Shoot 'Em Up Spelletjes

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  208810 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • SuperHOT
  Spelen
  SuperHOT
  7795 keer gespeeld

  Je wordt wakker in een vreemd kantoor. Je hebt geen idee hoe je daar bent gekomen en de tijd verstrijkt anders dan normaal. Kun jij ontsnappen in dit intense en verslavende 3D-schietspel? Ontwijk kogels, tart de wetten van tijd en ruimte en vecht je een weg naar de vrijheid.

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  2119 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  57318 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Kogelkracht
  Spelen
  Kogelkracht
  11119 keer gespeeld

  Kun jij de vijandelijke troepen uitschakelen in deze uitdagende FPS? Pas alleen wel op voor de sluipschutters.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  3195 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Bullet Force Multiplayer
  Spelen
  Bullet Force Multiplayer
  31735 keer gespeeld

  Doe mee met de campagne of speel een snel potje in dit actierijke multiplayerspel. Andere spelers van over de hele wereld hebben het op jou gemunt, dus pas op je tellen!

 • Fysica zombieknaller
  Spelen
  Fysica zombieknaller
  1846 keer gespeeld

  De bewoners van deze kleine woestijngemeenschap hebben enorme overlast van zombies. Je weet wat je te doen staat, toch? Knal ze allemaal overhoop in deze knotsgekke actiegame, maar kijk uit. Om van alle ondode lastpakken af te komen moet je ook gebruik maken van de macht der natuurkrachten.

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  10985 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 5
  16427 keer gespeeld

  Ga de strijd weer aan in dit 3D-actiespel. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld, zoek naar wapens en zorg dat je niet wordt geraakt. Er zijn ook allerlei coole gevechtsarena's waar je uit kunt kiezen.

 • Zombie Dungeon-uitdaging
  Spelen
  Zombie Dungeon-uitdaging
  1338 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij deze kerker vol zombies? Bescherm je gebied terwijl ze je massaal aanvallen. Probeer zo lang mogelijk in leven te blijven in dit meedogenloze en actierijke schietspel.

 • Robofight.io
  Spelen
  Robofight.io
  3527 keer gespeeld

  In dit futurische multiplayer schietspel staat je een hele reeks gevechten te wachten. Ga samen met een robot op zoek naar je vijanden. Kun jij ze allemaal een enkele reis naar de schroothoop bezorgen? Kies een bot en een wapen voordat je andere spelers van over de hele wereld uitdaagt en vergeet niet om de portals te gebruiken als je in een hoekje wordt gedreven!

 • Sluipschutters 2
  Spelen
  Sluipschutters 2
  10792 keer gespeeld

  Heb jij scherpe ogen en een vaste hand? Pak dan je geweer en verdedig je positie!

 • Zombie Derby 2
  Spelen
  Zombie Derby 2
  2070 keer gespeeld

  Hongerige zombies zijn niet het enige dat je aantreft op deze waanzinnig gevaarlijke hindernisbaan. Er zijn ook ladingen landmijnen! Pak het stuur van deze gewapende oogstmachine en probeer de finish te bereiken in dit te gekke racespel.

 • Shell Shockers
  Spelen
  Shell Shockers
  26775 keer gespeeld

  Het valt niet altijd mee om een ei te zijn. Vraag maar aan de eieren in dit waanzinnige driedimensionale io-spel. Ze zijn vastbesloten om elkaar in de pan te hakken. Kun jij de andere eieren uitschakelen of eindig je als omelet?

 • Pixel Warfare 5
  Spelen
  Pixel Warfare 5
  81563 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Metal Slug 4
  Spelen
  Metal Slug 4
  90 keer gespeeld

  In deze chinese shooter speel je een soldaat die moet zien te overleven!

 • Zombiecraft.io
  Spelen
  Zombiecraft.io
  10003 keer gespeeld

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • Worldz
  Spelen
  Worldz
  9008 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij het in dit spannende 3D-actiespel? Horden zombies struinen de straten af op zoek naar een lekkere vlezige hap! Laat jij dit zomaar gebeuren? Natuurlijk niet! Verzamel wapens en voedsel terwijl je ze ondertussen één voor één uitschakelt.

 • Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spelen
  Advanced Pixel Apocalypse 3
  5249 keer gespeeld

  Hoeveel slachtoffers maak jij zodra je onderduikt in dit first person 3D-actiespel? Spring achter muren en versla je tegenstanders in je vernietigende weg door een pixelwereld.

 • Thing Thing Arena: Classic
  Spelen
  Thing Thing Arena: Classic
  1034 keer gespeeld

  You can fight in gardens, dungeons and more in this multiplayer action game. Feel free to customize your soldier before you head into battle.

 • Pixel Gun Apocalypse 6
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 6
  1633 keer gespeeld

  Hordes of zombies are causing all sorts of problems in this 3D multiplayer action game. You know what to do, right? Grab some weapons and take them down! Or, if you’d rather fight soldiers, that’s an option too. Choose the battle that’s right for you!

 • Metal Slug 2
  Spelen
  Metal Slug 2
  22 keer gespeeld

  Win verschillende oorlogen, zoals in Japan en Afganistan en overleef deze!

 • Robo Rampage
  Spelen
  Robo Rampage
  6975 keer gespeeld

  Schiet de robots aan flarden met je uitgebreide wapenarsenaal.

 • Pixel Gun Apocalypse
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse
  5342 keer gespeeld

  Vecht jij aan de kant van de goeden of van de slechteriken? Waarom probeer je het niet allebei in dit ouderwetse 3D-actiespel?

