Zoek- & Klikspellen

 • Jinx & Minx: ontsnapping uit de toren
  Spelen
  Jinx & Minx: ontsnapping uit de toren
  7889 keer gespeeld

  De ondode konijntjes Jinx & Minx zitten vast in een griezelige toren. Help ze ontsnappen!

 • Sand Balls
  Spelen
  Sand Balls
  10052 keer gespeeld

  Hoe moet al dit kleurrijke zand in de kiepwagen terechtkomen? Dat moet jij uit zien te vogelen in dit verslavende puzzelspel! Graaf gangen in de grond waardoor je het zand in de truck kunt krijgen. Je moet de gangen zorgvuldig uitgraven terwijl je allerlei obstakels probeert te omzijlen.

 • Love Balls
  Spelen
  Love Balls
  57133 keer gespeeld

  Deze twee magische ballen zijn stapelverliefd op elkaar. Gebruik al je tekenvaardigheden om ze naar elkaar toe te laten rollen in dit leuke puzzelspel.

 • Traffic Run!
  Spelen
  Traffic Run!
  45738 keer gespeeld

  Pas op! In dit spannende autorijspel barsten de drukke wegen van het verkeer. Krijg jij je auto over de eindstreep van elk uitdagend level? Je moet je in het verkeer mengen, bussen ontwijken en snelwegen met vier rijbanen overleven. Doe je gordel maar vast om!

 • Monkey Go Happy Avontuur
  Spelen
  Monkey Go Happy Avontuur
  653 keer gespeeld

  Kun jij samen met deze treurige aapjes de speeltjes uit het kasteel van de boze koning halen?

 • Trollface Quest TrollTube
  Spelen
  Trollface Quest TrollTube
  21284 keer gespeeld

  Trololo! Trollface is TrollTube aan het trollen! Ga samen met hem op avontuur en los de grappige puzzels op in dit 'point-and-click'-spelletje waar je geen genoeg van zult krijgen. Lach je rot met dit hilarische spel!

 • Magic Piano Tiles
  Spelen
  Magic Piano Tiles
  151336 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  4544 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Puppet Killer
  Spelen
  Puppet Killer
  13164 keer gespeeld

  Kan deze pop worden gedood? Tijd om erachter te komen in deze compleet gestoorde actiegame. Bestook hem met messen terwijl je munten verdient om nog krachtigere wapens te kopen. Misschien slaag je erin met een machinegeweer of moet je een tank kopen om het zaakje op te knappen!

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  5526095 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

  Bubble Shooter is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • 3 Pandas in Fantasy
  Spelen
  3 Pandas in Fantasy
  20919 keer gespeeld

  Deze 3 panda's zijn klaar voor een groots nieuw fantasy-avontuur. Los de puzzels op in het level, ontrafel geheimen en help de panda's heelhuids te ontsnappen uit deze magische, raadselachtige spelwereld!

 • Verfklodders
  Spelen
  Verfklodders
  14583 keer gespeeld

  Deze draaiende schijven kunnen wel een kleurtje gebruiken. Bestook ze met verfklodders in dit intense online spel. Maar wees voorzichtig, want als je dezelfde plek twee keer raakt, is het spel afgelopen!

 • Tenkyu-bal balanceren
  Spelen
  Tenkyu-bal balanceren
  51392 keer gespeeld

  Kun jij de bal naar het gaatje laten rollen in de uitdagende levels van dit 3D-puzzelspel? Draai en kantel het platform om de bal de juiste kant op te laten gaan.

 • Helix Jump Advanced
  Spelen
  Helix Jump Advanced
  15521 keer gespeeld

  Hoelang kan jij deze klodders verf beschermen? Leid ze zorgvuldig door alle torens van deze intense actiegame. Grijp onderweg power-ups die je zullen helpen om alle obstakels die tussen hen en veiligheid staan uit de weg te ruimen.

 • 1 + 2 + 3
  Spelen
  1 + 2 + 3
  3524 keer gespeeld

  Hoeveel van deze uitdagende wiskundeproblemen kun jij oplossen? Doe je uiterste best om de oplossingen van elk van hen te vinden voordat de tijd verstreken is in dit educatieve online spel.

 • Kleerkast van een ijskoningin
  Spelen
  Kleerkast van een ijskoningin
  18241 keer gespeeld

 • Whack the Phone
  Spelen
  Whack the Phone
  10148 keer gespeeld

  Ben je ooit zo gefrustreerd geweest met je smartphone dat je 'm wel in duizend stukken kapot wilde gooien? Een vervangende smartphone kost echter een lieve duit. Dus je kunt misschien maar beter deze virtuele telefoons vernietigen. Kies een iPhone, Android of kies ze allebei en bereid je voor op wat gooi- en smijtwerk in dit gekke onlinespel. Gebruik een hamer, een kettingzaag of wat dan ook!

