Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Retro Space Blast

Retro Space Blast is een cool retrogaming spel waarbij je verschillende variaties op het klassieke arcadespelletje Asteroids kunt spelen.

Hoe speel je Retro Space Blast?

Het doel is om met je ruimteschip de asteroïden, zwarte gaten en andere gevaren in de duistere buitenaardse zone te ontwijken. Schiet op de asteroïden om ze in kleinere stukken te breken en hun koers te veranderen. De kleinste rotsblokken kun je geheel vernietigen.   

Dit spel wijkt af van het origineel omdat je in elk level een speciale uitdaging krijgt. Ontwijk bijvoorbeeld het zwarte gat, zorg dat je de ruimtekat niet raakt, of vernietig alle asteroïden binnen een bepaalde tijd.

Spelbesturing

  • Pijltje omhoog = sneller vliegen
  • Pijltjes rechts en links  = ruimteschip draaien
  • Spatiebalk = schieten

Speel games die lijken op Retro Space Blast

Bekijk hier onze verzameling ruimtespellen om nog meer games te ontdekken die zich afspelen in de donkere uithoeken van ons sterrenstelsel.

Beleef de nostalgie van onze collectie retrogames, waar je nog heel veel andere klassieke spellen kunt vinden.

Wie is de maker van Retro Space Blast?

Retro Space Blast is ontwikkeld door CoolMath. 

Wanneer verscheen Retro Space Blast?

Dit spel bestaat al langer, maar is sinds 27 september 2023 ook op onze site beschikbaar.