Patience-spellen

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  3849760 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

  Solitaire FRVR is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Spider Soli
  Spelen
  Spider Soli
  1093265 keer gespeeld

  Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!

 • Spin Solitaire 2
  Spelen
  Spin Solitaire 2
  13243 keer gespeeld

  Win jij deze spannende online versie van het klassieke kaartspel? Je kunt zelf kiezen hoeveel rondes je speelt maar hou die klok in de gaten. Je zal niet veel tijd hebben om in elke ronde alle kaarten te matchen.

 • Meesters van klassieke solitaire
  Spelen
  Meesters van klassieke solitaire
  575 keer gespeeld

  Ben jij sneller dan de klok in deze klassieke versie van solitaire? Probeer alle kaarten te combineren in de modus met een of de modus met drie draws.

 • Mahjong solitaire deluxe
  Spelen
  Mahjong solitaire deluxe
  5615 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle stenenparen vinden in deze uitdagende versie van het klassieke bordspel? Speel de stenen binnen de tijd weg om handige tijdbonussen te verdienen.

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  27002 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Spider Solitaire HD
  Spelen
  Spider Solitaire HD
  15304 keer gespeeld

 • Agnes Solitaire
  Spelen
  Agnes Solitaire
  6833 keer gespeeld

  Kun jij alle kaarten wegspelen in deze uitdagende versie van het klassieke kaartspel? Leg de kaarten op de juiste plek op tafel en probeer een topscore te behalen. Of geef je het op?

 • Klondike
  Spelen
  Klondike
  964423 keer gespeeld

  Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!

 • Freecell Solitaire: Classic
  Spelen
  Freecell Solitaire: Classic
  9186 keer gespeeld

  Probeer deze klassieke versie van dit geliefde kaartspel eens uit! Leg de kaarten bij elkaar in de juiste volgorde om zoveel mogelijk punten te verzamelen.

 • Veertig rovers: klassieke solitaire
  Spelen
  Veertig rovers: klassieke solitaire
  1496 keer gespeeld

  In deze online versie van solitaire moet je zo scherp en sluw zijn als de rovers van het klassieke verhaal om alle levels te voltooien. Kan jij alle kaarten met elkaar combineren in de makkelijke en de moeilijke modus?

 • Solitaire in Troje
  Spelen
  Solitaire in Troje
  11779 keer gespeeld

  Verken de eeuwenoude stad Troje in deze leuke versie van het populaire kaartspel. Zoek de kaartenparen en speel alle kaarten weg voordat de tijd om is.

 • Skyscraper Solitaire
  Spelen
  Skyscraper Solitaire
  23034 keer gespeeld

  Pas op dat je geen hoogtevrees krijgt in deze coole versie van het klassieke kaartspel. Speel de kaarten zo snel mogelijk weg en probeer alle levels te voltooien.

 • Dubbel Klondike Solitaire
  Spelen
  Dubbel Klondike Solitaire
  4373 keer gespeeld

  Tweemaal zoveel lol en een dubbele uitdaging! Dat is wat deze versie van Klondike Solitaire je biedt. Probeer te spelen met het trekken van een of drie kaarten tegelijk. Kan jij alle kaarten van elke stok in zo min mogelijk tijd met elkaar combineren?

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  7723 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel staan je drie verschillende modi te wachten. Als je nog nooit Spider Solitaire hebt gespeeld, speel dan de eenvoudige modus met maar één kaart. Er is ook een moeilijke modus voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een echte uitdaging met vier decks.

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  69101 keer gespeeld

  Ben je klaar voor deze unieke onlineversie van het geliefde kaartspel? Je kunt kiezen uit een, twee of vier categorieën voordat je begint. Hoe snel kun je al je kaarten aan tafel uitspelen?

 • Spin Solitaire blauw
  Spelen
  Spin Solitaire blauw
  3246 keer gespeeld

  Je kan je lol niet op met deze uitdagende online versie van Spin Solitaire. Combineer de kaarten en word een steeds sterkere speler. Je kan met een, twee of zelfs vier kleuren spelen.

 • Solitaire-verslaving
  Spelen
  Solitaire-verslaving
  3568 keer gespeeld

  Deze unieke versie van het klassieke kaartspel is ontzettend verslavend! Kan jij in elk uitdagend level alle getallen en kleuren met elkaar combineren voordat de tijd op is?

 • Beste klassieke piramide solitaire
  Spelen
  Beste klassieke piramide solitaire
  5437 keer gespeeld

  Neem plaats aan deze tafel en ontdek hoe snel je alle nummers en kleuren kunt koppelen. Haal jij de top van deze piramides in deze spannende versie van het klassieke kaartspel?

