Kaartspellen

 • Ono Card Game
  Spelen
  Ono Card Game
  37211 keer gespeeld

  Beproef je geluk in deze online versie van het klassieke kaartspel. Neem het op tegen de computer of tegen andere spelers en probeer je kaarten zo snel mogelijk weg te spelen.

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  3908802 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

  Solitaire FRVR is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Domino's deluxe
  Spelen
  Domino's deluxe
  4592 keer gespeeld

  In deze luxe versie van het klassieke spel kan je het niet tegen een, maar tegen wel drie computertegenstanders opnemen! Je kan zelfs een team vormen met een van hen om je andere tegenstanders te verslaan.

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  31192 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Mahjong-dimensie: 470 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensie: 470 seconden
  9759 keer gespeeld

  In deze 3D versie van de klassieke game heb je maar beperkt de tijd om elk uitdagend level te voltooien. Kan jij alle blokken in de kubus met elkaar combineren voordat de tijd helemaal op is?

 • Daily Sudoku
  Spelen
  Daily Sudoku
  64845 keer gespeeld

  Probeer elke dag de drie verschillende veries van Sudoku uit in dit online spel. Elke puzzel heeft een andere moeilijkheidslevel. Kijk of jij de makkelijke modus kunt overwinnen voor je doorgaat naar het middelste level of het moeilijke level.

 • Klaverjassen
  Spelen
  Klaverjassen
  393355 keer gespeeld

  Daag vrienden en vreemden uit voor dit oer-Hollandse kaartspel!

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  72257 keer gespeeld

  Ben je klaar voor deze unieke onlineversie van het geliefde kaartspel? Je kunt kiezen uit een, twee of vier categorieën voordat je begint. Hoe snel kun je al je kaarten aan tafel uitspelen?

 • Uno met vrienden
  Spelen
  Uno met vrienden
  6346 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel speel je tegen je vrienden of tegen de computer. Kan jij van al je kaarten afkomen en tientallen punten scoren?

 • Solitaire 95
  Spelen
  Solitaire 95
  4368 keer gespeeld

  Met deze te gekke online versie van de klassie kaartgame reis je terug in de tijd. Probeer alle kleuren en getallen zo snel mogelijk met elkaar te matchen en geniet van de gave retrographics die je terug naar 1995 transporteren!

 • Mahjong-dimensies voor de vakantie
  Spelen
  Mahjong-dimensies voor de vakantie
  14119 keer gespeeld

  Dit is een online versie van Mahjong die perfect bij de vakantie past! Hoe snel kan jij alle cakjes, kerstmannen, teddyberen en nog veel meer dingen met elkaar matchen? Inspecteer de 3D kubus en verbind de vierkanten zo snel mogelijk met elkaar.

 • Mahjong Chain: Classic
  Spelen
  Mahjong Chain: Classic
  20302 keer gespeeld

  Deze traditionele versie van het populaire bordspel bevat 10 unieke levels. Zoek snel alle gelijke tegeltjes bij elkaar voordat de tijd om is!

 • Thirty-One
  Spelen
  Thirty-One
  22848 keer gespeeld

  Het zijn net ruilkaartjes: je blijft ze gewoon inwisselen totdat je de juiste kaarten hebt!

 • Hearts
  Spelen
  Hearts
  206026 keer gespeeld

  Het enige spel waarbij je je hart kunt verliezen!

 • Mahjong voor elke dag
  Spelen
  Mahjong voor elke dag
  12051 keer gespeeld

  Elke dag van de week krijg je een nieuwe uitdaging in deze onlineversie van het klassieke bordspel. Strijd tegen de klok en laat de tegels zo snel als je kunt op elkaar aansluiten.

 • Algerian Patience Solitaire
  Spelen
  Algerian Patience Solitaire
  14176 keer gespeeld

  Je concentratie en geduld wordt zeker beloond in deze online versie van het beruchte solitaire-spel. Hoe snel kun jij alle kaarten koppelen?

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  11313 keer gespeeld

  Je hebt niet veel tijd om alle vakjes in deze kubus met elkaar te matchen. Kijk in deze 3D versie van Mahjong goed naar de mysterieuze symbolen. Kan jij ze allemaal combineren voordat de tijd op is?

 • Goudmahjong FRVR
  Spelen
  Goudmahjong FRVR
  10313 keer gespeeld

  Kan jij alle levels uitspelen in deze uitdagende en unieke versie van dit klassieke bordspel? Je doel is om de gouden tegels en alle andere tegels die in de weg zitten te combineren. Drijf je mahjongvaardigheden tot het uiterste en ontdek of je het laatste bord kan bereiken.

 • Gin Rummy Plus
  Spelen
  Gin Rummy Plus
  6905 keer gespeeld

  Geef jouw gin rummy vaardigen een oppepper in deze online versie van het klassieke kaartspel. Kan jij elk van deze virtuele tegenstanders tot op de laatste aan toe verslaan? Sommigen zijn sterk genoeg om zelfs de meest gehaaide kaartenspelers te tergen.

