Familie Spelletjes

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  5588 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Mysterieuze schat van de zee
  Spelen
  Mysterieuze schat van de zee
  442965 keer gespeeld

  Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  3745870 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

 • Piano online
  Spelen
  Piano online
  4015 keer gespeeld

  In dit muziekspel kun je van alles spelen, van klassieke symfonieën van Beethoven tot kinderliedjes. Kun jij het ritme volgen en de toetsen op het juiste moment raken?

 • MahJongCon
  Spelen
  MahJongCon
  6715378 keer gespeeld

  Ben je op zoek naar een online spelletje waarmee je hersens kunt trainen? Een echte breinbreker die ook nog eens gratis is? Zoek dan niet verder, want hier is MahJongCon! Dit klassieke Chinese bordspel, dat soms als ‘mahjong’ of als ‘mahjongg’ wordt gespeld, stelt spelers al eeuwenlang op de proef. MahJongCon heeft niet alleen kleurrijke graphics maar ook een coole soundtrack die bestaat uit traditionele muziek met een eigentijds tintje. Voordat je het weet, tik je met je voet op de maat van de muziek mee, terwijl je alle stenenparen probeert te vinden! Je moet natuurlijk wel snel zijn. Een balk onder het mahjongbord geeft de tijd aan. En die gaat sneller dan je denkt, vooral in lastigere levels. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt om alle symbolen te vinden en het bord leeg te spelen. Maar maak je geen zorgen: als je vastzit in het spel, kun je altijd nog om een hint vragen waardoor je weer verder kunt. Denk je dat jij alle stenenparen kunt vinden voordat de tijd om is? Kun jij alle levels voltooien? Daar kom je maar op één manier achter… Druk op de speelknop en ga aan de slag met dit uitdagende mahjongspel

 • Dominoes Classic
  Spelen
  Dominoes Classic
  1374 keer gespeeld

  Een aantal verschillende varianten staan je te wachten in deze versie van het klassieke spel. Stel de moeilijkheidsgraad in voordat je het tegen de computer opneemt. Kan jij een heleboel punten scoren voordat je geen zetten meer kan maken?

 • Puzzels deluxe
  Spelen
  Puzzels deluxe
  49355 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige puzzels voltooien? Kies een afbeelding, selecteer het aantal puzzelstukjes en ga aan de slag!

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  11413 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • Vlindervreugde
  Spelen
  Vlindervreugde
  2308442 keer gespeeld

  Kun jij deze vrolijk fladderende vlindervleugels verwijderen?

 • Find 500 Differences
  Spelen
  Find 500 Differences
  12380 keer gespeeld

  Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.

 • Bouwstenen
  Spelen
  Bouwstenen
  8052 keer gespeeld

  Kun jij een mooie straat maken van al deze kleurige stenen? Ontwerp mooie rijtjeshuizen of een cool café en voeg mensen en verkeersborden toe.

 • Mahjongparen
  Spelen
  Mahjongparen
  613392 keer gespeeld

  Kun jij deze Chinese mahjongvariant oplossen?

 • Gold Train FRVR
  Spelen
  Gold Train FRVR
  14555 keer gespeeld

  In deze uitdagende puzzelgame probeert een klein treintje om veilig alle stations te bereiken. Kan jij de rails van deze pittoreske plaats met elkaar verbinden zodat hij lekker voorttuft en zijn eindbestemming bereikt?

 • Belote
  Spelen
  Belote
  0 keer gespeeld

 • Butterfly Kyodai Classic
  Spelen
  Butterfly Kyodai Classic
  228841 keer gespeeld

  Kun jij deze vrolijk fladderende vlindervleugels verwijderen?

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  46097 keer gespeeld

  Daag de computer of een vriend uit met deze versie van het geliefde spel. Hoeveel ronden win jij? Tijd om dat te ontdekken in dit leuke onlinespel.

 • 10x10 Disco
  Spelen
  10x10 Disco
  3234 keer gespeeld

  In de discotheek van deze uitdagende puzzelgame kun je niet dansen tot je erbij neervalt, maar je bent er wel gemakkelijk een uur of meer in kwijt! Hoe lang blijf jij doorgaan met het plaatsen van de vormen in het raster onder de discobal?

 • Love Balls 2
  Spelen
  Love Balls 2
  19616 keer gespeeld

  De verliefde ballen zijn weer bezig! Kun jij ze naar elkaar toe leiden in dit romantische puzzelspel? Let op: het is moeilijker dan je denkt!

 • Woordveger
  Spelen
  Woordveger
  10130 keer gespeeld

  De klok tikt. Hoeveel woorden kan jij op het bord vinden voordat de tijd op is? Match alle letters met elkaar in deze te gekke woordpuzzelgame die je vocabulaire talenten op de proef stelt!

