Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Amogus.io

Bestrijk zoveel mogelijk ruimte in Amogus.io. Hoe lang blijf jij in leven in dit intense multiplayerspelletje?

Je moet zoveel mogelijk terrein zien te veroveren in dit deel van de populaire Imposter-serie. Je neemt het op tegen tal van andere spelers van over de hele wereld. Probeer hun territorium over te nemen voordat ze het jouwe binnenvallen terwijl jij je een weg baant naar de top van het klassement. Hoe lang houd jij het vol voor je wordt verslagen?

Hoe speel je Amogus.io?

Beleef een knaller van een kosmische uitdaging in dit multiplayer actiespelletje. Probeer zoveel mogelijk van de arena te veroveren terwijl je het opneemt tegen andere gamers, maar wees voorzichtig. Telkens als je het territorium verlaat, loop je gevaar. Als een andere speler tegen het pad ramt dat jij hebt gemaakt, of als je zelf tegen het pad botst, verlies je. Als je echter op hun pad ramt, worden ze uit het spel gezet.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om te bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog een paar geweldige avontuurspelletjes proberen? Check dan nu deze geweldige titels!

  1. Impostor
  2. Paper.io 2
  3. Dust Buster.io
  4. Worms.Zone

Wie is de maker?

Amogus.io is gemaakt door DRA.