 • Stealth Sniper
  Spelen
  Stealth Sniper
  2294 keer gespeeld

  Als sluipschutter is het belangrijkste dat je niet wordt gezien. Train je sluipschuttersvaardigheden door hele legers te doden en vips neer te schieten en red de wereld in dit driedimensionale schietspelletje.

 • Galaga
  Spelen
  Galaga
  2271 keer gespeeld

  Maak je klaar om weer de ruimte in te schieten in deze bijgewerkte versie van het klassieke arcadespel. Duizenden buitenaardse insecten vallen jouw stukje van het universum aan. Vernietig ze in duizenden stukjes!

 • Pixel War
  Spelen
  Pixel War
  697 keer gespeeld

  Het is een ware oorlog in dit uitdagende realtime strategiespel. Kun jij de pixels van alle tegenstanders uitschakelen voordat je zelf de klos bent?

 • Pixel Warfare
  Spelen
  Pixel Warfare
  616 keer gespeeld

  Toon je vijanden geen genade in dit ouderwetse schietspel. Ben je klaar voor de strijd, soldaat?

 • PewPewIo.online
  Spelen
  PewPewIo.online
  37 keer gespeeld

  An epic battle in space is raging on! Ready to jump into the fray in this thrilling io game? Take control of a spaceship and collect powerful boosters while you fight against players from all around the world.

 • Soldaat.live
  Spelen
  Soldaat.live
  0 keer gespeeld

  Pas je soldaat aan voordat je het opneemt tegen meedogenloze spelers van over de hele wereld. Zij tonen geen genade en dus moet jij dat ook niet doen. Hoe lang kun jij het volhouden in dit eindeloze actiespel?

 • Raiden X
  Spelen
  Raiden X
  59 keer gespeeld

  Vlieg rond in je ruimteship en vernietig tanks, helicopters en bunkers!

 • Pixel Gun Warfare 2: Zombie Attack
  Spelen
  Pixel Gun Warfare 2: Zombie Attack
  5000 keer gespeeld

  Deze pixel-krijgers keren terug naar het slagveld. Vecht je met ze mee of peuzel je ze op, samen met de zombies. Kies je kant en duik vol in de actie die je te wachten staat in dit doldwaze 3D-schietspel voor meerdere spelers.

 • Mobg.io
  Spelen
  Mobg.io
  1240 keer gespeeld

  Deze battle royale is niet voor zwakkelingen bedoeld! Hoe lang blijf jij je tegenstanders te slim af in deze spannende io-game? Blijf zo lang als je kan in leven terwijl je zoekt naar geweren, vlammenwerpers en ehbo-kits. Maar pas op voor rondvliegende kogels en vuur uit de wapens van je vijanden!

 • Super Sergeant
  Spelen
  Super Sergeant
  1274 keer gespeeld

  Je hebt slechts een beetje munitie en heel veel vijanden die op je af stormen. Hoe lang kun jij ze afhouden in dit meedogenloze first person schietspel? Ontdek het zelf.

 • Pixeloorlog 4
  Spelen
  Pixeloorlog 4
  4765 keer gespeeld

  Trek ten strijde in het leuke, uitdagende spelletje Pixeloorlog 4! Sluit je aan bij je kameraden en neem het op tegen spelers van over de hele wereld!

Spelletjes met heel wat slechteriken en kogels!

Zoveel vijanden uit te schakelen en zo weinig tijd! Het is zeker weten een probleem maar eentje die jij zal oplossen, nietwaar?

Er zijn genoeg schurken die wachten om vol gaten geschoten te worden in deze collectie van tientallen online en volledig gratis shoot 'em up spelletjes. Er is maar één ding: er zijn honderden van deze vijanden. Duizenden zelfs! Je zal scherp moeten zijn terwijl je volledige legertroepen, ruimteschepen, helikopters en wie weet wat nog meer uitschakelt! Ze zullen op je afkomen met van alles! Van raketten tot laser. Hun vuurwapens kunnen eindeloos zijn. Zal je dat alles kunnen ontwijken terwijl je vecht om je missie te voltooien?

Ook gekend als “shmup,” shoot ‘em up spelletjes hebben meestal de eigenschap 2D horizontaal scrollen of verticaal scrollen. Je zult heel wat snelle reflexen en nog snellere reacties moeten hebben om in leven te blijven. Je zal zelfs de vijandelijke aanvalspatronen gaan onthouden om zo jezelf, of je voertuig in één stuk te houden.

Het kan misschien niet in je voordeel zijn om het hoofd koel te houden. Je zult het namelijk opnemen tegen krachtige bazen en militaire voertuigen met de grootte van volledige gebouwen. In spelletjes zoals Metal Slug zal je het opnemen tegen onverbiddelijke soldaten en megagrote tanks. Raiden X en Star Fighter geven je een plaats in de cockpit van futuristische straaljagers terwijl je je weg baant doorheen de sterkste legers van het melkwegstelsel. 

Deze spelletjes vereisen een snelle actie en zijn erg intens maar je hebt genoeg wapens en geschut tot je beschikking. Laten we zien of je vijanden een bombardement van raketten aankunnen of enkele atoombommen of één of twee sterke krachtvelden. Als het uit de hand dreigt te lopen, kun je altijd een vriend ter versterking oproepen, in de 2 spelers modus van deze spelletjes. Sommige voorzien zelfs een lokale co-op-modus zodat je genoeg versterking hebt terwijl je vecht om tot het einde van de levels en missies te geraken, dat gewoonweg onmogelijk kan lijken. 

Dus maak je klaar om weg te duiken achter vijandelijke linies of via een ontploffing je een weg te banen doorheen een krijgsvloot van interstellaire vechters, in de diepste uithoeken van de ruimte. Ze zullen nooit weten wat hen te wachten staat in deze gratis online spelletjes!