Familie Spelletjes

 • MahJongCon
  Spelen
  MahJongCon
  6934556 keer gespeeld

  Ben je op zoek naar een online spelletje waarmee je hersens kunt trainen? Een echte breinbreker die ook nog eens gratis is? Zoek dan niet verder, want hier is MahJongCon! Dit klassieke Chinese bordspel, dat soms als ‘mahjong’ of als ‘mahjongg’ wordt gespeld, stelt spelers al eeuwenlang op de proef. MahJongCon heeft niet alleen kleurrijke graphics maar ook een coole soundtrack die bestaat uit traditionele muziek met een eigentijds tintje. Voordat je het weet, tik je met je voet op de maat van de muziek mee, terwijl je alle stenenparen probeert te vinden! Je moet natuurlijk wel snel zijn. Een balk onder het mahjongbord geeft de tijd aan. En die gaat sneller dan je denkt, vooral in lastigere levels. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt om alle symbolen te vinden en het bord leeg te spelen. Maar maak je geen zorgen: als je vastzit in het spel, kun je altijd nog om een hint vragen waardoor je weer verder kunt. Denk je dat jij alle stenenparen kunt vinden voordat de tijd om is? Kun jij alle levels voltooien? Daar kom je maar op één manier achter… Druk op de speelknop en ga aan de slag met dit uitdagende mahjongspel

 • Dominoes Classic
  Spelen
  Dominoes Classic
  1480 keer gespeeld

  Een aantal verschillende varianten staan je te wachten in deze versie van het klassieke spel. Stel de moeilijkheidsgraad in voordat je het tegen de computer opneemt. Kan jij een heleboel punten scoren voordat je geen zetten meer kan maken?

 • Love Balls 2
  Spelen
  Love Balls 2
  24710 keer gespeeld

  De verliefde ballen zijn weer bezig! Kun jij ze naar elkaar toe leiden in dit romantische puzzelspel? Let op: het is moeilijker dan je denkt!

 • Puzzels deluxe
  Spelen
  Puzzels deluxe
  53559 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige puzzels voltooien? Kies een afbeelding, selecteer het aantal puzzelstukjes en ga aan de slag!

 • Roll The Ball
  Spelen
  Roll The Ball
  1318 keer gespeeld

  Kun je deze ballen in de gaten laten rollen in elk van deze uitdagende niveaus? Rangschik de kokers dusdanig zodat ze naar de goede plek rollen in deze lastige puzzel-game.

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  4740 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  3849760 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

  Solitaire FRVR is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  9988 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Find 500 Differences
  Spelen
  Find 500 Differences
  13918 keer gespeeld

  Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.

 • Butterfly Kyodai Classic
  Spelen
  Butterfly Kyodai Classic
  244497 keer gespeeld

  Kun jij deze vrolijk fladderende vlindervleugels verwijderen?

 • Woordveger
  Spelen
  Woordveger
  15002 keer gespeeld

  De klok tikt. Hoeveel woorden kan jij op het bord vinden voordat de tijd op is? Match alle letters met elkaar in deze te gekke woordpuzzelgame die je vocabulaire talenten op de proef stelt!

 • Zoek en vind: stille zoektocht
  Spelen
  Zoek en vind: stille zoektocht
  21741 keer gespeeld

  Doris en Mike wonen op een groot landgoed met talloze bedienden. Helaas is er de voorgaande avond een waardevol sieraad gestolen. Wie zou de dader zijn? Help ze om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Ultieme woordzoeker
  Spelen
  Ultieme woordzoeker
  48903 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij alle verstopte woorden in deze uitdagende puzzels? Ze kunnen diagonaal of zelfs achterstevoren staan. Probeer deze ultieme test voor speurneuzen uit en kijk of je de top van de ranglijst kan bereiken in deze woordzoeker.

 • Operate Now: Pericardium Surgery
  Spelen
  Operate Now: Pericardium Surgery
  18998 keer gespeeld

  Snel naar de operatiekamer, dokter! Deze jonge patiënt heeft pijn in zijn borst en hij heeft jouw hulp nodig...

 • Gold Train FRVR
  Spelen
  Gold Train FRVR
  15660 keer gespeeld

  In deze uitdagende puzzelgame probeert een klein treintje om veilig alle stations te bereiken. Kan jij de rails van deze pittoreske plaats met elkaar verbinden zodat hij lekker voorttuft en zijn eindbestemming bereikt?

 • Operate Now: Eardrum Surgery
  Spelen
  Operate Now: Eardrum Surgery
  48548 keer gespeeld

  Oké, dokter. Breng de patiënt maar naar de operatiekamer.

 • Master Chess Multiplayer
  Spelen
  Master Chess Multiplayer
  7886 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of een vriend in dit uitdagende schaakspel, maar zorg wel dat je zo snel mogelijk speelt. Hoe langer het duurt voordat je tegenstander schaakmat staat, hoe lager je score!

