Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

War of Gun

War of Gun is een first-person shooter (FPS)-spelletje met multiplayer-opties en veel verschillende speltypen om uit te proberen.

Hoe speel je War of Gun?

Schiet de zombies overhoop, ga een deathmatch aan met andere spelers of ga in Fun Mode voor de lol op verkenningstocht in dit 3D FPS-spel. Betreed de arena en schiet op je tegenstanders. Om je te helpen richten op vijanden die verder weg zijn, wordt het dradenkruis van je richtkijker rood als je het doelwit goed in het vizier hebt.

Kies een skin, verzamel munten om nieuwe personages en uitrustingen vrij te spelen, upgrade je personage door EXP te verzamelen en beklim de spelersranglijst door speciale missies te voltooien.

Spelbesturing

  • Muis = Rondkijken / richten
  • Linkermuisknop = Schieten
  • Pijltjestoetsen = Rennen
  • Spatiebalk = Springen
  • R = Wapen herladen
  • 1 - 8 = Wissel van wapen

Speel games die lijken op War of Gun

Voor meer spellen zoals deze 3D-shooter kun je terecht bij onze verzameling FPS spellen. Je kunt hier ook meer first-person shooter spellen vinden, of bekijk deze kleinere verzameling third-person shooters.

Wie is de maker van War of Gun?

War of Gun is gemaakt door YAD.

Wanneer werd War of Gun voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 4 januari 2024.