Zoek- & Klikspellen

 • Piano online
  Spelen
  Piano online
  1650 keer gespeeld

  In dit muziekspel kun je van alles spelen, van klassieke symfonieën van Beethoven tot kinderliedjes. Kun jij het ritme volgen en de toetsen op het juiste moment raken?

 • Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  Spelen
  Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  133605 keer gespeeld

  Vuurjongen en watermeisje zijn weer klaar voor een nieuw avontuur. Deze keer gaan ze kostbare juwelen verzamelen in een mysterieuze bostempel. Ga jij met ze mee in dit spannende platformspel?

 • Magische pianotegels
  Spelen
  Magische pianotegels
  130595 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • Super Babysitter
  Spelen
  Super Babysitter
  10264 keer gespeeld

  Kun jij deze baby-gekte onder controle houden tot de ouders thuiskomen?

 • Kleerkast van een ijskoningin
  Spelen
  Kleerkast van een ijskoningin
  15268 keer gespeeld
 • Cute Room Decoration
  Spelen
  Cute Room Decoration
  4689 keer gespeeld
 • Tenkyu-bal balanceren
  Spelen
  Tenkyu-bal balanceren
  41512 keer gespeeld

  Kun jij de bal naar het gaatje laten rollen in de uitdagende levels van dit 3D-puzzelspel? Draai en kantel het platform om de bal de juiste kant op te laten gaan.

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  5204352 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Flirten op school
  Spelen
  Flirten op school
  21662 keer gespeeld

  Deze meid flirt graag met jongens. Hoeveel harten zal je vandaag op school kunnen veroveren? Kijk hoe ze haar verleidingskunsten in de strijd gooit in dit leuke meidenspel. Zorg er wel voor dat de docenten haar niet zien als ze 't opneemt tegen haar even flirterige klasgenoten.

 • Fruitsnijder
  Spelen
  Fruitsnijder
  10261 keer gespeeld

  Zoveel sappig fruit, zo weinig tijd! Hoe snel kun je alles in kleine stukken snijden? Grijp een samurai-zwaard en snij deze watermeloen en andere vruchten in dit wilde actiespel. Zorg ervoor dat je de bommen vermijdt. Als ze exploderen zal dat echt pijn doen!

 • Helix Jump Advanced
  Spelen
  Helix Jump Advanced
  9104 keer gespeeld

  Hoelang kan jij deze klodders verf beschermen? Leid ze zorgvuldig door alle torens van deze intense actiegame. Grijp onderweg power-ups die je zullen helpen om alle obstakels die tussen hen en veiligheid staan uit de weg te ruimen.

 • Princess Pool Party Cleaning
  Spelen
  Princess Pool Party Cleaning
  5668 keer gespeeld
 • Adam and Eve 2
  Spelen
  Adam and Eve 2
  43876 keer gespeeld

  Is deze holbewoner nog steeds op zoek naar de ware? Zo te zien wel. Kun jij hem een handje helpen?

 • Love Balls
  Spelen
  Love Balls
  21432 keer gespeeld

  Deze twee magische ballen zijn stapelverliefd op elkaar. Gebruik al je tekenvaardigheden om ze naar elkaar toe te laten rollen in dit leuke puzzelspel.

 • Ball Surfer 3D
  Spelen
  Ball Surfer 3D
  30345 keer gespeeld

  Dit balletje blijft maar rollen in dit 3D-actiespel. Kun jij ervoor zorgen dat hij niet valt? Stel je reactievermogen op de proef, verzamel de diamanten en kijk hoe ver je kunt komen.

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  72059 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Prinsessenvakantie
  Spelen
  Prinsessenvakantie
  9680 keer gespeeld

  Deze prinses gaat een epische reis om de wereld maken. Ze is er alleen nog niet helemaal klaar voor. Kun jij haar helpen met het pakken van haar koffer in dit online spel voor meiden?

 • Houten blokken
  Spelen
  Houten blokken
  16792 keer gespeeld

  Kun jij de houten blokken verwijderen in dit lastige puzzelspel? Vul de rijen en kolommen om de blokken weg te spelen, maar pas op dat je niet vast komt te zitten.

 • Verfklodders
  Spelen
  Verfklodders
  13138 keer gespeeld

  Deze draaiende schijven kunnen wel een kleurtje gebruiken. Bestook ze met verfklodders in dit intense online spel. Maar wees voorzichtig, want als je dezelfde plek twee keer raakt, is het spel afgelopen!