 • 1001 Arabische nachten
  Spelen
  1001 Arabische nachten
  978071 keer gespeeld

  Iedereen weet dat Arabische woestijnen vol schatten liggen...

 • Epic legpuzzel
  Spelen
  Epic legpuzzel
  2844 keer gespeeld

  Kan jij al deze schitterende legpuzzels in elkaar zetten? Ze bestaan uit klassieke Europese bestemmingen, katten die in de zon liggen en nog veel meer. De verschillende moeilijkheidsgraden zijn perfect voor beginnende en gevorderde spelers!

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  48856 keer gespeeld

  Daag de computer of een vriend uit met deze versie van het geliefde spel. Hoeveel ronden win jij? Tijd om dat te ontdekken in dit leuke onlinespel.

 • Tic Tac Toe Paper
  Spelen
  Tic Tac Toe Paper
  314 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke spel neem je het tegen de computer of een vriend op. Zet jij kruisjes of nulletjes? Probeer de andere speler te verslaan in een reeks van 3, 5 of 10 potjes!

 • Zoek de verschillende: lieve baby's
  Spelen
  Zoek de verschillende: lieve baby's
  1735 keer gespeeld

  Deze schattige baby's zijn allemaal hetzelfde ... of niet? Probeer de verschillen te vinden in deze grappige en uitdagende puzzelgame.

 • Houtblokkenpuzzel
  Spelen
  Houtblokkenpuzzel
  7501 keer gespeeld

  Lukt het jou om al deze houten puzzelstukken in de openingen van het bord van dit uitdagende puzzelspel te persen? Eerst moet je er ruimte voor zien te maken. Kun jij een hoge score halen?

 • Puzzel rol spat!
  Spelen
  Puzzel rol spat!
  8912 keer gespeeld

  Deze verfklodders moeten over elke centimeter van deze doolhoven rollen. Kan jij ze in deze ruimtelijke puzzelgame helpen om al die afstand af te leggen zonder dat ze uit elkaar spatten?

 • Drie-op-een-rij schatzoeken
  Spelen
  Drie-op-een-rij schatzoeken
  6037 keer gespeeld

  Ergens op dit mysterieuze eiland ligt een onbetaalbare schat verborgen en Lauren is vastbesloten om hem te vinden! Ga met haar mee op een spannend avontuur in deze drie-op-een-rij puzzelgame. Kan jij haar helpen om alle rare wezens en andere gevaarlijke objecten die haar pad blokkeren uit de weg te helpen?

 • Bob de slak 3
  Spelen
  Bob de slak 3
  62672 keer gespeeld

  HELP! Bob de slak krijgt het heet onder de voeten... hij zit in de woestijn! Haal hem daar weg!

 • Sudoku: Classic
  Spelen
  Sudoku: Classic
  39044 keer gespeeld

  Oefen je sudoku-vaardigheden met deze leuke en uitdagende versie van het klassieke puzzelspel. Kun jij elk raster met alle nummers invullen voordat de tijd voorbij is?

 • Bob de slak
  Spelen
  Bob de slak
  173769 keer gespeeld

  Leid deze slijmerige, maar moedige slak naar zijn nieuwe onderkomen!

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  2452814 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Landschapspuzzels
  Spelen
  Landschapspuzzels
  59843 keer gespeeld

  Prachtige legpuzzels met landschappen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Betoverend!

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  15854 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • Cut The Rope 2
  Spelen
  Cut The Rope 2
  32475 keer gespeeld

  LEKKER! Om Nom beleeft nieuwe avonturen in Cut the Rope 2! Snoep verzamelen is nog nooit zo leuk geweest dankzij de nieuwe personages, de nieuwe gameplay-elementen en de uitdagende missies. Om Nom breekt in dit onverwachte avontuur uit zijn kist en reist door groene wouden, drukke steden en ondergrondse tunnels met maar één doel: SNOEP! Onderweg wordt hij geholpen door de schattige Nommies.

 • Mahjong Connect Classic
  Spelen
  Mahjong Connect Classic
  1001530 keer gespeeld

  In deze variant op mahjong moet je stenen verwijderen door ze met elkaar te verbinden.

 • Helix Jump 2
  Spelen
  Helix Jump 2
  109397 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de inktbal in beweging in dit vervolg op de spannende puzzelgame? Draai de toren rond en zorg ervoor dat hij de gevaarlijke rode platforms ontwijkt.

 • Lijnpuzzel
  Spelen
  Lijnpuzzel
  5747 keer gespeeld

  Kun jij de vormen namaken in dit lastige puzzelspel? Verplaats de punten en kijk of je al deze uitdagende levels kunt voltooien.

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  1341318 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!