 • Poker
  Spelen
  Poker
  39608 keer gespeeld

  Je hebt meer dan een pokerface nodig om je tegenstanders weg te bluffen!

 • Crescent Solitaire
  Spelen
  Crescent Solitaire
  20579 keer gespeeld

  Ga op een leuke verkentocht door deze unieke versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kan je alle kaarten matchen die op deze tafel in een halve maan zijn geplaatst? De klok tikt dus blijf goed opletten.

 • Best Classic Solitaire
  Spelen
  Best Classic Solitaire
  140592 keer gespeeld

  Je kunt je Patiencevaardigheden verbeteren met deze online kaart-game. Je kunt ook twee verschillende speelwijzen uitproberen. Paar de kaarten zo snel als je kunt.

 • Thieves of Egypt Solitaire
  Spelen
  Thieves of Egypt Solitaire
  107483 keer gespeeld

  Beleef een spannend avontuur in een magisch en betoverend koninkrijk. In dit unieke kaartspel moet je kaarten van de piramide verwijderen en gelijke kaarten in de juiste volgorde plaatsen.

 • Solitaire-verslaving
  Spelen
  Solitaire-verslaving
  4035 keer gespeeld

  Deze unieke versie van het klassieke kaartspel is ontzettend verslavend! Kan jij in elk uitdagend level alle getallen en kleuren met elkaar combineren voordat de tijd op is?

 • Boter-kaas-en-eieren met vrienden
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren met vrienden
  2501 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke spelletje kan je vrienden uitdagen of het opnemen tegen online tegenstanders. Laat maar eens zien hoe goed je bent! Waar zet jij je eerste X of O?

 • Dubbel Klondike Solitaire
  Spelen
  Dubbel Klondike Solitaire
  4596 keer gespeeld

  Tweemaal zoveel lol en een dubbele uitdaging! Dat is wat deze versie van Klondike Solitaire je biedt. Probeer te spelen met het trekken van een of drie kaarten tegelijk. Kan jij alle kaarten van elke stok in zo min mogelijk tijd met elkaar combineren?

 • Spin Solitaire 2
  Spelen
  Spin Solitaire 2
  14100 keer gespeeld

  Win jij deze spannende online versie van het klassieke kaartspel? Je kunt zelf kiezen hoeveel rondes je speelt maar hou die klok in de gaten. Je zal niet veel tijd hebben om in elke ronde alle kaarten te matchen.

 • Veertig dieven Solitaire
  Spelen
  Veertig dieven Solitaire
  1333 keer gespeeld

  Deze mysterieuze versie van Solitaire heeft drie verschillende moeilijkheidsniveaus. Het makkelijke niveau is inderdaad eenvoudig maar durf jij ook het moeilijke niveau aan in dit uitdagende spel?

 • Eeuwenoude wonderen solitaire
  Spelen
  Eeuwenoude wonderen solitaire
  6270 keer gespeeld

  Stel je kaartvaardigheden op de proef en ontsluier de raadselen van eeuwenoude beschavingen.

 • Dubbel freecell
  Spelen
  Dubbel freecell
  10892 keer gespeeld

  Deze versie van het klassieke kaartspelletje is dubbel zo leuk!

 • Solitaire in Troje
  Spelen
  Solitaire in Troje
  11914 keer gespeeld

  Verken de eeuwenoude stad Troje in deze leuke versie van het populaire kaartspel. Zoek de kaartenparen en speel alle kaarten weg voordat de tijd om is.

 • Thieves of Egypt
  Spelen
  Thieves of Egypt
  8794 keer gespeeld

  In dit spannende kaartspel tikt de klok door. Zal het je lukken om binnen de tijd alle gelijke kaarten uit de stapel te koppelen? Denk goed na over hoe je de kaarten met het nummer 8 weglegt om rijen van afwisselende kleuren te vormen.

 • Refuge Solitaire
  Spelen
  Refuge Solitaire
  6743 keer gespeeld

  Geniet van een majestueus uitzicht op een prachtig bergmeer terwijl je de kaarten matcht in deze ontspannende online versie van het klassieke spel. Leg de kaarten in de buitenste stapel in de juiste volgorde op de onderliggende stapels.

 • Tri Tower Solitaire: Classic
  Spelen
  Tri Tower Solitaire: Classic
  53369 keer gespeeld

  Geniet van een schilderachtig koninkrijk terwijl je ondertussen de top van alle torens in deze kaartstapel probeert te bereiken. Kun jij ze allemaal koppelen om die grote bonus binnen te slepen in deze leuke versie van het klassieke spel?

 • 4 Colors
  Spelen
  4 Colors
  27990 keer gespeeld

  Win jij dit spannende kaartspel? Je moet alle gelijke getallen en kleuren bij elkaar zoeken om zo snel mogelijk van je kaarten af te zijn. Let vooral goed op de joker die je een grote boost geeft.

 • Tiki Solitaire
  Spelen
  Tiki Solitaire
  5787 keer gespeeld

  Can you make it through all of the challenges that are waiting for you in this Polynesian card game? Check out some cool tikis while you try to match up each one of the cards in every stack.