Sluipschutters

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  146982 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Sluipschutterscode
  Spelen
  Sluipschutterscode
  12429 keer gespeeld

  Je hebt maar één nacht om een reeks dodelijke missies uit te voeren. Schakel je doelen uit in dit intense schietspel.

 • Op jacht in 3D
  Spelen
  Op jacht in 3D
  3899 keer gespeeld

  Stel je virtuele jachtvaardigheden op de proef in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij de bewegende doelen raken? Neem het op tegen spelers van over de hele wereld en laat zien dat niemand zo goed kan mikken als jij!

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  13492 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Schieten in de stad
  Spelen
  Schieten in de stad
  39741 keer gespeeld

  Ben je klaar om de vijand aan flarden te schieten? Raak ze allemaal in Schieten in de stad! Vergeet ook niet om na je missies je wapens te verbeteren.

 • Deer Hunter
  Spelen
  Deer Hunter
  75394 keer gespeeld

  Zet je schrap om op zoek te gaan naar herten in dit realistische jachtspel. Het zal echter niet allemaal van een leien dakje glopen. Zal het je lukken om tijdens een sneeuwstorm of in het donker dat speciale trofeehert te vinden?

 • Sniper herladen
  Spelen
  Sniper herladen
  7046 keer gespeeld

  In deze knallende online actiegame moet je gefocused blijven en je hoofd koel houden om alle doelen uit te schakelen. Je hebt maar een beperkt aantal kogels en je gezondheid is kwetsbaar, dus blijf alert en schiet met scherp.

 • Combat Strike 2
  Spelen
  Combat Strike 2
  46370 keer gespeeld

  Je bevindt je weer achter vijandelijke linies. Denk je dat je het overleeft? Het is een eindeloze strijd in dit online 3D-multiplayer schietspel. Grijp je wapen en trek ten strijde!

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  28049 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Ghost Sniper
  Spelen
  Ghost Sniper
  2278 keer gespeeld

  Ghost Sniper

 • Ten aanval: pixelmultiplayer
  Spelen
  Ten aanval: pixelmultiplayer
  3772 keer gespeeld

  Met hoeveel van deze gepixelde commando's kan jij korte metten maken? Daag andere gamers van over de hele wereld uit in deze multiplayer schietgame.

 • Snipers Wars
  Spelen
  Snipers Wars
  25958 keer gespeeld

  Agenten, schurken en sluipschutters nemen het allemaal tegen elkaar op in dit intense actiespel voor meerdere spelers. Vind een wapen en maak je klaar voor de strijd. Het is erop of eronder!

 • Sniper Strike
  Spelen
  Sniper Strike
  1429 keer gespeeld

  Kan jij al je vijanden neerschieten in deze intense 3D schietgame? Grijp je sluipschuttersgeweer en zet je schrap om je een weg te knallen door drie verschillende maps. Kan je ze allemaal uitschakelen voordat je zelf wordt neergeschoten?

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  2096 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Battlefield Shooter 2
  Spelen
  Battlefield Shooter 2
  4413 keer gespeeld

  O nee, je basis wordt aangevallen in deze nieuwe versie van Battlefield Shooter! Pak je wapens en schiet de vijand aan flarden om je missie te voltooien. Ben je dapper genoeg om deze uitdaging aan te gaan?

 • Sniper Assassin 2
  Spelen
  Sniper Assassin 2
  8038 keer gespeeld

  Wraak is nog veel zoeter als je niks meer te verliezen hebt...

 • Sniper Assassin Zombie Shooter
  Spelen
  Sniper Assassin Zombie Shooter
  3808 keer gespeeld

  So many zombies, so little time! Can you help this assassin take down tons of undead humans in this first person shooter game?

 • Jurassische sluipschutter
  Spelen
  Jurassische sluipschutter
  1185 keer gespeeld

  Deze militaire basis heeft een groot probleem. Hij wordt onder de voet gelopen door een paar heel gevaarlijke dinosaurussen! Help deze uipschutter bij het verslaan van deze genadeloze monsterreptielen in dit actiespel.

 • Vizier op scherp 4
  Spelen
  Vizier op scherp 4
  15539 keer gespeeld

  Scherpschutter Jake werd zojuist wakker in het ziekenhuis. Hij wil zo snel mogelijk weer aan de slag!

