Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Shoot 'Em Up Spelletjes

Spelletjes met heel wat slechteriken en kogels!

Zoveel vijanden uit te schakelen en zo weinig tijd! Het is zeker weten een probleem maar eentje die jij zal oplossen, nietwaar?

Er zijn genoeg schurken die wachten om vol gaten geschoten te worden in deze collectie van tientallen online en volledig gratis shoot 'em up spelletjes. Er is maar één ding: er zijn honderden van deze vijanden. Duizenden zelfs! Je zal scherp moeten zijn terwijl je volledige legertroepen, ruimteschepen, helikopters en wie weet wat nog meer uitschakelt! Ze zullen op je afkomen met van alles! Van raketten tot laser. Hun vuurwapens kunnen eindeloos zijn. Zal je dat alles kunnen ontwijken terwijl je vecht om je missie te voltooien?

Ook gekend als “shmup,” shoot ‘em up spelletjes hebben meestal de eigenschap 2D horizontaal scrollen of verticaal scrollen. Je zult heel wat snelle reflexen en nog snellere reacties moeten hebben om in leven te blijven. Je zal zelfs de vijandelijke aanvalspatronen gaan onthouden om zo jezelf, of je voertuig in één stuk te houden.

Het kan misschien niet in je voordeel zijn om het hoofd koel te houden. Je zult het namelijk opnemen tegen krachtige bazen en militaire voertuigen met de grootte van volledige gebouwen. In spelletjes zoals Metal Slug zal je het opnemen tegen onverbiddelijke soldaten en megagrote tanks. Raiden X en Star Fighter geven je een plaats in de cockpit van futuristische straaljagers terwijl je je weg baant doorheen de sterkste legers van het melkwegstelsel. 

Deze spelletjes vereisen een snelle actie en zijn erg intens maar je hebt genoeg wapens en geschut tot je beschikking. Laten we zien of je vijanden een bombardement van raketten aankunnen of enkele atoombommen of één of twee sterke krachtvelden. Als het uit de hand dreigt te lopen, kun je altijd een vriend ter versterking oproepen, in de 2 spelers modus van deze spelletjes. Sommige voorzien zelfs een lokale co-op-modus zodat je genoeg versterking hebt terwijl je vecht om tot het einde van de levels en missies te geraken, dat gewoonweg onmogelijk kan lijken. 

Dus maak je klaar om weg te duiken achter vijandelijke linies of via een ontploffing je een weg te banen doorheen een krijgsvloot van interstellaire vechters, in de diepste uithoeken van de ruimte. Ze zullen nooit weten wat hen te wachten staat in deze gratis online spelletjes!