Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Point and Click Spelletjes

Over Onze Point and Click Spelletjes

Zoek je een uitdaging? In onze point en click spelletjes zul je er heel wat tegenkomen! Als je dit soort avontuurspelletjes nog nooit hebt gespeeld, zul je jouw muis en probleemoplossende vaardigheden zeker een workout geven. Spelers moeten doorgaans op zoek naar verschillende items en gereedschappen terwijl ze op spannende reizen gaan, samenwerken met detectives, lastige puzzels proberen te kraken en nog veel meer!

Richt- en klikspelletjes stammen uit de jaren 80 en een van de eerste bestond uit de King’s Quest-serie. LucasArts heeft in de jaren 90 ook heel wat populaire titels gemaakt, zoals: Full Throttle, Grim Fandango en The Secret of Monkey Island. Jij moet vaardige chirurgen, dappere verkenners en een bijzonder vernuftige holbewoner helpen in onze collectie van geweldige puzzelspelletjes.

Wat zijn de beste Point and Click Spelletjes op mobiel?

Wat zijn de nieuwste Point and Click Spelletjes?