Overleving Spelletjes

 • Survived.io
  Spelen
  Survived.io
  5856 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij wanneer je in de ring stapt van het gevecht dat op jou staat te wachten in dit dodelijke io-spel? Je zult moeten strijden op leven en dood wanneer je andere spelers van over de hele wereld te lijf gaat en vecht om munitie en andere waardevolle bronnen.

 • Age of War
  Spelen
  Age of War
  56911 keer gespeeld

  Probeer te overleven en vernietig de vijandige basis.

 • Zombieaanval
  Spelen
  Zombieaanval
  18419 keer gespeeld

  Er is maar één manier om zombies te begroeten, en dat is met een bazooka!

 • Moord
  Spelen
  Moord
  41855 keer gespeeld

  Iemand zou die gemene oude koning echt eens om zeep moeten helpen. Denk je dat jij die klus kunt klaren?

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 2
  128264 keer gespeeld

  Freddy Fazbear's pizzeria is weer open! Dat kan niet fout gaan... toch? Speel dit spannende actiespelletje en ontdek of jij de nachtploeg in de gevaarlijke pizzeria overleeft.

 • Zombie Vacation
  Spelen
  Zombie Vacation
  3017 keer gespeeld

  Sommige mensen brengen liever de vakantie door op een tropisch eiland zonder zombies. Hoe saai is dat? Neem het samen met deze dappere soldaat tijdens zijn vakantie op tegen hordes ondoden en help hem om zo lang mogelijk te overleven in dit doldwaze actiespel.

 • Zombs.io
  Spelen
  Zombs.io
  16561 keer gespeeld

 • Dino Survival
  Spelen
  Dino Survival
  5429 keer gespeeld

  Een meute hongerige dinousaurussen komt jouw kant op. Overleef jij hun vraatzucht of kom je in hun geschubde buik terecht? Grijp alle wapens die je te pakken kan krijgen en zet je schrap voor een epische strijd op leven en dood. Hoe lang hou jij het uit in dit meedogenloze first-person actiespel?

 • Overlevingssimulator
  Spelen
  Overlevingssimulator
  5581 keer gespeeld

  Zou jij een wildernis kunnen overleven? En een virtuele wildernis? Verzamel hulpmiddelen en goederen om je op weg te helpen in dit 3D-simulatie- en avonturenspel. Bouw een schuilplaats, verzamel eten en meer.

 • Thrill Rush 2
  Spelen
  Thrill Rush 2
  64413 keer gespeeld

  Ben jij dapper genoeg voor deze achtbaan? Maak je dan klaar voor de rit van je leven!

 • D.E.A.D.
  Spelen
  D.E.A.D.
  356 keer gespeeld

  Je zult dit spel waarschijnlijk niet overleven. Maar laat dat je er niet van weerhouden om ervoor te zorgen dat een paar zombies hetzelfde lot te wachten staat. Denk goed na over je keuze van middelen en wapens die in de hut liggen want het gaat er hard aan toe in dit intense actiespel.

 • Overleven in Afghanistan
  Spelen
  Overleven in Afghanistan
  9625 keer gespeeld

  Hoelang overleef jij in dit first-person schietspel? Treed de arena binnen, diep in de zanderige woesternij van Afghanistan. Zoek wapens waarmee je je doelen één voor één kunt vernietigen.

 • Pixelsurvival
  Spelen
  Pixelsurvival
  1975 keer gespeeld

  Hoelang kun jij in leven blijven in dit 3D-schietspel? Kruip in de huid van een politieagent, een boer, een zakenman of een sportief meisje en maak je vijanden onschadelijk. Vergeet niet om de wapens, munitie en handige power-ups (zoals frietjes) te verzamelen.

 • Mope.io
  Spelen
  Mope.io
  49567 keer gespeeld

  Overleef jij dit leuke io-spel? Help dit schattige muisje op weg terwijl hij voedsel en water verzamelt. Kun jij hem beschermen tegen andere knaagdieren zodat hij groot en sterk kan worden?

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 3
  53740 keer gespeeld

  Je moet bijna weer aan de slag in de pizzeria. Denk je dat jij deze angstaanjagende week kunt overleven?

 • The Wakening
  Spelen
  The Wakening
  362 keer gespeeld

  Je bent net in een bos naast een laaiend kampvuur wakker geworden. Wacht er iets op je in de duisternis? Zou het onguur of zelfs dodelijk kunnen zijn? Doe je best om veilig te blijven in deze avontuur-game.

 • Worldz
  Spelen
  Worldz
  8979 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij het in dit spannende 3D-actiespel? Horden zombies struinen de straten af op zoek naar een lekkere vlezige hap! Laat jij dit zomaar gebeuren? Natuurlijk niet! Verzamel wapens en voedsel terwijl je ze ondertussen één voor één uitschakelt.

 • De laatste dinosaurussen
  Spelen
  De laatste dinosaurussen
  922 keer gespeeld

  Wist jij dat sommige dinosaurussen niet zijn uitgestorven, maar onder de grond leven?

 • Dynast.io
  Spelen
  Dynast.io
  1498 keer gespeeld

  In deze multiplayer avonturen- en survivalgame ga je een strijd op leven en dood aan. Vecht tegen de andere gamers terwijl je naar nuttige materialen zoekt die je in wapens en gereedschap kan veranderen. Blijf alert op de smakelijke kip die af en toe langsloopt, maar pas vooral op dat de enorme spin je niet te pakken krijgt!

