Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

The Smurfs: Village Cleaning

Een van Lolsmurfs grappen is helemaal uit de hand gelopen in The Smurfs: Village Cleaning! Help jij mee om alles te repareren wat hij kapot heeft gemaakt in dit schattige Smurfenspelletje?

Lolsmurf heeft een van zijn exploderende geschenkdozen achtergelaten op de stoep van alle Smurfen. Helaas maakte hij ze iets te krachtig. Nu is Smurfendorp een complete puinhoop! Werk samen met Grote Smurf terwijl je elk huis schoonmaakt en verschillende items repareert. De favoriete stoel van Brilsmurf is kapot en Smurfin moet een oude opbergkist weer in elkaar zetten.

Dit zijn slechts twee van de projecten waaraan je zult werken in dit smurfige simulatiespelletje. Terwijl je verschillende reparaties in het dorp uitvoert, verdien je nuttige upgrades voor je gereedschap en ook voor versieringen! Die kun je gebruiken om je eigen huis op te knappen.

Hoe speel je The Smurfs: Village Cleaning?

Lolsmurf liet zich meeslepen door een van zijn grappen en nu is Smurfendorp een complete puinhoop! Je moet alles schrobben of repareren wat hij heeft beschadigd in dit schoonmaak- en ontwerpspelletje. Naast het opruimen van het dorp krijg je ook de kans om je eigen huis op te fleuren en het er supersmurfig uit te laten zien!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om elk item te repareren of schoon te maken.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer snoezige en coole online spelletjes? Check dan deze!

  1. The Smurfs: Ocean Cleanup
  2. Shaun the Sheep: Alien Athletics
  3. My Dolphin Show 9
  4. Hello Kitty and Friends: Restaurant

Wie is de maker?

The Smurfs: Village Cleaning is gemaakt door Azerion.