Opmaak Spelletjes

 • Ellie: tips voor twee
  Spelen
  Ellie: tips voor twee
  282835 keer gespeeld

  Ellie zit er altijd cool uit. Wat is haar geheim? Ontdek het zelf in dit hippe aankleedspel voor meiden. Maak je samen op voor een dag vol plezier. Ze zal je ook nog wat coole modetips geven terwijl ze ondertussen haar make-up doet en een outfit uitkiest.

 • Gebit schoonmaken
  Spelen
  Gebit schoonmaken
  132838 keer gespeeld

  De tanden van dit meisje zijn niet om aan te zien. Alleen jij kunt ze weer stralend wit maken...

 • Eliza's hemelse bruiloft
  Spelen
  Eliza's hemelse bruiloft
  8483 keer gespeeld

  Eliza hoopt dat haar bruiloft hemels wordt. Word lid van haar bruiloftteam en help haar om een geweldige dag voor te bereiden in deze online aankleedgame. Ze moeten de perfecte outfits, make-up en nog veel meer dingen uitkiezen!

 • Gestippelde meid: halloween make-up
  Spelen
  Gestippelde meid: halloween make-up
  5976 keer gespeeld

  Halloween staat voor de deur maar deze meid loopt volledig achter op schema! Kan jij haar helpen met een snelle make-over terwijl ze bezig is haar puisten uit te knijpen in dit online spel voor meisjes? Het zou ook fantastisch zijn als je zou kunnen besluiten voor welk spooktaculair make-up design ze moet kiezen voordat ze op snoep-of-je-leven gaat.

 • Zussen voor altijd
  Spelen
  Zussen voor altijd
  5783 keer gespeeld

  Deze twee zusjes doen bijna alles samen en dat moet gevierd worden in dit online aankleedspel. Kun jij de perfecte outfit voor ze samenstellen voor een dagje op het strand? Daarna willen ze een groot feest geven en ook daar kunnen ze je hulp goed bij gebruiken.

 • Lily Real Makeup
  Spelen
  Lily Real Makeup
  3719 keer gespeeld

  Lily kan wel wat make-up advies gebruiken. Kun jij haar in dit gratis online spel helpen om de perfecte blusher en de juiste lippenstift uit te kiezen?

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  167622 keer gespeeld
 • Modieuze rockband
  Spelen
  Modieuze rockband
  4388 keer gespeeld

  Dit meisje heeft een ultracoole outfit nodig om samen met haar vriendinnen een rockband te beginnen. Kun jij haar daarmee helpen in dit muzikale aankleedspel? Doe goed je best, want haar vriendinnen kunnen je hulp ook goed gebruiken.

 • Prinsessen: shoppingrivalen
  Spelen
  Prinsessen: shoppingrivalen
  7258 keer gespeeld

  Deze koninklijke lieden zijn beste vriendinnen, maar als het om shoppen gaat worden ze echte rivalen. Kan jij ze helpen om het hoofd koel te houden terwijl ze naar de nieuwste en mooiste stijlen speuren in hun lievelingswinkels? Ze doen mee aan een shopwedstrijd, dus de spanning zou weleens hoog kunnen oplopen in deze online aankleedgame.

 • Woeste prinses
  Spelen
  Woeste prinses
  4584 keer gespeeld

  Dit meisje is eengeboren slechterik maar het is nog steeds uit tussen haar en haar superschurk-vriendje! Ze is vastbesloten om hun relatie nieuw leven in te blazen en een samen met hem het criminele pad te betreden in dit woeste aankleedspel voor meisjes. Verf d'r haar, kies waanzinnige make-up uit en kies de juiste outfit als onderdeel van haar woeste plan om hem terug te winnen.

 • Terug naar school: dag zonder uniform
  Spelen
  Terug naar school: dag zonder uniform
  2139 keer gespeeld

  Deze week is de dag zonder uniform en deze vier vriendinnen willen er helemaal klaar voor zijn! Ze staan te trappelen om indruk te maken met hun favoriete stijlen. Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel om de perfecte looks te maken? Je mag hun kleding, schoenen en zelfs hun accessoires uitkiezen!

 • Eliza's neon-haarstijl
  Spelen
  Eliza's neon-haarstijl
  39550 keer gespeeld

  Met Eliza's volgende haarstijl gaat ze praktisch gloeien! In deze make-overgame doe je mee met deze fantastische fashionista en ontwerp je een nieuwe levendige en spannende look. Ze wil haar haren versieren met tientallen te gekke kleuren.

