Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

1001 Arabian Nights

Maak je klaar voor een betoverende reis in 1001 Arabian Nights. Deze legendarische woestijn zit vol magie, mysterie en nog veel meer!

Ontdek waar talloze spelers van over de hele wereld al meer dan een decennium van genieten terwijl jij het eerste hoofdstuk van deze klassieke puzzelserie probeert. Je ervaart de wonderen van een paar van de beroemdste verhalen ooit!

Ali Baba en de 40 rovers, Aladin en de wonderlamp en Het verhaal van de visser en de djinn zijn slechts een paar van de verhalen die op je wachten in dit drie-op-een-rijspelletje dat is geïnspireerd op Duizend-en-een-nacht, de beroemde verzameling sprookjes uit het Midden-Oosten. Ze worden geleidelijk ontvouwt als jij de identieke stenen in elk uitdagende level bij elkaar zoekt.

Hoe speel je 1001 Arabian Nights?

1001 Arabian Nights is de eerste uit een serie populaire puzzelspelletjes. Het is jouw doel om in elk level een groep van betoverde voorwerpen verspreid over het bord te vernietigen. Zoek de kleurige stenen bij elkaar. Ze kunnen verwijderd worden zodra je er drie of meer bij elkaar hebt gezocht.

Soortgelijke spelletjes

  1. Mystic Sea Treasures
  2. Jewelry Match
  3. MahJongCon
  4. Block Wood Puzzle
  5. Bubble Shooter

Wie is de maker?

1001 Arabian Nights is gemaakt door Agame.