartspel? Houd je koppie erbij en probeer zo snel mogelijk alle gelijke kaarten te koppelen.

 • Thieves of Egypt
  Spelen
  Thieves of Egypt
  8554 keer gespeeld

  In dit spannende kaartspel tikt de klok door. Zal het je lukken om binnen de tijd alle gelijke kaarten uit de stapel te koppelen? Denk goed na over hoe je de kaarten met het nummer 8 weglegt om rijen van afwisselende kleuren te vormen.

 • Sleutelsolitaire
  Spelen
  Sleutelsolitaire
  79449 keer gespeeld

  Jippie! Hoe staat het met jouw solitairevaardigheden? Denk je dat je dit wilde kaartspelletje kunt oplossen?

 • Ono Card Game
  Spelen
  Ono Card Game
  30896 keer gespeeld

  Beproef je geluk in deze online versie van het klassieke kaartspel. Neem het op tegen de computer of tegen andere spelers en probeer je kaarten zo snel mogelijk weg te spelen.