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  26706 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Geometry Neon Dash
  Spelen
  Geometry Neon Dash
  185019 keer gespeeld

  Dit kleine blokje is op zoek naar sterren en jij moet hem helpen om gevaarlijke driehoeken en andere objecten te ontwijken waardoor hij explodeert in dit adembenemende actiespel. Hoeveel sterren denk jij te kunnen verzamelen?

 • Love Balls 2
  Spelen
  Love Balls 2
  23478 keer gespeeld

  De verliefde ballen zijn weer bezig! Kun jij ze naar elkaar toe leiden in dit romantische puzzelspel? Let op: het is moeilijker dan je denkt!

 • Escaping the Prison
  Spelen
  Escaping the Prison
  143966 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • Bob The Robber 3
  Spelen
  Bob The Robber 3
  26170 keer gespeeld

  Bob haalt weer kattekwaad uit en deze keer heeft hij nieuwe elektronische snufjes! Help hem om in te breken in een geheim laboratorium en andere zwaarbewaakte gebouwen. Ga op de uitkijk staan terwijl hij ondertussen wetenschappers, bewakers, veiligheidscamera's en meer probeert te ontwijken.

  Bob The Robber 3 is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Classic Snake
  Spelen
  Classic Snake
  5516 keer gespeeld

  De klassieke game keert terug in deze retro online versie. Geniet van de 8-bit graphics terwijl je jouw slang zo groot mogelijk probeert te maken. Je kunt de snelheid van je slang instellen voordat je hem helpt om zoveel mogelijk lekkere appeltjes op te eten.

 • Flirten op school
  Spelen
  Flirten op school
  24236 keer gespeeld

  Deze meid flirt graag met jongens. Hoeveel harten zal je vandaag op school kunnen veroveren? Kijk hoe ze haar verleidingskunsten in de strijd gooit in dit leuke meidenspel. Zorg er wel voor dat de docenten haar niet zien als ze 't opneemt tegen haar even flirterige klasgenoten.

 • Operate Now: Eardrum Surgery
  Spelen
  Operate Now: Eardrum Surgery
  48215 keer gespeeld

  Oké, dokter. Breng de patiënt maar naar de operatiekamer.

 • Messenwerper
  Spelen
  Messenwerper
  13753 keer gespeeld

  Kan jij je een weg banen door deze intense actiegame? Werp je messen naar de draaiende voorwerpen, zoals autobanden en enorme cheeseburgers! Je kan ook op de appels richten, maar pas op voor de andere messen. Als je er eentje raakt, is het game over!

 • Breaking the Bank
  Spelen
  Breaking the Bank
  64863 keer gespeeld

  Wat is de beste manier om deze bank te beroven? Probeer ze gewoon allemaal en je komt er vanzelf achter!

 • Wheely 5: Armageddon
  Spelen
  Wheely 5: Armageddon
  29793 keer gespeeld

 • Manicure Salon
  Spelen
  Manicure Salon
  15156 keer gespeeld

 • Piano Tiles
  Spelen
  Piano Tiles
  63152 keer gespeeld

  desc

 • Ball Surfer 3D
  Spelen
  Ball Surfer 3D
  61117 keer gespeeld

  Dit balletje blijft maar rollen in dit 3D-actiespel. Kun jij ervoor zorgen dat hij niet valt? Stel je reactievermogen op de proef, verzamel de diamanten en kijk hoe ver je kunt komen.

 • De bezoeker: bloedbad te Camp Happy
  Spelen
  De bezoeker: bloedbad te Camp Happy
  1240 keer gespeeld

  Deze vrolijke kampeerders denken dat het veilig is om buiten te wandelen en kamperen, maar ze weten niet dat er een kwaadaardige en hongerige alien op de loer ligt.

 • Het paasavontuur van Minx
  Spelen
  Het paasavontuur van Minx
  4206 keer gespeeld

  De jacht op de paaseieren is geopend!

 • Burger Express
  Spelen
  Burger Express
  17557 keer gespeeld

 • Dark Chocolate Blackberry Cheesecake: Sara's Cooking Class
  Spelen
  Dark Chocolate Blackberry Cheesecake: Sara's Cooking Class
  27935 keer gespeeld

  Duik de keuken in met Sara en leer hoe je dit heerlijke toetje maakt!

 • Wonderbaarlijke kus op school
  Spelen
  Wonderbaarlijke kus op school
  6120 keer gespeeld

  Deze twee superhelden zijn stapelverliefd en hebben zin om even lekker te zoenen. Ze willen alleen niet dat ze worden betrapt door hun klasgenoten. Kun jij ze helpen om hun geheim te bewaren in dit romantische online spel?