Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Survival Spelletjes

Over Onze Survival Spelletjes

Overal ligt het gevaar op de loer in onze survival spelletjes. Ze kunnen aardig intens worden! Ben jij je tegenstanders te slim af? Je neemt het op tegen meedogenloze psychopaten en de lastigste monsters die niet kunnen wachten om jou in hun handen, poten en/of klauwen te krijgen. Er zijn ook aardig wat boobytraps die je moet zien te tackelen in de avontuurspelletjes. Ontwijk giftige pijlen als je over instortende platforms racet op zoek naar honderden eeuwenoude artefacten.

Alle zombies in onze spannende collectie van horrorspelletjes zullen je zeker alert houden. Maar jij weet wat je te doen staat, toch? Gebruik honderden geweldige wapens om ze vroegtijdig naar hun graf te sturen! Er zijn ook aardig wat RPG-spelletjes in deze categorie. Beheer je hulpmiddelen en bondgenoten met beleid om de levensgevaarlijke koninkrijken te overleven. Blijf jij in leven om te blijven vechten in deze spannende online spelletjes?

Wat zijn de beste tips en trucs voor survivalspelletjes?

Dit hangt eigenlijk af van het soort survivalspelletje dat je speelt, maar hier zijn een paar basisbeginselen. Het doel van deze spelletjes, mocht je dat nog niet hebben geraden, is zo lang mogelijk in leven te blijven. Dit kan het bewaren van essentiële voorraden zijn en ze alleen te gebruiken als je écht niet anders kan. In een zombiespelletje is het bijvoorbeeld handig om een groep ondoden te vermijden en erlangs te sluipen in plaats van ze aan te vallen, zeker als je bijna geen munitie meer hebt.

Het helpt je ook om te beseffen dat keer op keer doodgaan letterlijk deel uitmaakt van het spel. Zie elke nederlaag als een kans om meer inzicht te krijgen in de de tactieken van je vijanden of de lay-out van een gebied wat je moet doorkruisen. Maar het belangrijkste is gewoon slimmer te vechten. Kijk welke wapens het beste werken, tot hoever je jouw personage kunt drijven voordat hij het loodje legt, en de beste manieren om tegen je vijanden te vechten... of ze juist volledig uit de weg te gaan. Dit zijn slechts een paar van de tactieken die je helpen om te slagen in deze geweldige online spelletjes.

Wat zijn de beste Spelletjes Spelletjes op mobiel?