 • Extreme makeover
  Spelen
  Extreme makeover
  38239 keer gespeeld

  Experimenteer en geniet van dit prachtige makeover spel met meerdere levels. Laat zien hoe goed je bent met de voor-en-na-foto's als bewijs!

 • Gothprinses: echte make-over
  Spelen
  Gothprinses: echte make-over
  3719 keer gespeeld

  Deze hippe prinses wil een make-over maar eerst moet ze van haar puistjes afkomen voordat ze een nieuwe look uitkiest. Ze gaat nu voor een gothic look in plaats van schattig roze. Geef haar een snelle make-over en kies daarna een griezelig coole outfit voor haar uit.

 • Ontwerp een kapsel
  Spelen
  Ontwerp een kapsel
  151726 keer gespeeld

  Het is vandaag heel druk in de spa en dit meisje wil graag een heel nieuwe look hebben. Geef haar een snelle make-over voordat je een nieuw kapsel en coole make-up voor haar uitkiest.

 • Astrologie-moderad
  Spelen
  Astrologie-moderad
  805 keer gespeeld

  Deze drie trendy meiden hebben besloten om een paar stijlen te maken op basis van hun sterrenbeelden. Help jij ze om snel een paar supergave stijlen te bedenken in deze mystieke en magische aankleed- en ontwerpgame?

 • Belle's transformatie
  Spelen
  Belle's transformatie
  15694 keer gespeeld

  Deze tiener heeft de laatste tijd alleen maar in de bibliotheek gezeten en ze heeft geen tijd gehad voor haar uiterlijk. Maar nu is ze verliefd en heeft ze snel een make-over nodig. Kun jij haar samen met haar beste vriendinnen een handje helpen in dit online spel voor meiden?

 • Blondie: relaxen in de spa
  Spelen
  Blondie: relaxen in de spa
  8468 keer gespeeld

  Blondie heeft een stressvolle week achter de rug, dus ze gaat een bezoekje brengen aan haar favoriete spa. Kan jij haar helpen om zich lekker te ontspannen en op te frissen met een massage en snelle make-over? Je kan een leuke outfit en te gekke make-up voor haar uitkiezen in deze online game voor meiden.

 • Boekenwurm opmaken
  Spelen
  Boekenwurm opmaken
  13777 keer gespeeld

  Dit meisje heeft veel te lang met haar neus in de boeken gezeten!

 • Mijn Halloween make-up
  Spelen
  Mijn Halloween make-up
  6807 keer gespeeld

  Halloween komt dit jaar als een verrassing om de hoek voor deze stijlvolle meid. Ze moet zich razendsnel klaarmaken! Kan jij haar helpen bij het uitkiezen van de perfecte jurk en make-up waardoor ze er even spookachtig als schitterend uitziet in dit vakantie-aankleedspel voor meisjes?

 • Van lelijk naar mooi
  Spelen
  Van lelijk naar mooi
  56805 keer gespeeld

  Help dit meisje met het vinden van een vriendje dat echt bij haar past.

 • De prinses: naar de toekomst gestuurd
  Spelen
  De prinses: naar de toekomst gestuurd
  122767 keer gespeeld

  De toekomst is griezelig vreemd als je een prinses uit het verre verleden bent. Kun je deze koninklijke jongedame helpen zich aan te passen aan het leven in het jaar 2017? Ze moet haar uiterlijk veranderen voordat ze de terugweg kan gaan zoeken naar haar koninkrijk in dit tijdloze aankleedspel.

 • Bruiloftdrama
  Spelen
  Bruiloftdrama
  4151 keer gespeeld

  Deze jonge bruid stapt vandaag in het huwelijksbootje, maar een van haar vrienden is vastbesloten om alles in de soep te laten lopen! Welke meid wint uiteindelijk het hart van de bruidegom in deze schandalige aankleed- en bruiloftgame?

 • Prinsessen: T-shirts met een boodschap
  Spelen
  Prinsessen: T-shirts met een boodschap
  1184 keer gespeeld

  Deze prinses hoopt dat haar geheime liefde vandaag op school het bericht op haar T-shirt opmerkt. Nu willen haar vriendinnen hun eigen T-shirt met een boodschap dragen! Help jij ze om in dit aankleedspel te bepalen welk T-shirt ze moeten aantrekken? Ze willen allemaal een te gekke en inspirerende boodschap laten zien.

 • Beste vriendinnen in Parijs
  Spelen
  Beste vriendinnen in Parijs
  5172 keer gespeeld

  Deze drie beste vriendinnen hebben erg van hun bezoekje aan Parijs genoten. Ze hebben alle nieuwste modetrends bekeken. Help jij ze in deze aankleed- en ontwerpgame om een paar gave outfits uit te kiezen om een foto te maken die ze voor een ansichtkaart kunnen gebruiken?