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  3711 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Lia kalmeren: drie-op-een-rij
  Spelen
  Lia kalmeren: drie-op-een-rij
  1824 keer gespeeld

  Lia kan moeilijk de slaap vatten de laatste tijd. Normaal heeft ze prachtige dromen, maar de laatste tijd zijn het allemaal nachtmerries! Ga met Lia en haar vriend Bao de beer mee om schoonheid en orde in haar nachtelijke avonturen te herstellen. Ga samen de strijd aan tegen gekke wetenschappers, boosaardige robots en nog veel meer in deze prachtige drie-op-een-rij puzzelgame.

 • 1001 Arabische nachten
  Spelen
  1001 Arabische nachten
  938366 keer gespeeld

  Iedereen weet dat Arabische woestijnen vol schatten liggen...

 • Master Chess Multiplayer
  Spelen
  Master Chess Multiplayer
  7278 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of een vriend in dit uitdagende schaakspel, maar zorg wel dat je zo snel mogelijk speelt. Hoe langer het duurt voordat je tegenstander schaakmat staat, hoe lager je score!

 • Grappige verborgen voorwerpen
  Spelen
  Grappige verborgen voorwerpen
  446 keer gespeeld

  Vind jij alle vermiste dingen terug in dit verborgen-voorwerpenspel? Zoek naar tientallen dingen in slaapkamers, kantoren en op andere rommelige plekken. Probeer in elk level alles op je lijstje te vinden voordat de tijd op is.

 • Tiles of the Unexpected
  Spelen
  Tiles of the Unexpected
  138937 keer gespeeld

  Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van dit level.

 • Ultieme woordzoeker
  Spelen
  Ultieme woordzoeker
  41355 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij alle verstopte woorden in deze uitdagende puzzels? Ze kunnen diagonaal of zelfs achterstevoren staan. Probeer deze ultieme test voor speurneuzen uit en kijk of je de top van de ranglijst kan bereiken in deze woordzoeker.

 • Sleutel zoeken
  Spelen
  Sleutel zoeken
  9218 keer gespeeld

  Je kunt maar op een manier ontsnappen uit deze dodelijke tempel: zoek de sleutels in elk level. Verplaats de blokken zodat je erbij kunt in dit lastige puzzelspel.

 • Dammeester
  Spelen
  Dammeester
  96957 keer gespeeld

  Neem het op tegen een vriend of de computer in deze uitdagende versie van het klassieke bordspel. Kun jij alle stenen van je tegenstander wegspelen?

 • Sudoku: Classic
  Spelen
  Sudoku: Classic
  36542 keer gespeeld

  Oefen je sudoku-vaardigheden met deze leuke en uitdagende versie van het klassieke puzzelspel. Kun jij elk raster met alle nummers invullen voordat de tijd voorbij is?

 • Cijferpuzzel
  Spelen
  Cijferpuzzel
  8642 keer gespeeld

  Train je geheugen in dit uitdagende puzzelspel. Bekijk snel alle getallen voordat ze verdwijnen. Denk je dat het je lukt om ze vervolgens allemaal in de juiste volgorde te plaatsen?

 • Cut The Rope 2
  Spelen
  Cut The Rope 2
  32072 keer gespeeld

  LEKKER! Om Nom beleeft nieuwe avonturen in Cut the Rope 2! Snoep verzamelen is nog nooit zo leuk geweest dankzij de nieuwe personages, de nieuwe gameplay-elementen en de uitdagende missies. Om Nom breekt in dit onverwachte avontuur uit zijn kist en reist door groene wouden, drukke steden en ondergrondse tunnels met maar één doel: SNOEP! Onderweg wordt hij geholpen door de schattige Nommies.

 • Bubble Hit
  Spelen
  Bubble Hit
  341573 keer gespeeld

  Laat de bubbels maar ploppen in dit bellenschietspel!

 • Squares 1
  Spelen
  Squares 1
  118397 keer gespeeld

  Maak het veld leeg door op groepen blokken met identieke kleuren te klikken.

 • Roll The Ball
  Spelen
  Roll The Ball
  264 keer gespeeld

  Kun je deze ballen in de gaten laten rollen in elk van deze uitdagende niveaus? Rangschik de kokers dusdanig zodat ze naar de goede plek rollen in deze lastige puzzel-game.

 • Operate Now: Eardrum Surgery
  Spelen
  Operate Now: Eardrum Surgery
  47185 keer gespeeld

  Oké, dokter. Breng de patiënt maar naar de operatiekamer.

 • Lijnpuzzel
  Spelen
  Lijnpuzzel
  5283 keer gespeeld

  Kun jij de vormen namaken in dit lastige puzzelspel? Verplaats de punten en kijk of je al deze uitdagende levels kunt voltooien.