 • Sniper Clash 3D
  Spelen
  Sniper Clash 3D
  4526 keer gespeeld

  In dit multiplayer schietspel gebruik je snipergeweren en zelfs bazooka's om je vijanden af te maken. Ga de strijd aan en daag spelers van over de hele wereld uit. Blijf jij in elke spannende deathmatch in leven totdat de tijd op is?

 • Supercommando
  Spelen
  Supercommando
  12632 keer gespeeld

  Schakel de vijanden uit met je sluipschuttersvaardigheden.

 • Gemaskerde eenheid 3
  Spelen
  Gemaskerde eenheid 3
  1839 keer gespeeld

  Deze gemaskerde commando's zijn er weer helemaal klaar voor! Ben jij klaar om in de strijd te duiken in deze multiplayer schietgame? Neem het tegen andere gamers op in een strijd tot de dood met machinegeweren, bazooka's en nog veel meer!

 • Doodzone-sniper
  Spelen
  Doodzone-sniper
  1651 keer gespeeld

  Ernstige vervuiling is niet het enige dodelijke in deze ontzettend gevaarlijke zone die voor het publiek is afgesloten. Hij barst ook van de commando's! Kan jij ze een voor een afmaken in deze first person shooter? Grijp je snipergeweer en ga aan het werk!

 • Maffe schieter 2: multiplayer
  Spelen
  Maffe schieter 2: multiplayer
  4684 keer gespeeld

  Als je langer dan vijf seconden wil overleven in deze superintense en knotsgekke 3D schietgame, zul je geconcentreerd moeten blijven en vlug voetenwerk moeten tonen. Je neemt het tegen spelers van over de hele wereld op en ze zullen geen genade tonen.

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  57296 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Speciale eenheden
  Spelen
  Speciale eenheden
  1050 keer gespeeld

  In deze first person shooter val je je vijanden genadeloos aan of verdedig je jouw terrein. Trek de heuvels in en zet je schrap voor een strijd op leven en dood terwijl je ze met je machinegeweer omver probeert te maaien.

 • Kogelkracht
  Spelen
  Kogelkracht
  11075 keer gespeeld

  Kun jij de vijandelijke troepen uitschakelen in deze uitdagende FPS? Pas alleen wel op voor de sluipschutters.

 • Sluipschutter
  Spelen
  Sluipschutter
  5640 keer gespeeld

  Zo veel doelen en zo weinig tijd! Schakel samen met deze sluipschutter de vijanden uit in dit lastige schietspel, maar probeer eerst maar eens de blikjes te raken.

 • Masked Shooter Multiplayer
  Spelen
  Masked Shooter Multiplayer
  29926 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in deze FPS voor meerdere spelers. Kun jij ze allemaal uitschakelen voordat ze jou te grazen nemen?

 • Opstandelingen
  Spelen
  Opstandelingen
  2215 keer gespeeld

  Er staat je genoeg actie en chaos te wachten in deze multiplayer FPS-game. Neem het op tegen enkele van 's werelds meest meedogenloze opstandelingen terwijl je de strijd aangaat voor geld en naar allesvernietigende wapens zoekt.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  3186 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Sluipschutters op het dak
  Spelen
  Sluipschutters op het dak
  2535 keer gespeeld

  Wereldberoemde helden en schurken nemen het tegen elkaar op in dit ouderwetse actiespel. Vecht met ze mee op de daken, in de straten en zelfs op bergtoppen.

 • Stickman Sniper TTK
  Spelen
  Stickman Sniper TTK
  2033 keer gespeeld

  Hier is een lijst met doelwitten die snel uitgeschakeld moeten worden. Maar dat is niets nieuws, toch? Grijp je wapen en zet je schrap voor dit spannende schietspel. Tussen de missies door kun je je wapens upgraden om ze nog cooler en krachtiger te maken.

 • The Sniper 2
  Spelen
  The Sniper 2
  3000 keer gespeeld

 • Bullet Force Multiplayer
  Spelen
  Bullet Force Multiplayer
  31683 keer gespeeld

  Doe mee met de campagne of speel een snel potje in dit actierijke multiplayerspel. Andere spelers van over de hele wereld hebben het op jou gemunt, dus pas op je tellen!

 • Sierra 7
  Spelen
  Sierra 7
  938 keer gespeeld

  Je wapens zijn geladen, de briefing is achter de rug en dus is het tijd om aan je missie te beginnen en de vijanden uit te schakelen. Jij bent onze enige hoop. Sierra 7 is het ultieme schietspel voor je browser.