 • Eilandprinses: nagelnoodgeval
  Spelen
  Eilandprinses: nagelnoodgeval
  17437 keer gespeeld

  De Eilandprinses van deze medische simulatiegame heeft last van een of andere vreselijke voetschimmel! Kan jij haar voeten een behandeling geven voordat ze een ontspannende pedicure krijgt?

 • Bruidsmeisjes aankleden
  Spelen
  Bruidsmeisjes aankleden
  3936 keer gespeeld

  Deze bruidsmeisjes willen er alle vier zo leuk mogelijk uitzien in dit aankleed- en bruiloftsspel. Kun jij de perfecte jurk voor ze uitzoeken en zorgen dat de bruiloft van hun vriendin vlekkeloos verloopt?

 • Handleiding bij het uitmaken
  Spelen
  Handleiding bij het uitmaken
  8518 keer gespeeld

  Liv heeft het net uitgemaakt met haar vriendje! Help jij haar beste vriendinnen in deze online game ervoor te zorgen dat ze hem snel weer vergeet? Je moet haar tranen drogen, haar een make-over game, een paar nieuwe outfits uitzoeken en nog veel meer.

 • Monstercosplay voor studenten
  Spelen
  Monstercosplay voor studenten
  1151 keer gespeeld

  Deze meiden gaan naar een griezelig en grappig feest vanavond. Daarom moeten ze alle drie een kostuum uitkiezen waarin ze er stralend en spookachtig uitzien! Kan jij ze helpen om een geweldige cosplay-avond te beleven terwijl ze hun favoriete monsters naspelen in deze online aankleedgame voor meiden?

 • BFFs Style Competition
  Spelen
  BFFs Style Competition
  1757 keer gespeeld

  Het is tijd voor een stijlcompetitie! Deze vriendinnen zijn klaar om te laten zien dat ze alles van mode weten. Help ze met het uitkiezen van een stijl en ontwerp de perfecte outfit in dit leuke aankleedspel.

 • Oosterse prinsessenbruiloft
  Spelen
  Oosterse prinsessenbruiloft
  1129 keer gespeeld

  De prinses in dit aankleed- en trouwspel is dol op traditionele kleren uit Azië. Daarom wil ze een bruiloft met een oosters tintje. Kun jij de perfecte jurk voor haar en haar bruidsmeisje uitkiezen? Vergeet ook de accessoires en make-up niet.

 • Het sterrenleven
  Spelen
  Het sterrenleven
  12154 keer gespeeld

  De trendy meid van dit aankleedspel heeft zich altijd al afgevraagd hoe het leven van een ster eruitziet. Ga dus met haar mee en kom meer te weten over hun leefstijl. Kun jij haar helpen om er als wereldberoemde zangeres of actrice uit te zien nadat ze een paar hele gave outfits heeft ontworpen?

 • Fashionista: echte make-over
  Spelen
  Fashionista: echte make-over
  6958 keer gespeeld

  Deze fashionista heeft last van puistjes, heel haar gezicht zit onder. Help haar om er vanaf te komen in dit leuke make-overspel. Ze kan ook wel wat tips gebruiken over make-up en meer schoonheidsdingetjes.

 • Prinsessen: korsetmode
  Spelen
  Prinsessen: korsetmode
  988 keer gespeeld

  In de 19e eeuw waren korsetten helemaal in de mode. In dit aankleedspel proberen de prinsessen uit wat hun voorouders super trendy vonden. Help jij elk van hen om zich in het klassieke kledingstuk te persen? In combinatie met hun lievelingsmake-up en outfits zien de korsetten er geweldig uit!

 • Prinsessen: modespel
  Spelen
  Prinsessen: modespel
  3361 keer gespeeld

  Deze twee stijlvolle prinsessen hebben elkaar uitgedaagd voor een leuke en fantastische modewedstrijd. De een gaat voor de ultieme winterlook en de ander kiest een geweldige zomeroutfit. Kun jij helpen bepalen wie de winnaar wordt door ze tips te geven over wat ze moeten dragen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Glam Girls: Gala Prep
  Spelen
  Glam Girls: Gala Prep
  5436 keer gespeeld

  Het jaarlijkse modegala vindt dit weekend plaats en deze twee glamourmeiden zijn nog niet klaar! Ze hebben jouw hulp nodig terwijl ze hun kast induiken op zoek naar hun meest flitsende, stijlvolle en prachtige jurken. Kan jij helpen om ze in glitter en glamour om te toveren in dit aankleedspel voor meisjes?