Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Kapper Spelletjes

Over Onze Kapper Spelletjes

Haal die schaar maar tevoorschijn in onze kapper spelletjes! Jij mag de mooiste nieuwe looks verzinnen voor beroemde fashionista's, intrigerend influencers en de leukste universiteitsstudenten. Veel van deze kunnen jouw advies goed gebruiken. Moeten ze hun haar afknippen? In een andere kleur verven? Dat mag jij allemaal beslissen als je deze make-overspelletjes speelt.

In tegenstelling tot een echte kapperszaak of schoonheidssalon is het helemaal niet erg als je een foutje maakt. Je kunt altijd weer opnieuw beginnen in deze modespelletjes. Dus voel je vrij om met honderden verschillende stijlen te experimenteren!

Wat zijn de populairste Kapper Spelletjes?

 1. Haren vlechten
 2. Monster Popsy Surprise Dolls
 3. Baby Hazel: knipbeurt
 4. Besties On Wednesday
 5. Bruidskapster voor prinsessen
 6. Funny Haircut
 7. Winx Club: Dress Up
 8. Valentine's Matching Outfits
 9. Funny Kitty Haircut
 10. Santa Haircut

Wat zijn de beste Kapper Spelletjes op mobiel?

 1. Besties On Wednesday
 2. Monster Popsy Surprise Dolls
 3. Haren vlechten
 4. Funny Kitty Haircut
 5. Bruidskapster voor prinsessen