Sluipschutters

 • Deer Hunter
  Spelen
  Deer Hunter
  69467 keer gespeeld

  Zet je schrap om op zoek te gaan naar herten in dit realistische jachtspel. Het zal echter niet allemaal van een leien dakje glopen. Zal het je lukken om tijdens een sneeuwstorm of in het donker dat speciale trofeehert te vinden?

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  10834 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Sluipschutterscode
  Spelen
  Sluipschutterscode
  10636 keer gespeeld

  Je hebt maar één nacht om een reeks dodelijke missies uit te voeren. Schakel je doelen uit in dit intense schietspel.

 • Sniper herladen
  Spelen
  Sniper herladen
  4650 keer gespeeld

  In deze knallende online actiegame moet je gefocused blijven en je hoofd koel houden om alle doelen uit te schakelen. Je hebt maar een beperkt aantal kogels en je gezondheid is kwetsbaar, dus blijf alert en schiet met scherp.

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  26260 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Op jacht in 3D
  Spelen
  Op jacht in 3D
  3344 keer gespeeld

  Stel je virtuele jachtvaardigheden op de proef in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij de bewegende doelen raken? Neem het op tegen spelers van over de hele wereld en laat zien dat niemand zo goed kan mikken als jij!

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  140448 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Supercommando
  Spelen
  Supercommando
  12227 keer gespeeld

  Schakel de vijanden uit met je sluipschuttersvaardigheden.

 • Vizier op scherp 4
  Spelen
  Vizier op scherp 4
  14997 keer gespeeld

  Scherpschutter Jake werd zojuist wakker in het ziekenhuis. Hij wil zo snel mogelijk weer aan de slag!

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  56747 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Sniper Assassin Zombie Shooter
  Spelen
  Sniper Assassin Zombie Shooter
  3376 keer gespeeld

  So many zombies, so little time! Can you help this assassin take down tons of undead humans in this first person shooter game?

 • Sniper Assassin 2
  Spelen
  Sniper Assassin 2
  7839 keer gespeeld

  Wraak is nog veel zoeter als je niks meer te verliezen hebt...

 • Combat Strike 2
  Spelen
  Combat Strike 2
  44107 keer gespeeld

  Je bevindt je weer achter vijandelijke linies. Denk je dat je het overleeft? Het is een eindeloze strijd in dit online 3D-multiplayer schietspel. Grijp je wapen en trek ten strijde!

 • Sniper Strike
  Spelen
  Sniper Strike
  1040 keer gespeeld

  Kan jij al je vijanden neerschieten in deze intense 3D schietgame? Grijp je sluipschuttersgeweer en zet je schrap om je een weg te knallen door drie verschillende maps. Kan je ze allemaal uitschakelen voordat je zelf wordt neergeschoten?

 • Jurassische sluipschutter
  Spelen
  Jurassische sluipschutter
  1168 keer gespeeld

  Deze militaire basis heeft een groot probleem. Hij wordt onder de voet gelopen door een paar heel gevaarlijke dinosaurussen! Help deze uipschutter bij het verslaan van deze genadeloze monsterreptielen in dit actiespel.

 • Maffe schieter 2: multiplayer
  Spelen
  Maffe schieter 2: multiplayer
  3980 keer gespeeld

  Als je langer dan vijf seconden wil overleven in deze superintense en knotsgekke 3D schietgame, zul je geconcentreerd moeten blijven en vlug voetenwerk moeten tonen. Je neemt het tegen spelers van over de hele wereld op en ze zullen geen genade tonen.

 • Sluipmoordenaar
  Spelen
  Sluipmoordenaar
  12711 keer gespeeld

  Het is maar een mager mannetje, maar toch is het een van de gevaarlijkste sluipschutters ter wereld...

 • Ten aanval: pixelmultiplayer
  Spelen
  Ten aanval: pixelmultiplayer
  3347 keer gespeeld

  Met hoeveel van deze gepixelde commando's kan jij korte metten maken? Daag andere gamers van over de hele wereld uit in deze multiplayer schietgame.

 • Sniper Clash 3D
  Spelen
  Sniper Clash 3D
  3210 keer gespeeld

  In dit multiplayer schietspel gebruik je snipergeweren en zelfs bazooka's om je vijanden af te maken. Ga de strijd aan en daag spelers van over de hele wereld uit. Blijf jij in elke spannende deathmatch in leven totdat de tijd op is?

 • Snipers Wars
  Spelen
  Snipers Wars
  25604 keer gespeeld

  Agenten, schurken en sluipschutters nemen het allemaal tegen elkaar op in dit intense actiespel voor meerdere spelers. Vind een wapen en maak je klaar voor de strijd. Het is erop of eronder!

