Schoonmaakspellen

 • IJskoningin: familiedag met de tweeling
  Spelen
  IJskoningin: familiedag met de tweeling
  16151 keer gespeeld

  Deze jonge koningin is net bevallen van een tweeling en ze komt handen tekort. Help haar om de woonkamer op te ruimen voordat zij en de koning zich terugtrekken om samen van hun pasgeboren baby's te genieten in dit leuke simulatiespel.

 • Princess Pool Party Cleaning
  Spelen
  Princess Pool Party Cleaning
  5761 keer gespeeld

 • Mijn sprookjeseenhoorn
  Spelen
  Mijn sprookjeseenhoorn
  8042 keer gespeeld

  Oh hemel! De stal is echt in een puinhoop veranderd. Een magische eenhoorn kan hier echt niet wonen! Kan jij de boel opruimen en de spinnenwebben wegvegen? Als je klaar bent, kan de eenhoorn ook wel een make-over gebruiken! Je moet haar wassen, haar manen kammen en meer in dit betoverende online spel.

 • Schoonmaak van een meidenhuis
  Spelen
  Schoonmaak van een meidenhuis
  1358 keer gespeeld

  Het huis van deze bezige meid ligt helemaal overhoop! Kan jij haar helpen om alles op te ruimen en schoon te maken in deze online simulatie- en verstopte objectengame? Ze kan wel een handje hulp gebruiken!

 • Tuinontwerp
  Spelen
  Tuinontwerp
  693 keer gespeeld

  Deze tuin was eerst prachtig, maar hij is nu een grote puinhoop geworden. Kan jij hem opknappen en weer zoals vroeger later stralen in deze online simulatie- en ontwerpgame?

 • Miraculeuze heldin: babybad
  Spelen
  Miraculeuze heldin: babybad
  2437 keer gespeeld

  Het is misschien een superheldin, maar het is ook een baby! Kan jij deze dappere dreumes snel even in bad doen in deze online simulatiegame? Ze wil lekker schoon en fris zijn voordat ze aan haar volgende avontuur begint.

 • Smerig paleis schoonmaken
  Spelen
  Smerig paleis schoonmaken
  878 keer gespeeld

  Jakkes! Dit paleis is vreselijk vies! Kan jij helpen om een paar kamers op te ruimen in deze simulatiegame? Je kan beginnen met het opbergen van wat spullen in de slaapkamer van de prinses.

 • Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  Spelen
  Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  3954 keer gespeeld

  Oh nee! Er is iemand ingebroken in de bankethal en hij heeft de bruiloftreceptie van het gestippelde meisje volledig geruïneerd! Help jij in deze simulatiegame de Franse superheld om snel alles in orde te maken voordat de ceremonie begint? De gewetenloze schuldige heeft een raam kapotgeslagen, de tafels omvergegooid en zelfs de taart geruïneerd!

 • Autosalon
  Spelen
  Autosalon
  3126 keer gespeeld

  Het is druk in deze autowasserette! Kun jij een handje helpen en de auto's van de klanten wassen? Vergeet niet om de coole dagelijkse beloningen te verzamelen in dit schattige simulatiespel.

 • Superpop: lipinjecties
  Spelen
  Superpop: lipinjecties
  0 keer gespeeld

  In dit knotsgekke medische simulatiespel overweegt Superpop om een paar lipinjecties te nemen. Moet ze ermee doorgaan? Help haar om een beslissing te maken terwijl je haar een vlugge make-over geeft. Als eerste wil ze haar bovenlip waxen.

 • Strandhuis schoonmaken
  Spelen
  Strandhuis schoonmaken
  1204 keer gespeeld

  In dit prachtige strandhuis is het een vreselijke puinhoop! Kan jij drie kamers schoonmaken en opruimen in deze online simulatiegame?

 • Make-over voor een restaurant
  Spelen
  Make-over voor een restaurant
  2165 keer gespeeld

  Het loopt helemaal uit de hand bij de Rose, een populair restaurant dat deel uitmaakt van dit online simulatiespel. Er zijn een paar asociale klanten langsgekomen en hun hond heeft er een enorme puinhoop van gemaakt! Kan jij de manager van de Rose helpen om de boel snel op te ruimen? Ze wil ook graag nieuwe decoratie aanbrengen in het restaurant en ze kan jouw advies wel gebruiken!