 • Tijd voor freecell solitaire
  Spelen
  Tijd voor freecell solitaire
  9548 keer gespeeld

  De klok tikt door en je hebt niet veel tijd! Kan jij alle kaarten combineren in deze vernuftige en uitdagende versie van het traditionele spel? Je zult snel te werk moeten gaan in deze race tegen de klok.

 • Eeuwenoude wonderen solitaire
  Spelen
  Eeuwenoude wonderen solitaire
  6166 keer gespeeld

  Stel je kaartvaardigheden op de proef en ontsluier de raadselen van eeuwenoude beschavingen.

 • Refuge Solitaire
  Spelen
  Refuge Solitaire
  6678 keer gespeeld

  Geniet van een majestueus uitzicht op een prachtig bergmeer terwijl je de kaarten matcht in deze ontspannende online versie van het klassieke spel. Leg de kaarten in de buitenste stapel in de juiste volgorde op de onderliggende stapels.

 • FreeCell Blauw
  Spelen
  FreeCell Blauw
  33893 keer gespeeld

  Dit is een race tegen de klok! Hoe snel kun jij alle kaarten van de stok in de juiste vakken plaatsen? Speel zo snel als je kan in deze leuke en uitdagende versie van het traditionele kaartspel.

 • Thieves of Egypt
  Spelen
  Thieves of Egypt
  8580 keer gespeeld

  In dit spannende kaartspel tikt de klok door. Zal het je lukken om binnen de tijd alle gelijke kaarten uit de stapel te koppelen? Denk goed na over hoe je de kaarten met het nummer 8 weglegt om rijen van afwisselende kleuren te vormen.

 • Daily Solitaire Change
  Spelen
  Daily Solitaire Change
  2403 keer gespeeld

  Geniet elke dag van een nieuwe uitdaging in deze online versie van het populaire kaartspel. Hoe sneller je speelt, hoe meer punten je krijgt tijdens de dagelijkse bonus.

 • Klondike solitaire kaartspel
  Spelen
  Klondike solitaire kaartspel
  9403 keer gespeeld

  In deze online editie kan je twee verschillende versies van het klassieke kaartspel spelen. Probeer de nieuwe kaarttrekmodus of de modus met drie kaarten. Beide zullen een flinke uitdaging voor je zijn!

 • Solitairequeeste
  Spelen
  Solitairequeeste
  25206 keer gespeeld

  Beproef je geluk met dit spannende kaartspelletje.

 • Klondike Solitaire
  Spelen
  Klondike Solitaire
  19848 keer gespeeld

  De klok begint te tikken na je eerste zet in deze intense versie van het klassieke kaartspel. Haal jij het binnen de tijd door slimme beslissingen te nemen?

 • Spinsolitaire: strandresort
  Spelen
  Spinsolitaire: strandresort
  2242 keer gespeeld

  Ga op reis naar dit strandresort en speel dit ouderwets leuke kaartspel. Kies uit drie verschillende speltypes voor zowel de beginnende als doorgewinterde kaartspelers.

 • Veertig dieven Solitaire
  Spelen
  Veertig dieven Solitaire
  1310 keer gespeeld

  Deze mysterieuze versie van Solitaire heeft drie verschillende moeilijkheidsniveaus. Het makkelijke niveau is inderdaad eenvoudig maar durf jij ook het moeilijke niveau aan in dit uitdagende spel?

 • Crescent Solitaire
  Spelen
  Crescent Solitaire
  19243 keer gespeeld

  Ga op een leuke verkentocht door deze unieke versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kan je alle kaarten matchen die op deze tafel in een halve maan zijn geplaatst? De klok tikt dus blijf goed opletten.

 • Oude Rome Solitaire
  Spelen
  Oude Rome Solitaire
  31558 keer gespeeld

  Verken de straten van het oude Rome en zoek alle gelijke kaarten bij elkaar. Denk je dat het je lukt voordat de tijd om is in deze online versie van het klassieke solitaire-spel?

 • Spider Solitaire: Classic
  Spelen
  Spider Solitaire: Classic
  46194 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle kaarten koppelen in deze online versie van het populaire kaartspel? Ga naar de tafel en kijk of je een topscore kunt halen.

 • Best Classic Solitaire
  Spelen
  Best Classic Solitaire
  136972 keer gespeeld

  Je kunt je Patiencevaardigheden verbeteren met deze online kaart-game. Je kunt ook twee verschillende speelwijzen uitproberen. Paar de kaarten zo snel als je kunt.

 • Dubbel freecell
  Spelen
  Dubbel freecell
  10700 keer gespeeld

  Deze versie van het klassieke kaartspelletje is dubbel zo leuk!

 • Spider Solitaire: meester
  Spelen
  Spider Solitaire: meester
  11891 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke kaartspel staan je drie verschillende en uitdagende spelmodi te wachten. Probeer het met één, twee of zelfs vier kleuren. Kun je alle kaarten van de tafel wissen en heel veel bonuspunten verdienen?