Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Bullet Hell Spelletjes

Het is een virtuele stortvloed van munitie!

Intenser dan dit wordt het niet! Heb je al ooit zoveel kogels gezien? Ze blijven gewoon komen!

Deze actiespelletjes zijn niet voor de gevoeligen onder ons. Als je de first-person shooter spelletjes “nogal makkelijk” vindt en de retro side-scrollers “een makkie,” dan ben je hier op de juiste plaats. In deze bullet hell spelletjes zal je gebombardeerd worden door zoveel munitie dat je ze dagenlang kunt tellen. Oke, het zou mogelijk zijn als die kogels niet recht naar je hoofd zouden vliegen!

Deze spelletjes zijn zoals de shoot ‘em up of shooter spelletjes maar dan gebruikmakend van steroïden. VEEL steroïden. Voor vele spelers zijn deze spelletjes een echte uitdaging. Andere beschrijven hen als “helemaal gestoord.” De enige manier om te overleven langer dan enkele seconden, is dat je het vast patroon van alle kogels die je richting uitkomen, onthoudt. Niet voor niets is er een reden waarom deze spelletjes “bullet hell” genoemd worden. 

De vijanden waartegen je zal vechten hebben een hele voorraad vol met wapens en munitie die volledige legers kunnen bevoorraden. Mits enige oefening,  zul je slimme manieren ontdekken om hen te verslaan. Bullet hell spelletjes zijn net zo uitdagend als videospelletjes  kunnen zijn. Als je op zoek bent naar een unieke online game-ervaring, dan is het nu tijd om te vechten! De hel heeft geen woede als dat van een gamer geminacht door een bullet hell spel!