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  22485 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Drive-inburgers
  Spelen
  Drive-inburgers
  1205 keer gespeeld

  Ben jij de snelste hamburgerbakker van de stad? Help je klanten en verdien bakken met geld. Schiet wel op, want de rij met auto's wordt steeds langer...

 • Tom en Jerry: muizendoolhof
  Spelen
  Tom en Jerry: muizendoolhof
  62087 keer gespeeld

  Jerry heeft een enorme uitdaging om handen ... uh, poten. Hij moet niet alleen door dit doolhof zien te komen, maar het ook samenstellen. Kan jij hem helpen om dit labyrint in elkaar te zetten? En daarna een plakje verrukkelijke kaas naar de wachtende babymuis aan de overkant brengen in dit grappige en pluizige puzzelspel?

 • Bob de slak 8
  Spelen
  Bob de slak 8
  152905 keer gespeeld

  Bob is terug en deze keer is hij op een eiland terechtgekomen. Pas op voor de kannibalen...

 • Echte make-over voor blonde prinses
  Spelen
  Echte make-over voor blonde prinses
  9672 keer gespeeld

  Deze arme blonde prinses heeft last van puistjes en pukkels. Kun jij haar een make-over geven om te laten zien hoe knap ze eigenlijk is?

 • Wheely 5: Armageddon
  Spelen
  Wheely 5: Armageddon
  28678 keer gespeeld
 • Operate Now: Eardrum Surgery
  Spelen
  Operate Now: Eardrum Surgery
  46402 keer gespeeld

  Oké, dokter. Breng de patiënt maar naar de operatiekamer.

 • Knotsgekke kleurverandering
  Spelen
  Knotsgekke kleurverandering
  12071 keer gespeeld

  Je reactiesnelheid wordt grondig op de proef gesteld in dit knotsgekke actiespel. Hoelang kun jij deze bal in de lucht houden? Voorkom dat de bal naar beneden valt en in allerlei kleuren uiteenspat in deze draaiende hoepels.

 • Bubble Hit
  Spelen
  Bubble Hit
  336379 keer gespeeld

  Laat de bubbels maar ploppen in dit bellenschietspel!

 • Toiletrol
  Spelen
  Toiletrol
  2480 keer gespeeld

  In deze virtuele badkamer staat je een van de grootste speluitdagingen ooit te wachten. Hoeveel wc-rollen kun jij binnen de tijd uitrollen in dit meeslepende mobiele spel?

 • Butterfly Kyodai HD
  Spelen
  Butterfly Kyodai HD
  302719 keer gespeeld

  Al deze prachtige vlinders zijn door elkaar gehusseld. Stap in een virtuele wereld en probeer ze weer compleet te krijgen in dit uitdagende puzzelspel.

 • Trollface Quest TrollTube
  Spelen
  Trollface Quest TrollTube
  20892 keer gespeeld

  Trololo! Trollface is TrollTube aan het trollen! Ga samen met hem op avontuur en los de grappige puzzels op in dit 'point-and-click'-spelletje waar je geen genoeg van zult krijgen. Lach je rot met dit hilarische spel!

 • Jinx & Minx: ontsnapping uit de toren
  Spelen
  Jinx & Minx: ontsnapping uit de toren
  7609 keer gespeeld

  De ondode konijntjes Jinx & Minx zitten vast in een griezelige toren. Help ze ontsnappen!

 • Wonderbaarlijke kus op school
  Spelen
  Wonderbaarlijke kus op school
  4432 keer gespeeld

  Deze twee superhelden zijn stapelverliefd en hebben zin om even lekker te zoenen. Ze willen alleen niet dat ze worden betrapt door hun klasgenoten. Kun jij ze helpen om hun geheim te bewaren in dit romantische online spel?

 • Chocolate Cupcakes: Sara's Cooking Class
  Spelen
  Chocolate Cupcakes: Sara's Cooking Class
  49183 keer gespeeld

  Sara maakt vandaag heerlijke frambozencupcakes. Leer mee zodat jij ze straks ook kan maken!

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  2850 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Bob The Robber 3
  Spelen
  Bob The Robber 3
  24406 keer gespeeld

  Bob haalt weer kattekwaad uit en deze keer heeft hij nieuwe elektronische snufjes! Help hem om in te breken in een geheim laboratorium en andere zwaarbewaakte gebouwen. Ga op de uitkijk staan terwijl hij ondertussen wetenschappers, bewakers, veiligheidscamera's en meer probeert te ontwijken.