Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Words of Wonders

Words of Wonders is een kruiswoordraadsel vol hapklare puzzeltjes. Zet de letters in het letterwiel in de juiste volgorde om zo veel mogelijk woorden te spellen.

Hoe speel je Words of Wonders?

In dit Engelstalige puzzelspel is het de bedoeling dat je alle ontbrekende letters in het kruiswoordraster invult. Veeg in de juiste volgorde over de letters in het wiel (of gebruik het toetsenbord op desktop en laptop) om woorden te spellen.

Het zijn allemaal korte woordjes die je met een beperkt aantal letters kunt spellen. In elk vakje past één letter, en elke letter in het wiel kan maar één keer gebruikt worden.

Net als bij gewone kruiswoordpuzzels helpen de woorden die je al hebt gevonden je bij het raden van de overige woorden. Je kunt ook om hints vragen: als je op de gloeilamp tikt, verschijnt er een letter in een willekeurig vakje van het raster.

Soms kun je extra woorden spellen met de letters in het wiel. Voor elk extra woord dat je weet te vinden, worden er punten toegevoegd aan een extra prijzenpot die je later kunt vrijspelen.

Spelbesturing

  • Gebruik het toetsenbord om de woorden te typen
  • Je kunt ook van letter naar letter vegen terwijl je de linkermuisknop ingedrukt houdt. Laat de knop los om het woord af te maken.
  • Op apparaten met een touchscreen veeg je over de letters om de woorden te spellen.

Meer spelletjes zoals Words of Wonders

Als je dit puzzelspel leuk vond, hebben we een aantal andere kruiswoordraadsel-spelletjes die je misschien ook leuk vindt. Voor ons volledige overzicht van letter- en woordpuzzels kun je ook even een kijkje nemen bij onze collectie woordspelletjes.

Wie is de maker van Words of Wonders?

Words of Wonders is gemaakt door Famobi. 

Wanneer werd Words of Wonders voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 12 juli 2023.