Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Survival 456 But It's Impostor

Twee verschillende werelden zullen tegen elkaar botsen in Survival 456 But It's Impostor! Hoe lang weet jij te overleven als je andere spelers uitdaagt in dit actiespelletje?

Een dodelijke competitie staat op het punt te beginnen, dus je zult zeker gefocust moeten blijven als je de laatste ronde wil bereiken. Neem deel aan spannende competities gebaseerd op klassieke kinderspelletjes, zoals touwtrekken en Annemaria Koekoek. Ben jij je tegenstanders te slim af in dit bedriegspelletje geïnspireerd op de succesvolle Netflix-serie Squid Game?

Hoe speel je Survival 456 But It's Impostor?

Survival 456 But It's Impostor is een spannend vaardigheidspelletje. Elke individuele ronde omvat een zeer gevaarlijke versie van een klassiek kinderspelletje. Jouw doel is om elk spelletje te overleven.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS tijdens elk spelletje terwijl je vecht om te overleven.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens! 

  1. Monsters.io
  2. Space Rush
  3. Squid Challenge
  4. Pixel Survival

Wie is de maker?

Survival 456 But It's Impostor is gemaakt door Bin Studio.