 • Kogelkracht
  Spelen
  Kogelkracht
  10595 keer gespeeld

  Kun jij de vijandelijke troepen uitschakelen in deze uitdagende FPS? Pas alleen wel op voor de sluipschutters.

 • Gemaskerde eenheid 3
  Spelen
  Gemaskerde eenheid 3
  1700 keer gespeeld

  Deze gemaskerde commando's zijn er weer helemaal klaar voor! Ben jij klaar om in de strijd te duiken in deze multiplayer schietgame? Neem het tegen andere gamers op in een strijd tot de dood met machinegeweren, bazooka's en nog veel meer!

 • Crazy Wars
  Spelen
  Crazy Wars
  4417 keer gespeeld

  Het gaat er heftig aan toe in dit multiplayer first person schietspel. Sluit je bij een team van andere spelers van over de hele wereld aan en neem het op tegen je vijanden. Vecht je voor het Westteam of sluit je je bij het Oostteam aan?

 • Bullet Force Multiplayer
  Spelen
  Bullet Force Multiplayer
  31141 keer gespeeld

  Doe mee met de campagne of speel een snel potje in dit actierijke multiplayerspel. Andere spelers van over de hele wereld hebben het op jou gemunt, dus pas op je tellen!

 • Knappe sluipschutter: piraten
  Spelen
  Knappe sluipschutter: piraten
  8242 keer gespeeld

  Pak je geweer en voltooi gevaarlijke missies in dit spannende schietspelletje. Ben je er klaar voor?

 • Rebelse machten
  Spelen
  Rebelse machten
  4940 keer gespeeld

  Start een campagne of duik midden in de speler-tegen-speler-modus in deze multiplayer schietgame. Je kan je tegenstanders omknallen met machinegeweren, Tommyguns en een heleboel andere waanzinnige wapens.

 • Sierra 7
  Spelen
  Sierra 7
  884 keer gespeeld

  Je wapens zijn geladen, de briefing is achter de rug en dus is het tijd om aan je missie te beginnen en de vijanden uit te schakelen. Jij bent onze enige hoop. Sierra 7 is het ultieme schietspel voor je browser.

 • Stickman Sniper TTK
  Spelen
  Stickman Sniper TTK
  1874 keer gespeeld

  Hier is een lijst met doelwitten die snel uitgeschakeld moeten worden. Maar dat is niets nieuws, toch? Grijp je wapen en zet je schrap voor dit spannende schietspel. Tussen de missies door kun je je wapens upgraden om ze nog cooler en krachtiger te maken.

 • Masked Shooter Multiplayer
  Spelen
  Masked Shooter Multiplayer
  29052 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in deze FPS voor meerdere spelers. Kun jij ze allemaal uitschakelen voordat ze jou te grazen nemen?

 • 3D-sluipschutter
  Spelen
  3D-sluipschutter
  1073 keer gespeeld

  Je hart gaat tekeer en de spanning loopt hoog op. Hoeveel doelwitten kan jij uitschakelen voordat de tijd op is? Duik in het sluipschuttersnest en zet je schrap voor actie in dit 3D-schietspel.

 • Soldiers 2: Desert Storm
  Spelen
  Soldiers 2: Desert Storm
  3546 keer gespeeld

  Keer terug naar de woestijn voor nog een reeks eindeloze vuurgevechten. Elimineer jij de andere soldaten voordat ze je vol gaten schieten in dit multiplayer eerste-persoon schietspel? Gebruik machinegeweren, gatling guns en meer om zo lang mogelijk te overleven in landelijke spooksteden en verlaten stadswijken.

 • Ghost Sniper
  Spelen
  Ghost Sniper
  2031 keer gespeeld

  Ghost Sniper

 • Sniper Assassin 3
  Spelen
  Sniper Assassin 3
  4389 keer gespeeld

  Het gevaarlijkste mannetje ter wereld is terug en deze keer maakt hij jacht op de moordenaar van zijn vrouw.

 • LoneWolf
  Spelen
  LoneWolf
  15502 keer gespeeld

  Denk je dat jij het in je hebt om een elite sluipschutter te worden? Dit schietspel vol doorlopende actie heeft een intense gameplay die je vaardigheden echt op de proef stelt!

 • Doodzone-sniper
  Spelen
  Doodzone-sniper
  1501 keer gespeeld

  Ernstige vervuiling is niet het enige dodelijke in deze ontzettend gevaarlijke zone die voor het publiek is afgesloten. Hij barst ook van de commando's! Kan jij ze een voor een afmaken in deze first person shooter? Grijp je snipergeweer en ga aan het werk!

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  1918 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.