Pistool Spelletjes

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  170504 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Sniper herladen
  Spelen
  Sniper herladen
  10661 keer gespeeld

  In deze knallende online actiegame moet je gefocused blijven en je hoofd koel houden om alle doelen uit te schakelen. Je hebt maar een beperkt aantal kogels en je gezondheid is kwetsbaar, dus blijf alert en schiet met scherp.

 • Gun Builder 2
  Spelen
  Gun Builder 2
  47596 keer gespeeld

  In dit online spel kan je leren hoe je op veilige manier verschillende typen vuurwapens in elkaar kan zetten. Het spel leert je ook de namen van de verschillende onderdelen en stukken die bij elk wapen horen.

 • Mr. Bullet
  Spelen
  Mr. Bullet
  30277 keer gespeeld

  Het doel van dit retro actiespel is erg eenvoudig: het enige wat je hoeft te doen is de slechteriken af te maken zonder dat al je munitie opraakt! Ga dus mee met de dappere Mr. Kogel en schakel al zijn vijanden uit.

 • Miami misdaadsimulator 3D
  Spelen
  Miami misdaadsimulator 3D
  40266 keer gespeeld

  Een leger meedogenloze gangsters heeft het op Miami gemunt! Nu moet een dappere politieagent in zijn eentje hun duivelse plannen stoppen in deze knallende 3D schietgame. Maak ze een voor een af met een pistool, een onwijs vette tank en alles daartussenin!

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  20276 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  223343 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Gun Builder
  Spelen
  Gun Builder
  41927 keer gespeeld

 • Rebellenaanval
  Spelen
  Rebellenaanval
  5177 keer gespeeld

  De stad wordt aangevallen! Kun jij de vijand uitschakelen voordat het te laat is? Gebruik de verschillende wapens om je doelen uit te schakelen in dit spannende 3D-schietspel.

 • Flipping Gun Simulator
  Spelen
  Flipping Gun Simulator
  4315 keer gespeeld

  Hoelang kun jij deze revolver in de lucht houden in dit online actiespel? Schiet op het juiste moment en vergeet niet om de munitie en munten te verzamelen.

 • Cactus McCoy en de Doornenvloek
  Spelen
  Cactus McCoy en de Doornenvloek
  8137 keer gespeeld

  Cactus McCoy is een cowboy met een nogal stekelig probleem...

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  57896 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Nova Defender
  Spelen
  Nova Defender
  536 keer gespeeld

  Een leger aliens is erop uit om deze futuristische metropool aan puin te schieten. Laat jij dat zomaar gebeuren? Natuurlijk niet! Duik in deze realtime strategiegame en laat zien wie de baas is in elk knallend actielevel. Tussen twee levels kun je je verdediging en soldaten upgraden met raketwerpers, lasergeweren en nog veel meer!

 • Rakettenstrijd 3D
  Spelen
  Rakettenstrijd 3D
  2450 keer gespeeld

  Wint het rode team het volgende gevecht dat je in deze spannende 3D schietgame staat te wachten? Of komt het blauwe team als overwinnaar uit de bus? Dat hangt ervan af of je korte metten met je vijanden kan maken. Laat de machinegeweren en raketwerpers maar knallen!

 • Bullet Party
  Spelen
  Bullet Party
  2145 keer gespeeld

  Het gaat er heftig aan toe in dit 3D-schietspel! Sluit je aan bij andere gamers van over de hele wereld en probeer het zolang mogelijk vol te houden. Schiet je vijanden overhoop en kijk of je al je doelen kunt behalen tijdens de actierijke gevechten.

 • Gunblood Remastered
  Spelen
  Gunblood Remastered
  3645 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol tijdens deze epische vuurgevechten? Houd je vinger aan de trekker en probeer je tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen, want voordat je het weet, bijt jij in het stof.

 • Speciale eenheden
  Spelen
  Speciale eenheden
  1653 keer gespeeld

  In deze first person shooter val je je vijanden genadeloos aan of verdedig je jouw terrein. Trek de heuvels in en zet je schrap voor een strijd op leven en dood terwijl je ze met je machinegeweer omver probeert te maaien.

 • Supercommando
  Spelen
  Supercommando
  13456 keer gespeeld

  Schakel de vijanden uit met je sluipschuttersvaardigheden.

 • Schieten maar
  Spelen
  Schieten maar
  22464 keer gespeeld

  Kun jij goed mikken? En hoe staat het met je reflexen? Dan kun je vast wel alle doelen raken in dit snelle schietspelletje!

 • Kleine geweertjes
  Spelen
  Kleine geweertjes
  39443 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd, soldaat? De vijand komt recht op je af!

