Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

First-Person Shooter Spelletjes

Over Onze First-Person Shooter Spelletjes

Of je het nu opneemt tegen virtuele slechteriken of gamers uit de hele wereld, je zult over stalen zenuwen moeten beschikken om het helemaal tot het einde van onze FPS-spelletjes te redden. Je stapt in de schoenen van commando's, soldaten, sluipschutters en andere krijgers uit alle tijdperken. Je weet maar nooit waar je terecht komt! 

In welke eeuw je ook vecht, je hebt heel wat coole en krachtige wapens tot je beschikking: alles van haakbussen tot bazooka's. Je hoeft trouwens niet alleen op je geweren te vertrouwen in deze wapenspelletjes

In een paar van deze gratis online spelletjes kun je tegenstanders ook met een granaat uitschakelen. In andere is het slimmer om ze uit te schakelen met een sluipschuttersgeweer. En soms is het gewoon het beste om je al schietend in de strijd te storten. Zorg alleen dat je voldoende munitie hebt in deze vaak intense oorlogspelletjes!

Wat zijn de beste First-Person Shooter Spelletjes op mobiel?