Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

DIY Makeup Salon - Spa Makeover Studio

DIY Makeup Salon - Spa Makeover Studio is een beauty-spelletje waarin je een make-up stylist bent. Je klanten zijn allemaal activisten, modellen en influencers. Ze hebben allemaal iets meegemaakt wat hun looks niet ten goede gekomen is - een explosie tijdens het maken van een product-reveal video, een zelfgemaakte huidcrème die totaal niet werkte zoals bedoeld, en ga zo maar door.

Kortom, ze hebben stuk voor stuk jouw hulp nodig om er weer piekfijn uit te zien.

Hoe speel je DIY Makeup Salon - Spa Makeover Studio?

In dit makeover spel, heb je een eigen bedrijf als visagist. Je hebt een aantal vrienden en kennissen die bloggers en activisten zijn. Ieder van hen heeft een ongelukje gehad. Of het nu gaat om een rampzalige videoshoot of een cosmetica-experiment dat verkeerd afliep - jij kunt ze helpen!

Reinig hun huid met verschillende zeepjes en lotions. Verwijder puistjes en mee-eters, en gebruik een gezichtsmasker om hun huid te voeden en te hydrateren. Breng daarna foundation, oogmake-up, blush en lipgloss aan en kies een paar leuke accessoires voor ze uit.

Om de kwasten, sponsjes en andere spullen te gebruiken, kun je ze aanklikken en vasthouden. Veeg dan over het gezicht en volg de pijltjes. De voortgangsbalk bovenaan het scherm laat zien wanneer elk onderdeel klaar is. Tik op de kleine play-knop onderaan het scherm om door te gaan naar de volgende taak.

Je kunt steeds meer nieuwe klanten vrijspelen. Elke klant heeft unieke make-up en accessoires om vrij te spelen. Je kunt aan het einde van iedere makeover-sessie steeds twee willekeurige items permanent vrijspelen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Gebruik op mobiele apparaten met een touchscreen je vinger om over het scherm te vegen

Speel meer gratis online spelletjes zoals DIY Makeup Salon - Spa Makeover Studio

Vind je dit makeover spelletje leuk, dan zijn onze andere gratis online schoonheidsspelletjes misschien ook wel iets voor jou. Hou je van make-up, dan kun je onze verzameling gratis opmaakspelletjes proberen. Of maak een sauna- en beautydag mee in onze spa spelletjes.

Wie is de maker van DIY Makeup Salon - Spa Makeover Studio?

DIY Makeup Salon - Spa Makeover Studio is gemaakt door ArpaPlus.

Wanneer werd DIY Makeup Salon - Spa Makeover Studio voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 21 februari 2024.