 • Stomme manieren om te sterven
  Spelen
  Stomme manieren om te sterven
  6106 keer gespeeld

  Je kunt al deze wezentjes beschermen met een muisklik. De vraag is alleen hoe...

 • Gijzelaars redden
  Spelen
  Gijzelaars redden
  1349 keer gespeeld

  Een bende barbaarse schurken houden in dit gebouw een groep gijzelaars gevangen. Kun jij ze allemaal redden in dit super spannende actiespel? Denk goed na voordat je je munitie gebruikt om ze één voor één te hulp te schieten.

 • Hungry Hal
  Spelen
  Hungry Hal
  410 keer gespeeld

 • Zassin
  Spelen
  Zassin
  7604 keer gespeeld

  Om deze aanval van moordlustige stokmannetjes te overleven, moet je vlugge vingers hebben!

 • Achilles 2: Origins of a Legend
  Spelen
  Achilles 2: Origins of a Legend
  1339 keer gespeeld

  Betreed samen met deze legendarische Griekse krijger het slagveld en verpletter je tegenstanders.

 • Spect
  Spelen
  Spect
  634 keer gespeeld

  SPECT is een verslavend ruimteschietspel. Gebruik je raketten en je schild om je ruimteschip te beschermen tegen vijandelijke schepen en asteroïden. Hoe lang kun jij het volhouden? Stel je reactievermogen op de proef en probeer je topscore te verbeteren!

 • Gunmach
  Spelen
  Gunmach
  2289 keer gespeeld

  Je volledig uitgeruste gevechtstank staat voor je klaar. Spring achter het stuur en maak je klaar voor je eerste robotaanval. Hoelang blijf je zelf in leven in dit spannende actiespel?

 • Verlaten eiland
  Spelen
  Verlaten eiland
  872 keer gespeeld

  Je oom John is naar een mysterieus eiland voor de kust van Canada gegaan en niet meer teruggekeerd. Ga op avontuur tussen de verlaten gebouwen, ontsluier de geheimen en trotseer de gevaren. Kun jij hem vinden voordat het te laat is in dit avonturenspel?

 • Armed Forces vs. Gangs
  Spelen
  Armed Forces vs. Gangs
  5946 keer gespeeld

  Er is een meedogenloze strijd aan de gang in deze stad. Verdedig jij de regerende bendes op straat of help je het leger dat op hen is afgestuurd om de chaos te stoppen? Kies je zijde en zet je schrap voor de strijd van je leven in dit multiplayer first-person actiespel.

 • Path of Hero
  Spelen
  Path of Hero
  1647 keer gespeeld

  Een vliegtuig stelen achter de vijandelijke linie was misschien niet zo'n geweldig idee. Help deze elitesoldaat met zijn gevecht om thuis te komen in dit first person schietspel. Hij moet vijandelijke troepen ontwijken terwijl hij een voertuig zoekt en probeert te ontsnappen.

 • K.U.L.I.
  Spelen
  K.U.L.I.
  5953 keer gespeeld

  Dive into a dangerous post-apocalyptic world in this thrilling action shooter zombie game. Your goal is to survive, save others and rebuild civilisation. Shoot as many of the undead as possible and collect resources to complete daily missions. Upgrade your skills and weapons and battle your way through many levels. Can you find a cure and stop the infection or will you join the walking dead?

 • Wilds.io
  Spelen
  Wilds.io
  767 keer gespeeld

  Doe je best om te overleven in dit verslavende online multiplayer-spel, Wild.io! Pas je personage aan of selecteer een willekeurig personage om onmiddellijk aan de actie te beginnen. Kijk uit voor de gigantische monsters!

 • Metal Slug 2
  Spelen
  Metal Slug 2
  22 keer gespeeld

  Win verschillende oorlogen, zoals in Japan en Afganistan en overleef deze!

 • Concussion
  Spelen
  Concussion
  2556 keer gespeeld

  Een vervelende miljardair heeft je net in een van zijn arena's gegooid. Zal het jou lukken om je al vechtend een weg te banen uit deze onheilspellende plek in dit doldwaze actiespel? Zo niet, dan kun je altijd nog andere wilde uitdagingen aangaan.

 • Firefighter Escape
  Spelen
  Firefighter Escape
  3986 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een brandweerman in het spannende zoekspelletje Firefighter Escape. Los de puzzels op en ontdek hoe je aan een zekere dood bent ontsnapt.

 • Domme manieren om te sterven: kerstfeest
  Spelen
  Domme manieren om te sterven: kerstfeest
  1637 keer gespeeld

  Het is bijna kerst! Deze wezentjes vieren het wel op een hele rare manier. Kun jij zorgen dat ze de kerstdagen overleven?

 • Aanvalsechelon: pakhuis
  Spelen
  Aanvalsechelon: pakhuis
  2269 keer gespeeld

  Stop! Er is trammelant in het pakhuis en jij moet zien te overleven en de aanvallen van de oppositie afslaan. Jij bent de enige sluipmoordenaar die de tijd getrotseerd heeft, maar je moet nog meer grimmige missies uitvoeren. Je innerlijke sluipschutter is ontwaakt!