Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Word Sauce: Free Word Connect Puzzle

Chloe ruimt het restaurant van haar opa op in Word Sauce: Free Word Connect Puzzle. Kun jij haar helpen om dit beroemde etablissement op te knappen?

Het restaurant is nogal een zooitje, maar Chloe weet precies wat ze moet doet in dit unieke, leuke en uitdagende woordspelletje. Help haar terwijl ze woorden van letters maakt en munten verdient als ze spinnenwebben weghaalt, het vuil buitenzet en meer. Er zijn ook nieuwe outfits die je voor Chloe kunt kopen. Als je vast komt te zitten en geen woord meer kunt vinden om te spellen, druk je gewoon op de hintknop!

Hoe speel je Word Sauce?

Het geheime ingrediënt in dit snoezige online spelletje is jouw spelvaardigheid! Help Chloe terwijl ze woorden van letters maakt en ondertussen het restaurant van haar opa opknapt.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om letters te zoeken.
  • KLIK MET LINKS EN SLEEP om woorden van de letters te maken.

Soortgelijke spelletjes

Dol op puzzelspelletjes? Probeer dan deze fantastische titels.

  1. Word Cookie
  2. Word Wipe
  3. Simply Jigsaw
  4. Guess the Superhero

Kan ik Word Sauce op de mobiel spelen?

Ja, je kunt het spelletje momenteel zowel via Google Play als de  Apple App Store spelen.

Wie is de maker?

Word Sauce is gemaakt door Clever Apps Pte. Ltd.