Zoek- & Klikspellen

 • Magische pianotegels
  Spelen
  Magische pianotegels
  136305 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  Spelen
  Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  142304 keer gespeeld

  Vuurjongen en watermeisje zijn weer klaar voor een nieuw avontuur. Deze keer gaan ze kostbare juwelen verzamelen in een mysterieuze bostempel. Ga jij met ze mee in dit spannende platformspel?

 • Piano online
  Spelen
  Piano online
  3573 keer gespeeld

  In dit muziekspel kun je van alles spelen, van klassieke symfonieën van Beethoven tot kinderliedjes. Kun jij het ritme volgen en de toetsen op het juiste moment raken?

 • Love Balls
  Spelen
  Love Balls
  33069 keer gespeeld

  Deze twee magische ballen zijn stapelverliefd op elkaar. Gebruik al je tekenvaardigheden om ze naar elkaar toe te laten rollen in dit leuke puzzelspel.

 • Super Babysitter
  Spelen
  Super Babysitter
  10355 keer gespeeld

  Kun jij deze baby-gekte onder controle houden tot de ouders thuiskomen?

 • Tenkyu-bal balanceren
  Spelen
  Tenkyu-bal balanceren
  43982 keer gespeeld

  Kun jij de bal naar het gaatje laten rollen in de uitdagende levels van dit 3D-puzzelspel? Draai en kantel het platform om de bal de juiste kant op te laten gaan.

 • Cute Room Decoration
  Spelen
  Cute Room Decoration
  4967 keer gespeeld

 • Flirten op school
  Spelen
  Flirten op school
  22266 keer gespeeld

  Deze meid flirt graag met jongens. Hoeveel harten zal je vandaag op school kunnen veroveren? Kijk hoe ze haar verleidingskunsten in de strijd gooit in dit leuke meidenspel. Zorg er wel voor dat de docenten haar niet zien als ze 't opneemt tegen haar even flirterige klasgenoten.

 • Fruitsnijder
  Spelen
  Fruitsnijder
  10599 keer gespeeld

  Zoveel sappig fruit, zo weinig tijd! Hoe snel kun je alles in kleine stukken snijden? Grijp een samurai-zwaard en snij deze watermeloen en andere vruchten in dit wilde actiespel. Zorg ervoor dat je de bommen vermijdt. Als ze exploderen zal dat echt pijn doen!

 • Helix Jump Advanced
  Spelen
  Helix Jump Advanced
  10415 keer gespeeld

  Hoelang kan jij deze klodders verf beschermen? Leid ze zorgvuldig door alle torens van deze intense actiegame. Grijp onderweg power-ups die je zullen helpen om alle obstakels die tussen hen en veiligheid staan uit de weg te ruimen.

 • Line Color 3D
  Spelen
  Line Color 3D
  302 keer gespeeld

  In dit uitdagende actiespel moet je je bewegingen perfect timen om elk level te voltooien. Kun jij de stip over alle eindstrepen krijgen? Ontwijk draaiende messen, tollende objecten en andere gekke gevaren.

 • Princess Pool Party Cleaning
  Spelen
  Princess Pool Party Cleaning
  5727 keer gespeeld

 • 10x10 Disco
  Spelen
  10x10 Disco
  3068 keer gespeeld

  In de discotheek van deze uitdagende puzzelgame kun je niet dansen tot je erbij neervalt, maar je bent er wel gemakkelijk een uur of meer in kwijt! Hoe lang blijf jij doorgaan met het plaatsen van de vormen in het raster onder de discobal?

 • Love Balls 2
  Spelen
  Love Balls 2
  18280 keer gespeeld

  De verliefde ballen zijn weer bezig! Kun jij ze naar elkaar toe leiden in dit romantische puzzelspel? Let op: het is moeilijker dan je denkt!

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  3425 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  5343896 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Tom en Jerry: muizendoolhof
  Spelen
  Tom en Jerry: muizendoolhof
  62458 keer gespeeld

  Jerry heeft een enorme uitdaging om handen ... uh, poten. Hij moet niet alleen door dit doolhof zien te komen, maar het ook samenstellen. Kan jij hem helpen om dit labyrint in elkaar te zetten? En daarna een plakje verrukkelijke kaas naar de wachtende babymuis aan de overkant brengen in dit grappige en pluizige puzzelspel?

 • Adam and Eve 2
  Spelen
  Adam and Eve 2
  45351 keer gespeeld

  Is deze holbewoner nog steeds op zoek naar de ware? Zo te zien wel. Kun jij hem een handje helpen?

