Bullet Hell Spelletjes

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  56188 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Pistoolduel
  Spelen
  Pistoolduel
  29767 keer gespeeld

  Ben je snel genoeg om je tegenstander neer te schieten? In dit bloederige schietspelletje kom je erachter! Trek je wapen!

 • Sluipschutters 2
  Spelen
  Sluipschutters 2
  10684 keer gespeeld

  Heb jij scherpe ogen en een vaste hand? Pak dan je geweer en verdedig je positie!

 • Ricochet Kills 4
  Spelen
  Ricochet Kills 4
  7388 keer gespeeld

  Om deze criminele bende verslaan, zul je alle natuurkunde krachten uit de kast moeten trekken. Gebruik je snelle schietvaardigheden om ze één voor één uit te schakelen in dit boeiende online spel.

 • Ricochet Kills: Space
  Spelen
  Ricochet Kills: Space
  2550 keer gespeeld
 • Stealth Sniper
  Spelen
  Stealth Sniper
  1919 keer gespeeld

  Als sluipschutter is het belangrijkste dat je niet wordt gezien. Train je sluipschuttersvaardigheden door hele legers te doden en vips neer te schieten en red de wereld in dit driedimensionale schietspelletje.

 • Ricochet Kills: Siberia
  Spelen
  Ricochet Kills: Siberia
  637 keer gespeeld

  Een groep zombies probeert dit onderzoeksstation in Siberië over te nemen. Mooi niet! Help deze wetenschapper met het uitroeien van de zombies in dit dynamische puzzel- en actiespel.

 • Stuiterhelden
  Spelen
  Stuiterhelden
  48 keer gespeeld

  Kun jij deze dappere helden een duwtje in de juiste richting geven? Ze moeten een prinses redden!

 • Die Alone
  Spelen
  Die Alone
  18 keer gespeeld

  De kans is groot dat je dit spel niet overleeft. Deze woeste robotmonsters zijn zwaarbewapend en laten zich niet snel afschrikken. Zet alles op alles om ze uit te schakelen in dit doldwaze actiespel.

Het is een virtuele stortvloed van munitie!

Intenser dan dit wordt het niet! Heb je al ooit zoveel kogels gezien? Ze blijven gewoon komen!

Deze actiespelletjes zijn niet voor de gevoeligen onder ons. Als je de first-person shooter spelletjes “nogal makkelijk” vindt en de retro side-scrollers “een makkie,” dan ben je hier op de juiste plaats. In deze bullet hell spelletjes zal je gebombardeerd worden door zoveel munitie dat je ze dagenlang kunt tellen. Oke, het zou mogelijk zijn als die kogels niet recht naar je hoofd zouden vliegen!

Deze spelletjes zijn zoals de shoot ‘em up of shooter spelletjes maar dan gebruikmakend van steroïden. VEEL steroïden. Voor vele spelers zijn deze spelletjes een echte uitdaging. Andere beschrijven hen als “helemaal gestoord.” De enige manier om te overleven langer dan enkele seconden, is dat je het vast patroon van alle kogels die je richting uitkomen, onthoudt. Niet voor niets is er een reden waarom deze spelletjes “bullet hell” genoemd worden. 

De vijanden waartegen je zal vechten hebben een hele voorraad vol met wapens en munitie die volledige legers kunnen bevoorraden. Mits enige oefening,  zul je slimme manieren ontdekken om hen te verslaan. Bullet hell spelletjes zijn net zo uitdagend als videospelletjes  kunnen zijn. Als je op zoek bent naar een unieke online game-ervaring, dan is het nu tijd om te vechten! De hel heeft geen woede als dat van een gamer geminacht door een bullet hell spel!