Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Solitaire Story Tripeaks 2

Ga op reis naar Parijs in Solitaire Story TriPeaks 2. Een fantastische vos begroet je in dit charmante solitairespelletje.

Hij wil je graag zijn favoriete plekjes in de beroemde Franse stad laten zien, maar je zult tijdens elke stop een aantal kaarten bij elkaar moeten zoeken. Ga met hem mee in deze betoverende versie van het geliefde spel van Softgames. Er zijn een heleboel munten en andere items die je onderweg kunt verzamelen.

Hoe speel je Solitaire Story TriPeaks 2?

Solitaire Story TriPeaks 2 is een eenvoudige en leuke versie van het populaire kaartspel TriPeaks. Combineer de kaarten op basis van hun waarden terwijl je samen met een vos Parijs verkent.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om kaarten en meer bij elkaar te zoeken.

Soortgelijke spelletjes

Dol op puzzelspelletjes? Check dan deze!

  1. Yummy Tales
  2. Microsoft: Solitaire Collection
  3. Cookie Crush: Christmas Edition
  4. Heroes of Match 3

Wie is de maker?

Solitaire Story TriPeaks 2 is gemaakt door Softgames.