Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Top Guns IO

Tal van gevechten wachten op je in Top Guns IO! Pak je wapens en reis af naar een klein stadje voor veel actie en opwinding in dit multiplayerspelletje.

De bewoners van deze pittoreske boerengemeenschap hebben besloten om oorlog met elkaar te voeren!  Waarom? Wie weet! Sluit je aan bij Bob, Mabel en hun buren voor een te gekke battle royale in dit waanzinnige .io-spelletje. Je zult kogels moeten ontwijken en je tegenstanders moeten achtervolgen door maïsvelden, openbare parken en een paar andere geïmproviseerde arena's. Hoe lang houd jij het vol?

Gelukkig zijn er tal van wapens en upgrades die je tijdens elk gevecht kunt verzamelen. Er zijn ook munten die je kunt verdienen met dagelijkse beloningen of door verschillende taken te voltooien en schatkisten te ontgrendelen. Gebruik deze om nieuwe personages en nog coolere wapens te verdienen!

Hoe speel je Top Guns IO?

Een rustige stad staat op het punt om in totale chaos af te dalen in dit actiespelletje. Verzamel upgrades en krachtige wapens terwijl je zoveel mogelijk van je tegenstanders probeert uit te schakelen!

Spelbediening

Toetsenbord

  • DRUK OP W, A, S, D of de PIJLTOETSEN om te rennen.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om te schieten.

Muis

  • KLIK MET LINKS om upgrades of unieke wapens zoals dynamietstaven te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer geweldige battle royale-spelletjes? Bekijk deze dan eens! 

  1. Amogus.io
  2. Goosegame.io
  3. Snowball.io
  4. Ducklings.io

Wie is de maker?

Top Guns IO is gemaakt door MOBASO.