 • Goldie: date met haar liefje
  Spelen
  Goldie: date met haar liefje
  2885 keer gespeeld

  Goldie heeft vanavond een date met haar liefje, maar ze heeft ook te kampen met een gezicht vol acne! Kan jij haar helpen om haar puisten uit te knijpen en een paar te gekke outfits voor zichzelf en haar date uit te zoeken? Ze zou je eeuwig dankbaar zijn als je haar een handje helpt in deze online aankleed- en make-overgame.

 • IJskoningin: naar de sauna
  Spelen
  IJskoningin: naar de sauna
  1633 keer gespeeld

  De ijskoningin houdt van koude plekken, maar - geloof het of niet - ze vindt sauna's ook cool. Kun jij ervoor zorgen dat ze lekker tot rust komt in dit magische simulatiespel?

 • Baby Hazel: toilethygiëne
  Spelen
  Baby Hazel: toilethygiëne
  1816 keer gespeeld

  Baby Hazel weet dat goede hygiëne een van de beste manieren is om een gezond te blijven. Help jij haar om het toilet schoon te maken in deze simulatiegame? Het is namelijk erg vies.

 • Ellie: vriendjes stelen
  Spelen
  Ellie: vriendjes stelen
  3624 keer gespeeld

  Ellie wil haar vriendinnen voor de gek houden door hun vriendjes te stelen in dit wilde aankleedspel. Kun jij haar helpen met het kiezen van de juiste outfit?

 • Badkamer schoonmaken met de ijskoningin
  Spelen
  Badkamer schoonmaken met de ijskoningin
  1825 keer gespeeld

  De ijskoningin vindt dat haar badkamer wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken en daar heeft ze eigenlijk wel gelijk in. Pak je schoonmaakspullen en ga aan de slag in dit leuke opruimspelletje.

 • Dierensalon: poezen verzorgen
  Spelen
  Dierensalon: poezen verzorgen
  1212 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in deze dierensalon en de wachtkamer zit vol katten! Kan jij ze allemaal lekker in bad doen en ze weer mooi maken in deze schattige simulatiegame?

 • Superpop: dermatoloog
  Spelen
  Superpop: dermatoloog
  4847 keer gespeeld

  Oh nee! deze superheldin heeft vreselijke uitslag op haar gezicht! Kan jij haar onderzoeken in deze medische simulatiegame? Ze heeft jouw hulp dringend nodig!

 • Autowasserette
  Spelen
  Autowasserette
  1335 keer gespeeld

  In deze simulatiegame kun je dagelijkse beloningen verzamelen. De stad barst van de auto's die een goede wasbeurt nodig hebben. Sommige zitten zelfs onder de verf! Kan jij ze allemaal wassen en weer brandschoon maken?

 • Prinsessen met een beugel
  Spelen
  Prinsessen met een beugel
  6639 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben een beugel nodig, maar eerst moeten hun gaatjes worden gevuld. Kun jij ze helpen in dit medische simulatiespel?

 • Babypop: huis opruimen
  Spelen
  Babypop: huis opruimen
  1500 keer gespeeld

  O jee! Het is een enorme puinhoop in dit huis! Kun jij als eerste de babykamer opruimen in dit online schoonmaakspel? Zet alle spullen terug, verwijder de spinnenwebben en nog veel meer.

 • IJskoningin: kast uitpluizen
  Spelen
  IJskoningin: kast uitpluizen
  485 keer gespeeld

  Alle kleren van de ijskoningin zitten in de knoop waardoor het heel lastig wordt om je te verkleden! Help haar om alles netjes op te ruimen (en doe spullen weg die ze toch niet langer nodig heeft). Jouw beloning: alle pailletten-plezier die je maar kunt beleven!