 • Verfklodders
  Spelen
  Verfklodders
  13682 keer gespeeld

  Deze draaiende schijven kunnen wel een kleurtje gebruiken. Bestook ze met verfklodders in dit intense online spel. Maar wees voorzichtig, want als je dezelfde plek twee keer raakt, is het spel afgelopen!

 • Drive-inburgers
  Spelen
  Drive-inburgers
  1348 keer gespeeld

  Ben jij de snelste hamburgerbakker van de stad? Help je klanten en verdien bakken met geld. Schiet wel op, want de rij met auto's wordt steeds langer...

 • Grappige verborgen voorwerpen
  Spelen
  Grappige verborgen voorwerpen
  303 keer gespeeld

  Vind jij alle vermiste dingen terug in dit verborgen-voorwerpenspel? Zoek naar tientallen dingen in slaapkamers, kantoren en op andere rommelige plekken. Probeer in elk level alles op je lijstje te vinden voordat de tijd op is.

 • Prinsessenvakantie
  Spelen
  Prinsessenvakantie
  9838 keer gespeeld

  Deze prinses gaat een epische reis om de wereld maken. Ze is er alleen nog niet helemaal klaar voor. Kun jij haar helpen met het pakken van haar koffer in dit online spel voor meiden?

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  72362 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Vrije trappen in 3D
  Spelen
  Vrije trappen in 3D
  20122 keer gespeeld

  De strijd om het kampioenschap begint hier! Jouw vrije trappen kunnen je team een plekje in de eindrondes opleveren!

 • Bob de slak 8
  Spelen
  Bob de slak 8
  156590 keer gespeeld

  Bob is terug en deze keer is hij op een eiland terechtgekomen. Pas op voor de kannibalen...

 • Cut The Rope 2
  Spelen
  Cut The Rope 2
  31984 keer gespeeld

  LEKKER! Om Nom beleeft nieuwe avonturen in Cut the Rope 2! Snoep verzamelen is nog nooit zo leuk geweest dankzij de nieuwe personages, de nieuwe gameplay-elementen en de uitdagende missies. Om Nom breekt in dit onverwachte avontuur uit zijn kist en reist door groene wouden, drukke steden en ondergrondse tunnels met maar één doel: SNOEP! Onderweg wordt hij geholpen door de schattige Nommies.

 • Bubble Hit
  Spelen
  Bubble Hit
  339446 keer gespeeld

  Laat de bubbels maar ploppen in dit bellenschietspel!

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  23738 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Squares 1
  Spelen
  Squares 1
  116603 keer gespeeld

  Maak het veld leeg door op groepen blokken met identieke kleuren te klikken.

 • Echte make-over voor blonde prinses
  Spelen
  Echte make-over voor blonde prinses
  9843 keer gespeeld

  Deze arme blonde prinses heeft last van puistjes en pukkels. Kun jij haar een make-over geven om te laten zien hoe knap ze eigenlijk is?

 • Monkey Go Happy: Pyramid Escape
  Spelen
  Monkey Go Happy: Pyramid Escape
  3205 keer gespeeld

  Het lukt deze arme aapjes maar niet om vrolijk te worden. Misschien dat een reis naar een bizarre tempel ze opfleurt? Beleef samen een nieuw, mysterieus avontuur in dit leuke zoek-en-vind spel.

 • Wheely 5: Armageddon
  Spelen
  Wheely 5: Armageddon
  28954 keer gespeeld

 • Roll The Ball
  Spelen
  Roll The Ball
  197 keer gespeeld

  Kun je deze ballen in de gaten laten rollen in elk van deze uitdagende niveaus? Rangschik de kokers dusdanig zodat ze naar de goede plek rollen in deze lastige puzzel-game.

 • Wonderbaarlijke kus op school
  Spelen
  Wonderbaarlijke kus op school
  4889 keer gespeeld

  Deze twee superhelden zijn stapelverliefd en hebben zin om even lekker te zoenen. Ze willen alleen niet dat ze worden betrapt door hun klasgenoten. Kun jij ze helpen om hun geheim te bewaren in dit romantische online spel?

 • Monkey Go Happy: Witchcraft
  Spelen
  Monkey Go Happy: Witchcraft
  2143 keer gespeeld

 • Trollface Quest TrollTube
  Spelen
  Trollface Quest TrollTube
  20988 keer gespeeld

  Trololo! Trollface is TrollTube aan het trollen! Ga samen met hem op avontuur en los de grappige puzzels op in dit 'point-and-click'-spelletje waar je geen genoeg van zult krijgen. Lach je rot met dit hilarische spel!