Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows: Part 1

Al deze populaire personages zullen niet weten wat hen overkomt zodra deze pestkoppen in actie komen! Sluit je bij hen aan voor de meest epische grappen en grollen in Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows: Part 1.

Troll Face en zijn vrolijke bende van grappenmakers zullen het op iedereen van Sherlock Holmes tot een hele beroemde en hele sacherijnige kat munten. Ontdek of jij terug op aarde kunt komen na een reis in de ruimte en of je de vijanden op afstand kunt houden nadat je van een troon bent gestapt die heel anders is dan die van de Rode Burcht! Kun jij alle raadselachtige grappen en maffe scenario's ontrafelen in dit Troll Face Quest-spelletje?

Speluitleg Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows: Part 1

Dit is een hilarisch richt- en klikspelletje waarin jij je aansluit bij Troll Face en zijn vrienden om een aantal personages uit beroemde televisieseries en videomemes te pesten. Jouw doel is een oplossing voor elke grap of elk scenario te vinden.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om hints of oplossingen voor elke situatie te zoeken.
  • KLIK MET LINKS om voorwerpen en personages te selecteren.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar grappige spelletjes die je geweldig zult vinden.

  1. Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows: Part 2
  2. Dumb Ways to Die: Original
  3. Snail Bob 1

Wie Video Memes and TV Shows: Part 1

Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows: Part 1 en alle andere geweldige spellen uit de Troll Face Quest-serie zijn gemaakt door Agame.