Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Patience Spelletjes

Over Onze Patience Spelletjes

Deze uitdagende patience spelletjes zullen je vaardigheden echt op de proef stellen. Hoe snel kun jij alle nummers en kleuren bij elkaar zoeken? Samen met tal van andere versies van het klassieke spel zijn er ook een heleboel leuke variaties, zoals TriPeaks, Klondike en Spider. Er zijn ook versies voor één speler van andere fantastische kaartspelletjes. Misschien geniet je ook wel van onze geweldige bordspelletjes

Wat zijn de beste Patience Spelletjes?

 1. Solitaire FRVR
 2. Solitaire Collection
 3. Solitaire-Classic
 4. Spider Soli
 5. Mahjong solitaire
 6. Spider Solitaire: klassiek
 7. Kings and Queens: Solitaire TriPeaks
 8. Klondike solitaire kaartspel
 9. Spider Solitaire: origineel
 10. Hearts: Classic

Wat zijn de beste Patience Spelletjes op mobiel?

 1. Solitaire FRVR
 2. Solitaire-Classic
 3. Mahjong solitaire
 4. Solitaire Collection
 5. Kings and Queens: Solitaire TriPeaks

Wat zijn de nieuwste Patience Spelletjes?

 1. Spider Solitaire Online
 2. Spades

Een paar van deze spelletjes laten je een balletje op een prachtige golfbaan slaan of van een potje mahjong genieten terwijl je de kaarten bij elkaar zoekt. Er is zelfs een die je naar het Wilde Westen leidt! Welke andere avonturen staan jou te wachten als je deze populaire gratis spelletjes speelt?