Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Tictoc KPOP Fashion

Tictoc K-POP Fashion is een make-over spelletje waarin je het meisje kunt stylen en aan kunt kleden als een echte K-Popster. Ze wil indruk maken op social media, dus help haar de perfecte kleren, kapsels en accessoires uit te kiezen  

Hoe speel je Tictoc K-POP Fashion?

Style je model volgens de opvallende esthetiek van K-Pop-idolen. Selecteer verschillende outfits in dit aankleedspelletje, en probeer verschillende haarkleuren om je look perfect te maken. Help eerst om de hartjes en de ontbrekende stukjes van de foto’s in haar kamer te vinden. En maak je dan klaar om haar make-up te doen.

Help haar de juiste looks te vinden voor de verschillende reels. Ze moet indruk maken op haar volgers en ze heeft de perfecte outfits al in gedachten. Onthoud de drie items die je moet vinden. Zoek vervolgens in de kledingkast om ze alle drie te verzamelen. Zorg ervoor dat je genoeg budget hebt om de items te kopen die het model nodig heeft.

Je kunt meer geld verzamelen door de reels te plaatsen. Hoe meer likes het meisje ontvangt, hoe meer geld ze zal verdienen. Het aantal likes wordt bepaald door hoe nauwkeurig je haar outfit kunt namaken en hoe mooi je accessoires zijn.

Spelbediening

  • Gebruik de MUIS om te spelen
  • TIK op een voorwerp dat je wilt passen of kopen
  • Klik met de LINKER MUISKNOP op de roze tabs en pijltjes om de collectie te bekijken

Soortgelijke spelletjes

Als je genoten hebt van dit aankleedspelletje, probeer dan ook een van deze gerelateerde games uit onze online gratis collectie:

  1. K-Pop Adventure
  2. The Celebrity Way of Life
  3. Year Round Fashionista: Curly
  4. Ice Queen: Home Recovery

Wie is de maker van Tictoc K-POP Fashion?

Tictoc K-POP Fashion is gemaakt door iclickgames.