Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Squid Game 2

Zet je schrap voor nog meer dodelijke uitdagingen in Squid Game 2. Haal jij de laatste ronde van dit online spelletje gebaseerd op de populaire Netflix-serie?

Je bent helemaal blut, dus het ziet ernaar uit dat je een speler moet worden in de volgende editie van Squid Game. Er is veel geld te verdienen, maar je moet het helemaal tot het einde zien te brengen van verschillende ongelooflijk gevaarlijke versies van populaire kinderspelletjes.

Daag andere spelers uit terwijl je deelneemt aan verstoppertje en andere duivelse spelletjes die je naar een vervroegd graf kunnen sturen! Kom jij heelhuids thuis terwijl je vecht om een fortuin te verdienen in dit spannende actiespelletje?

Hoe speel je Squid Game 2?

Welkom terug bij Squid Game, de competitie waarmee je veel geld kunt verdienen als je niet eerst het loodje legt! Neem het op tegen andere spelers terwijl je probeert te overleven en verdien geld om je stapelbed te upgraden in dit razendsnelle horrorspelletje.

Spelbediening

  • BEWEEG DE MUIS om je personage door elk spel te leiden.
  • KLIK MET LINKS om de verschillende items te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog een paar geweldige online spelletjes die je op het puntje van je stoel zullen houden? Check dan deze! 

  1. Squid Challenge
  2. Clash of Armor
  3. Subway Clash 3D
  4. Pixel Survival

Wie is de maker?

Squid Game 2 is gemaakt door OneTwoPlay.