Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mob Control

Speel nu gratis de officiële versie van de populaire Voodoo-game Mob Control in je browser! Verzamel zoveel mensen als je kan om een leger te creëren en je tegenstander omver te werpen.

Hoe speel je Mob Control?

Het doel van Mob Control is om een grote groep poppetjes te verzamelen die de troepen van je tegenstander aan kan. Je zult zien dat je met slechts een paar personages een heel eind kunt komen, want als je ze door de juiste poortjes stuurt vermeerderen ze zich vanzelf. Bij deze poortjes zie je cijfers staan die het aantal poppetjes beïnvloeden. Wanneer je de personages uit het kanon lanceert, volgen ze de weg in een rechte lijn en gaan ze door alle poortjes die ze onderweg tegenkomen. Zorg dus dat je ze op de juiste plek en op het goede moment wegschiet!

Richt het kanon op de poortjes die je de grootste voorsprong geven, en de cijfers zullen vanzelf groeien. In bepaalde punten van het level kom je een basis tegen van de tegenstander, en op het einde kun je hun fort innemen en punten pakken! Je kunt deze punten vervolgens gebruiken om tussen de levels in gebouwen neer te zetten in leuke diorama’s.

Wanneer het metertje naast je kanon vol is, kun je loslaten en een reuzestickman afvuren. Deze gele reus is sterker dan de andere poppetjes, en hij kan je helpen om het fort te veroveren. Bedenk wel goed wanneer je deze power-up wilt gebruiken, want na elke basis verdwijnen de personages die je tot dan toe verzameld hebt.

Spelbesturing

Klik of tik en veeg om het kanon te besturen. De personages komen er vanzelf uit - stuur het kanon zodat ze de juiste kant op rennen om door de juiste poortjes te gaan! Tussen de levels in kun je aan de diorama’s bouwen door te klikken en vast te houden.

Wie heeft deze game gemaakt?

Mob Control is gemaakt door de Franse studio Voodoo. Deze studio heeft nog andere bekende spelletjes gemaakt, zoals Slice It All en Bounce & Collect. Als je Mob Control leuk vindt, denken we dat je die spelletjes ook gaaf zult vinden.

Wanneer is Mob Control uitgebracht?

Dit spel is in januari 2023 uitgekomen.