 • Doodzone-sniper
  Spelen
  Doodzone-sniper
  2634 keer gespeeld

  Ernstige vervuiling is niet het enige dodelijke in deze ontzettend gevaarlijke zone die voor het publiek is afgesloten. Hij barst ook van de commando's! Kan jij ze een voor een afmaken in deze first person shooter? Grijp je snipergeweer en ga aan het werk!

 • Opstandelingen
  Spelen
  Opstandelingen
  3412 keer gespeeld

  Er staat je genoeg actie en chaos te wachten in deze multiplayer FPS-game. Neem het op tegen enkele van 's werelds meest meedogenloze opstandelingen terwijl je de strijd aangaat voor geld en naar allesvernietigende wapens zoekt.

 • Ruimtegevecht
  Spelen
  Ruimtegevecht
  7548 keer gespeeld

  Weg met die buitenaardse wezens! Gebruik je granaatwerper om ze op het juiste moment te laten ontploffen!

 • Zombie-apocalyps
  Spelen
  Zombie-apocalyps
  687 keer gespeeld

  Het einde van de wereld is nabij en het wemelt overal van de zombies. Je staat er helemaal alleen voor...

 • Guns Pro
  Spelen
  Guns Pro
  834 keer gespeeld

  In dit first person schietspel kun je vechten als een pro. Je neemt het op tegen talloze vijanden. Gelukkig ga je de strijd in met een dubbelloopse shotgun en een berg granaten. Veel geluk, soldaat!

 • Tactical Squad
  Spelen
  Tactical Squad
  12669 keer gespeeld

  Aan jou de taak om dit magere mannetje te elimineren. Pak je geweer en houd je munitie en de tijd in de gaten. Je moet snel reageren om je doelwit uit te schakelen. Je ontvangt een beloning voor elk uitgeschakeld doel, maar pas wel op dat je de onschuldige omstanders niet raakt. Gebruik het geld om betere geweren te kopen.

 • Stickman Boogschieten 4
  Spelen
  Stickman Boogschieten 4
  2129 keer gespeeld

  Deze gekke boogschutter is weer bezig! Kun jij hem helpen met het uitschakelen van zijn tegenstanders in dit intense actiespel? Kies uit de verschillende speltypen en gebruik al je boogschuttersvaardigheden om de overwinning te behalen!

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  11262 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 7
  3569 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een commando van pixels te zijn in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij al je tegenstanders uitschakelen? Pak een wapen en laat maar eens zien dan!

 • Sierra 7
  Spelen
  Sierra 7
  1232 keer gespeeld

  Je wapens zijn geladen, de briefing is achter de rug en dus is het tijd om aan je missie te beginnen en de vijanden uit te schakelen. Jij bent onze enige hoop. Sierra 7 is het ultieme schietspel voor je browser.

 • K.U.L.I.
  Spelen
  K.U.L.I.
  6389 keer gespeeld

  Dive into a dangerous post-apocalyptic world in this thrilling action shooter zombie game. Your goal is to survive, save others and rebuild civilisation. Shoot as many of the undead as possible and collect resources to complete daily missions. Upgrade your skills and weapons and battle your way through many levels. Can you find a cure and stop the infection or will you join the walking dead?

 • Farm Clash 3D
  Spelen
  Farm Clash 3D
  388 keer gespeeld

  Op deze boerderij gaat het er niet vriendelijk aan toe! Zet je schrap voor complete chaos in deze schietgame. Neem het op tegen boeren met shotguns en cowboys die met machinegeweren zwaaien. Hoe lang hoe jij je staande? Dat hangt ervan af welke upgrades je wapens en gezondheidsmeter tussen de gevechten in krijgen.

 • Raze 2
  Spelen
  Raze 2
  4703 keer gespeeld

  Alleen jij kunt de buitenaardse wezens tegenhouden! Helaas ben je geïnfecteerd met een zombievirus...

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 5
  16896 keer gespeeld

  Ga de strijd weer aan in dit 3D-actiespel. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld, zoek naar wapens en zorg dat je niet wordt geraakt. Er zijn ook allerlei coole gevechtsarena's waar je uit kunt kiezen.

 • Storm Ops: Operatie Woestijn
  Spelen
  Storm Ops: Operatie Woestijn
  5024 keer gespeeld

  De vijand nadert over de duinen... maar jij bent er klaar voor!

 • Zombiepoppen
  Spelen
  Zombiepoppen
  536 keer gespeeld

  Deze zombiepoppen willen maar één ding: jouw hersenen!