 • Baby Hazel: kleren wassen
  Spelen
  Baby Hazel: kleren wassen
  2161 keer gespeeld

  O jee, de kleren van baby Hazel zijn helemaal modderig geworden. Kun jij ze snel in de was doen?

 • IJskasteel opruimen
  Spelen
  IJskasteel opruimen
  1170 keer gespeeld

  Het mag dan wel magisch zijn, maar het is nog steeds een gigantische puinhoop in dit kasteel. Kun jij de drie kamers opruimen in dit betoverende simulatiespel? De woonkamer is de beste plek om te beginnen.

 • Wonderlijke heldin: echte tandarts
  Spelen
  Wonderlijke heldin: echte tandarts
  1804 keer gespeeld

  Deze superheldin heeft een nieuwe missie gekregen: het verhelpen van tandpijn. Kan jij haar in deze medische simulatiegame helpen om erachter te komen wat er aan de hand is? Ze heeft misschien wel een gaatje!

 • Superpop: oorarts
  Spelen
  Superpop: oorarts
  4469 keer gespeeld

  Zelfs superhelden moeten weleens naar de dokter. Deze heldin heeft een probleem met een van haar oren. Kan jij haar in deze medische simulatiegame een bezoekje brengen bij de dokterspraktijk terwijl ze wordt onderzocht?

 • Eilandprinses: nagelnoodgeval
  Spelen
  Eilandprinses: nagelnoodgeval
  13204 keer gespeeld

  De Eilandprinses van deze medische simulatiegame heeft last van een of andere vreselijke voetschimmel! Kan jij haar voeten een behandeling geven voordat ze een ontspannende pedicure krijgt?

 • Schoonheidsmoeder: noodhulp
  Spelen
  Schoonheidsmoeder: noodhulp
  3004 keer gespeeld

  Oh nee! Deze arme moeder heeft een vreselijk ongeluk gehad en is zojuist bij de eerste hulp aangekomen! Help jij om haar wonden te behandelen in dit medische simulatiespel? Je moet haar hartslag controleren, verband aanbrengen en nog veel meer dingen doen. Met jouw hulp komen zij en haar baby er vast weer bovenop.

 • Baby Hazel verzorgen
  Spelen
  Baby Hazel verzorgen
  2983 keer gespeeld

  Voor kinderen zorgen is veel werk. Oefen hier als babysitter van Hazel!

 • Baby Hazel: Eye Care
  Spelen
  Baby Hazel: Eye Care
  5826 keer gespeeld

  Hazel heeft tijdens het vliegeren wat in haar oog gekregen. Kun jij haar een handje helpen?

 • Strandspa-salon
  Spelen
  Strandspa-salon
  4738 keer gespeeld

  Deze fashionista is net bij een exclusief vakantieverblijf aan de kust aangekomen. Kun jij haar helpen om lekker te ontspannen in de luxe spa van deze online simulatiegame? Ze wil graag genieten van het bubbelbad, een pedicure en nog veel meer.

 • Baby Hazel: Sibling Surprise
  Spelen
  Baby Hazel: Sibling Surprise
  984 keer gespeeld

  Hazels nieuwste project: het verzorgen van haar kleine broertje. Heb je even? Ze kan je hulp namelijk goed gebruiken...

 • Baby Hazel: hygiëne
  Spelen
  Baby Hazel: hygiëne
  1694 keer gespeeld

  Baby Hazel is net uit school gekomen, maar ze moet eerst wat hygiënische manieren leren voordat ze haar fruit mag eten. Kun jij Hazels mam een handje helpen?

 • Baby Hazel: ballerina
  Spelen
  Baby Hazel: ballerina
  1567 keer gespeeld

  Het is tijd voor balletles. Kun jij zorgen dat Baby Hazel niet te laat komt?

 • Studentenkamer opruimen
  Spelen
  Studentenkamer opruimen
  2950 keer gespeeld

  Het nieuwe semester op de universiteit van deze vriendinnen staat op het punt te beginnen. Helaas is het een enorme puinhoop op hun kamer en ze hebben nog geen tijd gehad om hem op te ruimen. Kun jij ze een handje helpen voordat de colleges weer beginnen in dit online spel voor meiden?